Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Accent Blue yerden yere vuruyorlar

'Accent Blue Forum - Club RB' forumunda beyaz seytan tarafından 28 Nisan 2011 tarihinde açılan konu

1. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    malesef bazı üyeler kendi araçlarına toz kondurmazlar ama başkasının aracını yerden yere vurmakta bi sankınca görmezler

bundan sonra kısır ve seviyesiz tartışmalara müsade etmeyeceğim

2. rüçhanabi

rüçhanabi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1

Alanında moralini bozmayın değil mi? Geçen sene era vardı gücümüz
    ona yetti onu aldık.Şimdi olsa belki de blue almaya çalışacak veya başka
    bir marka alacaktık.

3. Ogun

Ogun Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,572
    Ad Soyad:
    Ogün YILMAZ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    Test aracını kullanan sürücülerin çoğu, aracın performansı ve genel anlamda kullanılan plastik asamından memnun.

Yok cam açma düğmelerinde aydınlatma yok. (Fosforlu etiket koy kardeşim)
    Çok değil 10 yıl öncesine kadar tofaşlara 18-20 milyar verirken ona " Aaa..o tofaş her zama prim yapar " denmiyormuydu.
    Altü üstü teneke yığını değilmiydi.

95 yılında hyundayi mitsubishi ortaklığı ile yaptığı accent yumurta ile ortalığı darmadağın edince Aracı tanıyanlar İşte araba budur demedilerimi ?

O zaman accent araba idi de bu gün mü araba değil?

O zaman Fiat ı lisans anlaşması ile Tofaş kuş serisi satanlar bu gün Fiat olarak satış yapıyorlar.

Ama Hyundai, o zamanda Hyundai idi, bu günde Hyundai.

Hay aksi, adamlar o kadar zayıflar kiiiiii birde KİA Motor u satın aldılar.

Accent Blue nin ARGESİNE ne kadar milyon$ ayrıldığını biliyormusunuz. ?
    Fiat Linea 35-40 yapar, Hyundai Accent Blue yaparmı ya.....
    Astra 1.4 35-40 yapar Hyundai Accent Blue onunla aynımı ya ..?

Bırakalın bu ilkeri arkadaşlar.HErkezin parası cebinde Accent Blue de BAYİDE,
    İsteyen alır isteyen almaz.

Konuyu buraya kadar bile getirip fanatiklik yapmanın anlamı yok.
    Topik içinde Tarafsızlık kaybolmuştur.

Düzenleyen : Ogun

4. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Aslında baştan beri fiyat yorumunu siz moderatörler yasaklamış olsaydınız belkide bu kadar gerginlik olmazmı yanlış anlamayın sakın size bişey dediğim yok ama farkındaysanız her tartışmanın başı fiyat konusuna bağlanıyor...Yani millet herşeye pahalı demeye alışmış,bide önünü açtınızmı arkası kesilmiyor.

Burda mantıklı olan aracın iyi ve kötü yanını motorundan donanımına kalitesinden servis parça gibi v.s konularda inceleme yapmak tartışmak olmalıdır.

Fiyatını beğenen alır beğenmeyen zaten zorlasanda almaz.Beğenenede ne dersen de alır,illa insanları fiyat pahalı şu marka daha iyi gibisinden yorumlar yaparak vazgeçittirmek gerekmiyor....

Fiyat ile başlayan tüm tartışmalar,kıyaslamayala devam edip,kötülemeyle bitiyor haksızmıyım?Önce 35,000e şu araba var deniyor,kalitesi kıyaslanıyor sonrasındada blue şöyle kötü böyle kötü deniliyor.

Anti hyundaıciler bu sitede olduğu müddetçe bu tartışmalar bitmez,burası hyundaı severler ve hyundaıye gönül verenler clubü olmalıdır,başka markayı seven adamın yeri o markanın sitesi olmalıdır.
    Antihyundaıcilik yapacaklarına sevdikleri markanın formunda markaseverlik yapmalılardır.

5. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Halen kafayı takmışlar cam ledine ya kardeşim körmüsünüz siz göremiyormusunuz düğmeyi,oldu olacak vites rakamlarınada led isteyin..Artık onuda derseniz hiç oturmayın o koltuğa.
    Gidin bakın ne tofaşta ne toyotada ne renaultta ne nıssanda yani çoğu marka çoğu modelinde yok,Varsada bazı modellerde var hyundaı senelerdir koyuyor diye hala koymasımı gerekiyor?

