Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

teknosa paramı vermiyor

'Accent Blue Forum - Club RB' forumunda kadirkamboz tarafından 25 Mayıs 2013 tarihinde açılan konu

1. kadirkamboz

kadirkamboz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    31
    Ad Soyad:
    salih yavuz
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    teknosa dan paramı sonunda aldım.

2. Halil Altunay

Halil Altunay Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    109
    Ad Soyad:
    Halil ALTUNAY
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Fiat
    Amacım polemik yaratmak değil,

yaklaşık 7 yıldır parakende sektöründe çalışıyorum. eleman olarak başladım,sırasıyla müşteri hizmetleri departmanı sorumluluğu akabinde hizmetler müdür yardımcılığı yaptım. şu an ithal ürünlerin satış sonrası hizmetlerini yönetiyorum.ilk sayfadan beridir okuyorum öncelikle 19 yaşındaki bir arkadaşımın sorunlu arkadaşları bu pozisyonda konumlandırmaları kısmında atıfta bulunarak gayet yapıcı olduğumu belirtmek isterim. Beni forumdan da bilen bilir.

bu güne kadar 2 müşteri ile hakaret ettiği gerekçesi ile karakolda şikayetçi oldum. 4 kez tüketici hakem heyetinden de kazandığım davam oldu. ama hiçbir zaman bir alışveriş merkezinde yada mağazada sesimi yükseltmedim. kimseye hakaret etmedim, üzerine yürümedim.. yürümemde. yaşananlar her ne kadar can sıkıcı olsada haklılığınızı kesinlikle kaba kuvvet ve kabalıkla aramayın.

kimseye hakaret etmeyin..
    bir kişinin çalışma ortamını bilmeden yersiz eleştirlerde bulunmayın.
    eşi dostu olanın işi çabuk görülür diyen arkadaşıma ithafen; senin tanıdığın olsa işini sende görürsün.. empati kurarak hareket edin.

unutmayalım ki tatlı dil yılanı delliğinden çıkarır.

saygılar.

3. kadirkamboz

kadirkamboz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    31
    Ad Soyad:
    salih yavuz
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    kimse durduk yere kimseye ne hakaret eder nede başka birşey. kedi kuyruğuna basmaz isen tırmalamaz. köpeğe taş atmazsan ısırmaz. yılana dokunmazsan sokmaz. vs. vs. sayın arkadaşım insanın da bir sabrı var onu zorlarsan sigorta atar. sigortayı attırmak istemiyorsa karşındaki insan o da haddini bilecek. burada mağdur olan benim. empati kurmak lazım.insanın kendi başına gelmeyince anlaması zor.

4. koray2907

koray2907 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,013
    Ad Soyad:
    Koray
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.3 (1994-2000) X3
    siz de haklısınız.. ama böyle böylesine reklamları dolaşan, tanınmış bir marketin geri iadeler ile ilgili bu tutumunu bir an önce değiştirmesi gerekiyor.. ben 3 yıl perakende sektöründe çalıştım.. geri iadeler konusunda müşteri fiş silibi - fatura - yada makbuzu olduğu sürece sadece iade nedeni sorularak ya para iadesi yapılıyor ya da ürün iadesi veya değişimi yapılıyordu..başka da bir pürüz çıkartmıyorduk.. vizyon ve misyonlarını bi daha gözden geçirmeleri gerek.. çünkü buna benzer pek çok şikeyet gördüm ve tanıdıklarım da yaşadı.. sadece teknosa için değil, diğer büyük ticari kuruluşlar için de geçerli bu..

5. Halil Altunay

Halil Altunay Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    109
    Ad Soyad:
    Halil ALTUNAY
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Fiat
    Koray Kardeşim,

biraz gücü gücü yetene oluyor, arabayı aldın, elinde faturan ruhsatın var, ufak bir sorunda alın bunu iade diyebiliyormusun ? bende diyemiyorum. büyük kuruluşlarda denetimler oluyor ve gerekli prosedürü tamamlamadan yapıldığı tespit edilen işlemler ile ilgili çalışanlar zor durumda kalıyor.

ilerde hedefim Ali Tezel gibi bi platform kurup bu tarz sorunları olan müşterilerin sorunlarını çözmek olduğunu da belirtmek isterim.

saygılar.

Bu Sayfayı Paylaş