Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

blue detay.....

'Accent Blue Forum - Club RB' forumunda emre01 tarafından 30 Nisan 2011 tarihinde açılan konu

1. Burak Çevik

Burak Çevik Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    556
    Ad Soyad:
    Burak Çevik
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    İX35 (2009-201X)
    Bunu ben demedim Hyundai ceosu söyledi onlara sorunhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

2. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Sınıf Ayrımlarında Gördügüm Kadarı İle Uzunluk Genişlikden Ziyade Dingil Mesafesine Daha Çok Önem Veriliyor

Aveo : 2525
    Blue : 2570

3. Burak K.

Burak K. Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    28
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Equus artık sınıf ötesi oldu,full-size high-end luxury car diye geçiyor. :)

4. st19anger

st19anger Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Bir modelin bu kadar tartışılacagını tahmin etmezdim herkes bişey söylüyor yok a yok b segmenti parası olan alsın binsin.Sonuçta araç ucuzlamıyor hatta biraz daha zam geldi.Kim nederse desin çok ilgi çeken bi araç ben bunu gördüm.Kullanımıda bana göre çok güzel.Rusyada üretilen en düşük modelleri sadece 4 teker ve direksiyon onlar napsın artık hesap edin.

5. beyaz seytan

beyaz seytan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    61
    Ad Soyad:
    hasan37
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    yüzyıl'ın tartışma konusu ACCENT BLUE tebrik ederim hyundai mühendislerini ne araba yapmışlar çıktıgı günden beri konusuluyor tartışılıyor https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gifhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gif

6. emre01

emre01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    era 4 yıldır tartışılıyor hala bitmedi tartışma buda bi 5 yıl sürer gibihttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gifbu arada elantra başlangıç fiyatı ne kadar olacak acaba 37600 civarına başlangıcı olursa kayabilirim ben ama zor gibi.... bu arada ayın 16 sında bir gemi geliyor onun içinde prime modeller yok fakat dizel prime mevcut 24 ve 28 inde 2 gemi daha gelecekmişşş bekleyen arkadaşlarıma bilgi olsunhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

7. albay

albay Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

16 sında bir gemi geliyor onun içinde prime modeller yok fakat dizel prime mevcut 24 ve 28 inde 2 gemi daha gelecekmişşş

bu bilgi kesinmi kardeş ben 20 gündür bekliyorum benzinliprime otomatik hala yok piyasada 16 sında da gelmicek diosun 24-28 deki gemilerde gelirmi acaba

8. komando3

komando3 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    kaporta ile ilgili bir not: Dün akşam aracı park edip inerken eşim kapıyı biraz da hızlıca açtı ve kaldırıma konulmuş bir mermer parçasının köşesine langırt diye çarptı sağ ön kapıyı. Korkarak kesin kaporta göçmüştür düşüncesiyle dolaşıp baktığımda en ufak bir iz bile olmadığını gördüm. Kaporta kağıt vs düşünenlere bir nothttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley9.gif

9. djmaycan

djmaycan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar accent bulue otomobil satıcılarına bir rekabet getirdi umarım tutulur ve uzun yıllar türkiye yollarını aşındırır komando3 arkadaşım aracın sağlamlığıöyle anlaşılmaz :)

10. alperdurmus

alperdurmus Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    puntoyu getir de benim blue nun içine koyalım.nasıl kıyas yapıyo ya

11. tan84

tan84 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    alrm yok prıme modelınde örneğın ımmolızervar. sanırım bu yeter

12. hyundaı_era_06

hyundaı_era_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    arkadaşada yeni aldık kısa bi yola gitti 300 km lik...arkasını full yüklemiş yüklüyken arkası çok zıplıyor diye yakındı moralim bozuldu dedi,bunlar eralar gibi değil ama neden böyle bir duyguya kapıldı bilmiyorum,yağmurda yağmurun şırıltısı geliyor diyor falan,arkadan tak tak ses geliyor diyor.

önceden sürekli kamyonet doblo falan kullanıyordu,heralde yeni alacağı arabayı evde oturur gibi konfor bekliyordu,hani binek araba alıyorum çukurlarıda hissetmeyeceğim diye kendini çok yükseklerde hazırladı sanırsam,ama şu an en lüks mercedeste bile çukuru hissetmeme gibi bir konfor bulamaz bunu onu söyledim ama yok öyle bişey diyor...

Acaba arkası zıplayan ses yapan bir blue daha varmı?servise götürecek arkadaş...

13. alperdurmus

alperdurmus Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    olabilir bende var.servis beni geri çevirdi siz ne yaptiniz konuşalım lütfen

14. hyundaı_era_06

hyundaı_era_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    bugün servise götürdük beraber aracın altına nazar boncuğu takmış arkadaş o ses yapıyormuş bide istetmeni orasındaki kriko tam yerine oturmadığından vuruntu yapıyormuş,yinede kontrol ettiler herhangi bişey çıkmadı.Servisten çıkınca uzunca test ettik tık sesi bile yok...

Ayrıca çok ama çok yumuşak bir araba,arkasını falan kesinlikle zıplatmıyor.Yolda bir gidişi varki yaylanması falan mükemmel çok beğendim

Süspansiyonu çok başırılı bir araç benceee....

15. handsomare

handsomare Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkadaşlar yalnız hep söyle bir problem oluyor.Başta arabamızın özelliklerinden bahsetmek için konu açılıyor fikir alış verişi olsun diye ama sonra birden yine fiyatlar segment ler felan konuşuluyor ayıptır bırakın da artık arabamızın özelliklerini konusalim lütfen.Tabi bunu istismar edenlere söylüyorum.
    Gel gelelim arabaya aldım 1ay oldu süspansiyon biraz sert ama konforlu bende ki prime.Birde alarm yok ve sis farı ile geri vites farının tek oluşu başta garip geldi ama sorun yok.Onun dışında mükemmel bir araba çok zevkli bir sürüşü var.

16. beyaz seytan

beyaz seytan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    61
    Ad Soyad:
    hasan37
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    araba mükemmel sürüş harika blue kullanan arkadaşlar bir sey sorucam arka tampondaki kırmızı kedi gözleri yanıyormu ışıklımı ben çözemedim bilgiisi olan arkadaşlar varmı

17. moxit

moxit Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bu bayiden bayiye ve pazarlığına göre değişiyor. sana dedikleri 1.4 mode blue fiyatına prime aldım. yani biraz sıkıştırırsan bazen oluyor hani bilgi açısından söyledim. :))

18. moxit

moxit Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ben mode fiyatına prime alabildim biraz pazarlık yaparsan herşey olur :)

19. h1grup

h1grup Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    süper diyebilirim

Bu Sayfayı Paylaş