Tartıştığınız konular hep böyle, adam akıllı konular olsa bizde tartışmaya belki gireceğiz ama bu tür çocukça kısır döngü yazıları gördükçe forumdan bile uzaklaşmaya başladık

Yok şu plastik parçayı niye koymamış yok şuraya niye ışık koymamış yok şurayı neden kumaşla kaplamamış,valla bir satıcı olarak bunları duysam araba bu kardeşim alıyorsan al almıyorsan kapatma dükkanın önünü derim...:D

Siz bir buzdolabı veya çamaşır makinesi alırken niye bunun tuşunu şuraya koymamışlar veya niye bunu şu renk yapmamışlar diyormusunuz?

İşinize gelirse paranız yeterse alıyorsunuz değilmi?buda aynen öyle işte...

6. huyndaimurat

huyndaimurat Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    yok ben diğer araçların sıfır fiyatlarını gördükten sonra fiyatın fazla olduğu görüşümü terkettimde.....asıl şunu idrak ettim bayağı bir fakirmişim ben.....üzücü napcaksın...................................................................................
    35 bin benim için bayağı bir meblağmış ama genel türkiyede pek mesele değil herhalde...................ben memur olan kafama ...çayım.
    ailede malum.....okuduk miki tuttuk.................

7. emre027

emre027 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Bu na tamamen katılıyorum

Bu forumda Fanatiklikolamalı , benim bildiğim kadrıyla bu forumda kimsenin hyundai ile organik bağı yok herkes hyundai kullnıcısı

Bu forum eskisi gibi insanların kendi bilgi ve deneyimlerinin paylaştıları bir forum olmalı kiBlue konusu acılmadan öyle idi
    Şimdi forum a giriyorsunuz ana sayfasa 10 başlığın 4 ü Blue ile ilgiliböyle olunca ister istemez insan kendini bu tartışmanın içinde buluyor.
    Düzenleyen : emre027

8. Burak Çevik

Burak Çevik Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    556
    Ad Soyad:
    Burak Çevik
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    İX35 (2009-201X)
    eskiden de era idi değişen ne ?? eranın pabucunun dama atılması mı konu?

9. mordal

mordal Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ya arkadaşlar benim arkadaş corsa aldı işte. 34 tl. araba bomboş. arka camlar bile manuel. ha eğer kol kaslarını geliştirmek isitoyrsanız alın tabi. araba da abs var. birde bluee ye bakın. ben korsa ile karşılartıma yapmıyorum düşünün almanlara verdiğmiz paralara bak. jetta 55binlira benim bacanakta var. aman allahım arabada sadece kapaorta var. yani buradan çıkıyorki accent blue çok ucuz.
    hondaya baktım. bu özelliklerin bazlıarı en üst moedelinde bile yok.

10. corse

corse Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkadaşlar bana göre Blue dakitek olumsuzluk lastiklerin kasaya göre küçük yani orantısız gözükmesi. Sizcede lastikler kasaya göre küçük değilm mi?

11. irfanbilginer

irfanbilginer Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    08/07/2011 tarihinde accent blue 1,6 crdi aldım.hyundai ye tesekkür ediyorum.muhteşem birşey

12. Murat1

Murat1 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    35
    Ad Soyad:
    Murat Tuncer
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Yeni İ10 (2013-201X)
    Ne yalan söyliyeyim biz arabayı almadan ben de eralara karşı antipatiktim. Malum nedenlerden, her yerde kullanılması, şirket ve taksiler için kullanılıyor olması. Ama aldıktan sonra ısındım, 98 model civiclere 16-17bin istenilen bir piyasada, onlardan daha donanımlı araçları biraz daha üstüne satın alabiliyorsun daha ne olsun. Gelelim accent blue konusunda, bu araç hakkında yorum yapanlar belli ki accent eraya bakaraktan yorum yapıyorlar. Erayı hiç geliştirmeden piyasaya sürdü falan sanıyor olabilirler, nereden bilsinler başlangıç opsiyonunda bile esp olduğunu cahilelr ehehehehehe :D

13. talfar

talfar Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Yakıt tüketimi ve kullandığınız güzergahın trafik durumu hakkında bilgi verebilirmisiniz.

14. silistreli

silistreli Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Birazcıcık fiyatı yüksek geldi bana Accent blue'nun.Ford focus Comfort 1.6i 100PS 5K(32,500 Tl) bir araç karşısında fiyat/fayda endeksi biraz kötü olacak gibi.Bu iki arabayı seçenek olarak o bedellerle yanyana müşterinin karşısına çıkartsalar tercihler nasıl olur merak ediyorum.Çünkü kafamı kurcalıyor ve sorularıma net cevaplar veremiyorum.

