Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

sıcak sıcak accent blue

'Accent Blue Forum - Club RB' forumunda hayta38 tarafından 3 Nisan 2011 tarihinde açılan konu

1. hayta38

hayta38 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Ad Soyad:
    İsmail HAYTA
    Yaşadığınız Şehir:
    38-KAYSERİ
    kesin gelmez çünkü en full olan donanımında yazmıyor.

2. ÖZER AKTAŞ

ÖZER AKTAŞ Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    ÖZER AKTAŞ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.5 CRDI (2006-2012) MC
    fiyatlarıda belli olmuş hürriyette yazıyor. 33 - 40 arası diye açıklanmış. ama 1,4 motoru.

3. oisguzar

oisguzar Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    35
    Ad Soyad:
    osman işgüzar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    Bence bu araçlarTÜRKİYE pazarına girmez gibi geliyor daha evvelde eraların yurt dışında HB modelleri vardıTÜRKİYE pazarına sokmadılar İ30'lara rakip olur diye aynı buda o şekilde olur İ30 rakip olmasın diye bu modelleri sokmazlar benim tahminim bu yönde
    Düzenleyen : oisguzar

4. mdmrx

mdmrx Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    önceki mesajları okumadım kusura bakmayın aynı şeylerden bahsedersem.. hyundai sitesinden showroom a gidip aracın sitesine ulaşıp pdf formatlı broürü indirebilirsiniz..
    öncelike bir yerde araç 1040 kg yazıyor (kore deki verna da 1040-aynı araba zaten)başka yerde 1080..1 ay önce otohaber aldım. yazar mısırdaki tanıtımında test sürüşü yapmış o da 1155 kg yazıyordu..3 farklı ağırlık ölçütü.. haber sayfasında kasa güçlendirildi ama hafifletildi yazmış..yakıt tüketimi epeyce azalmış ama ağırlıkta..ve lastikte küçültülmüş ağırlık azalınca malum sürtünme azalınca yakıt da düşüyor.. kısaca hyundai burada cinlik yapmış..

gelelim saçmalıktan seçmelerine https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley3.gif..lastik ebatları..2 tür lastik var
    195-50-16
    175-70-14

goodyear ve pirelli sitesine baktım bu ebatlarda lastikler yok, üzerinde hankook yada kumho ile gelirse şaşırmayın, eminim blue ya özel lastik üretmiştir bu firmalar tek satıcı olmak için..var mı böyle saçmalık..175 nire..195 niree...bu ebatları 4 le çarpıp arabanın ağırlığına bölün..195 lasitk gösteriş için iyi ama yol için ne kadar iyi olur bilemiyorum..(bu hesabı yapınca hemen hemen her arabadaki sonuç 14,5-16 arası çıkar..bu limitleri aşmakla +/-yol tutuşunu olumsuz etkileyebilme riski çok) bu araca bizim 185-65-14 veya 185-60-15 ler daha iyi olurdu..195 lastik, dizeli için olur ama bezinli modele çok gelir..era 1.4 ün 26000 olduğu yerde bunun 34000 olması bayağı pahalı..tamam dizayn süper, güvenlik donanımı arttırılmış ki bunların çoğu beyin destekli yazılımlardır sanırım. otohaberde 30 000 den aşağı olmaz yazılmıştı bende bayağı umutlanmıştım 30-31 civarı olur diye..35-36 yada dizeli alınır diyordum..ama 4 bin tl eksik tahmin etmişim..
    dizel i 38 den aşağı olmaz o fiyatada bakalım kaç adet satacaklar..ix20 ye yönelebilir hyundai alacak birisi..yada bu paraya hyundai alınmaz der..

hyundai marka olarak sınıf atlamaya çalışıyor ama bunu çok sert gerçekleştiriyor..birde bu sıralar haberlerde kore ile ticaret anlaşması yapılırda gümrükler sıfırlanırsa yeni yatırımdan bahsediliyor..gümrük %10 muş..bu sıfıra düşerse parça fiyatını mı etkiler yoksa ithal aracımı bilemiyorum ama daha çok parça için sanırım..era nın fiyatı iyice düşer yada yeni model hesaplı bir araba olur..buda 2013-14 ü bulacak..

yeni era alacaklara şimdiden hayırlı olsun..alan arkadaşlara bakar gücümüz yeterse birde biz alırız..

Düzenleyen : mdx78

5. mudifzk

mudifzk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Bugün öğlen erzincan hayat hyundai de aracı inceledim.Yarım saat sonra araç satıldı.Gerçekten güzel bir araç.

