Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Accent Blue yerden yere vuruyorlar

'Accent Blue Forum - Club RB' forumunda beyaz seytan tarafından 28 Nisan 2011 tarihinde açılan konu

1. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Accent Blue üstün mü ? Hocam boşuna burada tartışıyorsunuz siz cidden. Accent Blue'nun rakibi yok ki. O motor, o donanım ve o fiyat başka hiçbir üreticide yok. 128 hp motor nedir arkadaş ya ? 2 hafta önce Kırıkkaleye giderken arkadan bi Blue sellektör attı. 190la falan gidiyordum ben Fluence ile. Dedim ne geçecek sanki, çekilmedim kenara. Biraz daha yaklaşıp sellektör attı, sağ şeride kaydım. En az 220 ile geçti yanımdan. Benim Sonata anca bu kadar stabil ve hızlı. Blue'nun sunduğu donanım neredeyse Fluence de yok.

2. canberk1997

canberk1997 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    ERKAN KUBAT
    Yaşadığınız Şehir:
    46-KAHRAMANMARAŞ
    Araç Modeli:
    Yeni İ30 1.6 GDİ (2012-201X) GD
    <div id="isChromeWebToolbarDiv" style="display:none"> bir kere o 40000 fiaat vergiler+zorunlu trafik sigortası dahil

3. aykan

aykan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Aynen hocam malesef, bu fiyatlara adamlar yurt dışında lüx jeeplere biniyorlar..

4. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ben Sonata'yı alırken yani 1 ay kadar önceki fiyatlarda dizel otomatik en dolu Blue 45.000 TLydi ve siparişle geliyor en dolular, Assan nasıl olsa satılmaz diye göndermiyormuş. Dizel + otomatik + 128hp + bu özellikler, bedava bu araba cidden.

5. alaturka78

alaturka78 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    35 kuruş yakan ne 1.4 benzinlimi
    sakın 1.6 dizel diyip hevesimi kursağımda koymayın

6. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    1.6 dizel otomatik 35 kuruş yakamaz, imkanı yok. 2.0 dizel otomatik sonata 28 kuruş yakıyor maks.

7. h1grup

h1grup Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    aracı alalı 2 hafta oluyor içimde araca karşı bi ısınma olduki devamlı binmek istiyorum...dün bi abimize de almak için gittik ama malesef araç yok dediler.Şöyleki ben bu zamana kadar yaklaşık 25 araba değiştirdim en son toyota corolla vardı benzinli artık yakıtı canımı yakmaya başlamıştı ...Neyse lafı uzatmayalım araç hakkında yorum yacak kişi araca binecek biraz gezecek ondan sonra yorum yapacak boş lafı kimse yemiyor zamanımızda artık milletimiz akıllı ....BEN ÖYLESİNE UĞRADIM HUNDAİ YE AMA ARACI GÖRÜNCE İNCELEDİM ALDIM ADAMLAR YAPMIŞLAR SÜPER DİYORUM KAPATIYORUM HA BU ARDA ARACIM DİZEL PRİME

8. beyaz seytan

beyaz seytan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    61
    Ad Soyad:
    hasan37
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Senin fikirlerine bende katılıyorum araca binmeye
    Doyamiyorum çok zevkli güzel bir araba bendede daha önce
    2008 benzinli corolla vardı yakıtı felaketi resmen
    İncir ağacı dikti ocağıma satıp bulue aldım çok memnunum

9. alperdurmus

alperdurmus Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
  10. ahsel

ahsel Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Mükemmel https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gif 100 km 2000 devirde bile 4 litrenin altında kalıyor daha ne olsun,tabi 2000 devirde araç kullanılırmı diyenler olacaktır :),dizel blue kullanılır zaten 2000 devirin üzerine çıktığınızda bir üst vitesi istiyor,ben bunu motor gücüne bağlıyorum,yolun düz yada yokuş olsun fark etmez yeterki önünde seni engelleyecek bir trafik olmasın,6.vitese atıp sınırsız km yolculuk yapabilirsiniz.hemde sollama yapacağınızda vites düşürmeye bile gerek yok gaza basman yeterli.

11. argus34

argus34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    en garibime gidende her iki grubunda blue ile cruze kıyaslamaları... Yaw en iyi araba sahip olduğun arabadır henüz bunun bilincine varamadık sanırım. Cruze kimine göre ihtişamlı dolu bir arabadır blue ise ona göre boş. kimine görede öncelik ekonomik sürüş ucuz yedek parça sorunsuz arabadır ve bu yüzden blue alır. Bu kişilerin tercihidir. En sevdiğim 2 arkadaşımda cruze var adamlar memnun arabalarından çünkü onların önceliği yakıt sarfiyatının çokluğu ve uygun fiyatlı yedek parça değilki ben buna rağmen eski hyundai kullancısı olarak yine önceliklerime göre davranıp BLUE aldım. Herkesin önceliğine göre aldığı araç en iyi araçtır. Ben şu an'a kadar gördüğüm en yüksek yakıt sarfiyatı 0,294tl. en az yakan ise 0,274 tl.dir. benzin ise litresi 4,20 tl.dir. bu sarfiyatlar benim önceliğimdir. cruze kullanan arkadaşlarım ise 0,45-0,48 tl. arasında km.de sarfiyatları olmaktadır. Son olarak diyeceğim şu ki benzinli araçların içinde en az yakıt sarfiyatı olan aracımdır. Bu değerlere etrafımdaki megane-fiesta- dizel araçlar ulaşmaktadırki adı üstünde bunlar dizel...
    Düzenleyen : argus34

