Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

blue ne yakıyor videosu buyrun

'Accent Blue Forum - Club RB' forumunda alperdurmus tarafından 18 Aralık 2011 tarihinde açılan konu

1. TuracENGIN

TuracENGIN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    10
    Ad Soyad:
    Turaç ENGİN
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    Accent Milenyum 1.5 (2000-2003) LC
    TrabzonAccent onu ima etmiş... evet 20 x100 =2000 ama 28x100 = 2800 yani devir saati 2800 e kadar 6000 e kadar felan değil...

2. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Ben Ne Diyorum :) Bu Aracın Göstergedeki Max Devri 2800 , Bizim Araçların Göstergedeki Max Devri 6000.. Ve Yeşil Alan İle Gösterilen Kısım 1100 Devir İle 1700 Devir Arası Eco Kısmı İse 1100 İle 1500 Devir Arası İmiş Yani 2000 Devir Altı Her Dizel Araçta Kötü Degilmiş

3. TuracENGIN

TuracENGIN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    10
    Ad Soyad:
    Turaç ENGİN
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    Accent Milenyum 1.5 (2000-2003) LC
    her dizel araç.. .:) O kısmı atlamışım üzgünüm...

4. ahsel

ahsel Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Eğer bu araç dizelse,Benim aracım 1400 km de ancak halen bu değerleri görmüş değilim,ben yolda aynı şekilde kullansam bile 5.5 in altına inemedim,acaba 2500'lerde mi bu değerlere ulaştınız yoksa ilk aldığınızdan berimi,birde yakıtı hangi firmadan alıyorsunuz,ben devamlı opet kullanıyorum acaba bununda etkisi olabilir mi?

5. alperdurmus

alperdurmus Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    dostum bu degerlere 6.viteste 80 5.viteste 70 gibi sürrersen belki ulasırsın.youtube daki eski 2 videom opet mazotu bu ise bp.bu sefer hatta bugun daha yeni fark ettim depo biterken sanki opet çok mu yaktırıyor anlayamadım.3 gündür gaza yukleniyorun arabada şaşırdı.tuketim farkı dedigim vitesle rde anlık yakıtı sıfırla 30 km git tekrar sonuca gel

6. ahsel

ahsel Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Teşekkür ederim,aracımın yakıtı bitmek üzere,2 çizgi yakıtım var,sanırım yarın bitiririm bittiğinde,ya total'den yada bp'den fulleyip,bu konuyu bir netliğe ulaştırmaya çalışacağım,çünkü ilk depom shell'den di yanlış hatırlamıyorsam,daha ilk kmlerde olmasına rağmen değerlerim daha iyiydi,ikidir aynı benzinlikten,yani opetten dolduruyorum,bakalım ne olacak.

Düzenleyen : ahsel

7. argus34

argus34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    MERHABA BEN DE 2011 MAYIS AYINDA CWWT MODE1,4 BENZİN MODELOLANINDAN ALDIM. ARACIMDAN GENEL OLARAK MEMNUNUM GÖRÜNÜŞ SÜRÜŞ VE DONANIM OLARAK BANA HİTAP EDİYOR. SÜREKLİ ARACIMIN NE YAKTIĞINI KONTROL EDERİM VE ÖLÇERİM. DEPOMU DOLDURUR KM.'Mİ SIFIRLAR VE GİDERİM SONRA YİNE DEPOMU POMPANIN ATTIĞI YERE KADAR DOLDURUR VE ÖDEDİĞİM PARAYI / KM.YE BÖLERİM ŞU AN'A KADAR 100 KM/ 6,2-6,5 YAKIYORUM VE BU BENİM İÇİN İDEAL. ARACIMIN TEK KUSURU İÇERİYE SES ALMASI ( ÖZELLİKLE ALTTAN) VE İÇERDEKİ MÜZİK SES SİSTEMİNİN ZAYIF OLMASIDIR.

8. ahsel

ahsel Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ben bugün Türk petrolden 20 tl lik yakıt aldım,kısa mesafede ama düz yolda denemek istedim,bu fark inanlımaz,opet yakıtımda 6.6 gösteren araç,yakıtı bitmek üzereyken aldığım,20 tl lik yakıt ile birden 4.4'e düştü ve bu anlık oldu,özellikle dizel sahibi arkadaşlarımın,bu konuya dikkat etmesi açısından,bu bilgiyi vermek istedim.

Düzenleyen : ahsel

9. h1grup

h1grup Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    peki sonra devam ettimi 4.4 yoksa gene cıktımı

10. ahsel

ahsel Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Düz yolda devam etti,ancak virazlı ve yokuşlarda yükseldi tabi,ama ben opet'ten aldığım mazotta hiçbir zaman 4.4 ü görmedim,en düşük 5.4'dü dün farklı yerden aldığım gibi yakıt değerlerinin değişmesi gerçekten çok ilginç.

Bu Sayfayı Paylaş