6. omerbarisk

omerbarisk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    aşağıdaki araç sanırım yeni i30

7. onur_team

onur_team Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
  8. Onur-d

Onur-d Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    36
    Ad Soyad:
    Onur Dursun
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    öyle gözüküyorki blue ve i30 aynı segmentin hb ve sedan araçları yani birinin diğerine üstünlüğü yok bu da demektir blue eranın yeni kasası değil o yüzden fiyatı i30 seviyelerinde

9. omerbarisk

omerbarisk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    benim anlamadığım şu
    hyundai'nin B segmentinde i20'si var
    C segmentinde de i30'u
    hadi Accent blue da B segmentinde sedanı olsun
    peki neden B segmentinde 2. bir hatchback'e ihtiyaç duysun ki??
    çok ilginç bence
    Accent Blue'u anlıyorum. Honda City gibi. Aynı seviyede konumlanabiliyor.
    Ama gördüğüm kadarı ile Accent blue hatchback i20 ile i30 arasında
    Kafa karıştırıcı.

10. mdmrx

mdmrx Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    bu araç yeni i40 değil mi..öne hatcback sonra sedan ı gelecek...sonata nın yerine

11. omerbarisk

omerbarisk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    i40 daha büyük diye biliyorum
    D segmentinde olacak i40
    passat'ın, avensis'in rakibi yani :)

12. enes ilal

enes ilal Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    yorumları okuyorum bir iki gündür.......eleştiriler genelde fiyat yönünde.ama kabul edilmeliki harika bir iş çıkarmışlar.bakalım şimdi ne diyecek avrupalı logo hastaları.bmw yada ww amblemini koyacaksın 50 60 bine satacaksın...iş okadar basit.görünen köy kılavuz istemez.

13. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
  14. enes ilal

enes ilal Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    adamlar eradan itibaren kendilerini aştılar.zaten firmayı bir inceleyin.gemi yapımından yazılım sektörüne kadar devasa bir firma hyundai.korenin sadece otomobilde %50 lik payına hakim.kaldıki tr de model sayıları bir kaçtane.o yıllardır bizi tuzlayan avrupa markalarına bakın bakalım dünyada satış adetleri kaç tane.ve hyundai sıralamada nerelerde.markaya göre değil ürüne göre yorum yapmalı bence..ınsafsız olmadan tabii..

15. BLUEVİSTA

BLUEVİSTA Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    tamam araba superde 33.400 tl 1.4 duz vites mode 1.4 mode oto vites 36.400 ne bu ya honda civic mi alıyoruz prime donanım 1.4 oto 39.400 e cıkıyor yok arttikkkk boyle devm ederse bu fiyatlar bu blue da i30 gibi az satar benden soylemesi...

16. BLUEVİSTA

BLUEVİSTA Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    haa buldm zati almayı dusundugm araba chevrolet cruze 1.6 ls cok temis ikinci elleri var 30 ile 33 bin tl arası vallahii :DD

17. serkan77

serkan77 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bu arabanın mode modeli yaramaz...prime modeli 10 numara özellikle beyaz-siyah ve karbon gri mükemmel.alınacaksa bunlar alınır... tabii 4 bin indirim olursa:) 35 bini gözüm kapalı veririm prime otomatiğine ama 39400 ü aslaaa....

18. TuAF2007

TuAF2007 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    http://www.youtube.com/watch?v=OfJkQDMDqzU

Ya bu Ruslar Neden parçalıyorlar Bu Solarisleri (Accent Blue). Denemek için yaptıklarından mı yada hatalı araçlarımı imhamı ediyorlar? Valla insanın içi bi acıyor bunları görünce...
    Düzenleyen : TuAF2007

19. serkan77

serkan77 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bu arada şu bilgiyi de eklemek isterim.benim boyum 1.81 ve aracın arka koltuklarında oturduğumda saçlarım düzlendi tavandaki baskıdan:) dik oturmaya gelmiyor arka tarafta biraz yayılmak gerekiyor:) tavanı çok basık.ön taraf normal ama arkada eğim var...şoför uzunsa ve koltuğu geriye çekip kullanıyorsa arkada oturanlar bayaa bi kafayı vurur tavana demiş olayım:)

20. huyndaimurat

huyndaimurat Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    büyük bir ihtimalle rus mafyası kaçak getirmiştir. gümrükte ele geçirildiyse şaibe olmasın diye ruslar imha ediyorlardır...

Bu Sayfayı Paylaş