12. Onur-d

Onur-d Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    36
    Ad Soyad:
    Onur Dursun
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    parasının aracımıdır değilmidir bilemem, ama bayide görüp incelediğim kadarıyla bana eradan çokda farklı bir araç hissi vermedi
    ama yeni elentra için aynı şeyleri söyleyemem çok kaliteli duruyor

13. alperdurmus

alperdurmus Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bende blue ile elentranın iç olarak bir farkını göremedim o zaman era=blue=elentra mantık saçma.elentra dizel le blue dizel fiyat farkından haberin varmı

14. NEJAT

NEJAT Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    NEJAT ATLAM
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    elentra nın dizeli türkiyede satışı yok diye biliyorum

15. fbacanli

fbacanli Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    Ferruh BACANLI
    Yaşadığınız Şehir:
    20-DENİZLİ
    Araç Modeli:
    İ40 1.6 GDİ (2012-201X)
    şu an için elantranın dizeli hiçbir yerde yok... yani daha üretilmedi...

16. moxit

moxit Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Evet Almaya karar vermeden bir gün önce tüm forum sitelerine girdim ve inceledim bir çok yerde karalama politikasına kalkınmış yalnız net ve açık olarak belirteyim. umurumda bile olmadı neden mi?

1 cisi okadar belliki daha arabayı kullanmadan yorumlar yapılmış.
    2. kıyaslamada cruize ile yapılmış ki arabayı bilmedikleri buradan belli. cruize alan birde petrol ofiside alsın..
    3. segmentine takmışlar bu para verilirmi diye. ama bu özelliklerdeki bir arabayı kendi tariflerindeki arabaların donanımındaki fiyatları hiç görmemişler yada bakmamışlar sınıfında en iyi donanıma sahip olduğunun farkında değil 40 bin hak edermi demişler eder arkadaş. bazı övdükleri arabaların baz modelleri blue nun en donanımlı modeliyle aynı fiyatlarda. o yüzden hiç umurumda olmadı kedi -ciğer misali hiç takmayın derim. alın arabanızı güle güle kazasız belasız kullanın.

17. beyaz seytan

beyaz seytan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    61
    Ad Soyad:
    hasan37
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Eyvlah arkadasım ağzına saglık çok güzel yazmışsınız
    Aynen yazdıklarına katılıyorum bu Arada aracın hayırlı olsun
    İyi günlerde kullan

18. Murat1

Murat1 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    35
    Ad Soyad:
    Murat Tuncer
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Yeni İ10 (2013-201X)
    Kullanmayı bırak görmeden sırf hyundai die çamur atmaya başlıyorlar. :)

19. pasaoglu

pasaoglu Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    225
    Ad Soyad:
    Mustafa
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.5 CRDI (2006-2012) MC
    İlk sayfaları okudum da ne kadar bilinçsizce yorumlar yapılmış Cruze ile yeni C4 le karşılaştırılmış ama sırf marka adı Hyundai olduğu için Blue hepsinden kötüymüş o fiyatları etmezmiş. yahu sitroen kim? (marka adını yazmayı biliyorum ama !!! FRANSIZ BOYKOTU !!! yazıyo forum:) ) Chevrolet Türkiye ye hangi araçları getiriyo? Öyle bir hava yaratılmış ki sanki fiyatlar aynı da Hyundaiyle Mercedes i karşılaştırıyoruz. Bluenun dizeliyle aynı paraya yeni C4 ün 92 hp dizelini alabilirsiniz anca. Ayrıca eskisinden ne hayır gördük ki yenisinden ne bekliyosunuz görürsünüz yeni C4 de traş makinası çıkacak. Cruze a yapılan yorumlarda sanırım sadece dış görünüşüne göre yapılmış bi de kullananlara sorun nasıl bi araç olduğunu. Alınır mı alınmaz mı orasını bilemem ama alacak olan varsa ben era yla yol isteyince lütfen yol verin, yok benim arabam üst sınıf yok Cruze 124 hp de bu era beni nasıl geçer diye gurur yapmayın :)

Düzenleyen : paşaoğlu

20. moxit

moxit Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    çok teşekkür ederim dostum. senin arabanda hayırlı olsun allah kaza bela vermesin nazarlardan korusun cümlemizi.

Bu Sayfayı Paylaş