15. attilacetin

attilacetin Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bende 05 kasım 2011 de hyundai accent blu mode dizel aldım park sensörü hediye ettiler sevkiyat bayramdan önce aksayınca assana gidip izmitten aracımı aldım bu yorumları okuyup bu fiyat edermi diyenlere inat test sürüşünü yapınca almaya karar verdim.
    Bir kere içeri ses almıyor babamın 2010 ford focus dizeltitanium full var ancak arabanın içinde bir gürültü var ben hayret ettim altını 250 tl ye ziftle kaplattı ve yinede pancar motoru gibi ses kesilmedi.Ancak izmitten yalovaya kadar sessiz bir şekilde gelmenin mutluluğunu yaşadım.Üstelik 30 tl mazotla 165 km yaptı fabrikada bana 1000 km çok yakar demelerine rağmen 38 km sabit hızla 5,4 lt yaktı.Ben aldığıma memnunum kesinlikle atıp tutanları test sürüşüne gitmelerini öneririm.

16. Ertan

Ertan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    40
    Ad Soyad:
    ertan tiryaki
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.6 (2003-2005) LC
    bi araç olsunki bu kadar tartışmalara konu olsun demekki var bişey demek gerekiyor tabi bu bana göre olumlu yönü fazla oluşundan sanırım dikkat edin tartışılan konu bir araç buda hyundai daha düne kadar teneke denilen yani ford olanıda fiatı olanıda wv olanıda opeli olanda tartışıyor bunu bana göre tek açıklaması var buda adamlar iyi bir araç yapmayı başarmışlar eleştirmenin manası yok artık bu saatten sonra ben sadece dışarıdan görmüş sadece showrumda içini oturmuş ve 2005 model accent sahibi olarak asıl çağ atlama buna denir şunuda unutmamak gerek öyle bir model yapmak heleki sıfırdan baştan aşağıya tasarlamak kolay iş değil hadi bunuda geçtik sorunları az olan fazla maceraya atılıp diğer markalar gibi bissürü ıvız zıvır elektronik doldurup problem üstüne problem çıkaran araç yapmıyorlar en azından ben 7 seneden beri sıfırdan itibaren kullanıpta hiçbir elektronik aksamında problem çıkarmayan hatta hiçbir yerinde problem çıkarmayan bir aracım olduğu için kendimi şanslı hissediyom alım gücü rahat olan başka marka varsa söyleyin onu satın alalım ki ben bu saatten sonra alacağımıda zannetmiyorum bide şöyle düşünelim arkadaşlar çoğunlukla şehir için kullanıyoz araçları uzun yola kaç kere gideriz çok çok senede 3 bayramlarda ve tatile gidersek onun için bu sebepten dolayı alırken fazlasını almazsanız araç fiaytıda size pahalı gelmez blue içinde bu kadar etmez diyemeyiz gelir orantılı araç yada model seçersek daha mantıklı bi yaklaşım içinde olur ve almış olduğumuz aracı parasının karşılığında tam olarak kullanmış oluruz nacizaen fikirlerim bunlardır katılan olur katılmayanda

herkesin kurban bayramını en içten dileklerimle kutlarım

17. beyaz seytan

beyaz seytan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    61
    Ad Soyad:
    hasan37
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    bu araba gelecegin arabası olmuş o yüzden diger marka kullanıcıları bu arabayı çekemiyorlar kendi markalarına iki kat para veriyorlar hergün servisiten çıkamıyorlar allah onlarada blue sahiibi olmayı nasip etsin

18. Murat1

Murat1 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    35
    Ad Soyad:
    Murat Tuncer
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Yeni İ10 (2013-201X)
    Ben de era'mızı almadan önce era'lara karşı ön yargılıydım, fakat deneme sürüşü ve sonrasında sahibi olduktan sonra anladım ki ön yargı insanlara çok şeyler kaybettiriyormuş. Eğer hyundai 36bine boş benzinli bir araba yapsaydı bu eleştirileri anlardım, fakat donanımsız arabasında bile esp olan bir arabaya 35binin çok görmekte bu piyasa şartlarında nankörlüktür. At gözlüklerini çıkarmak lazım :)

19. Ali Riza

Ali Riza Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    14
    araca binmek nasip olmadı o yüzden blue hakkında bir şey söyleyemem ama genel olarak şunu söyleyebilirim;değerlendirmeler hemen hemen aynı şartlara sahip(model yılı,yakıt türü,km,boya durumları gibi)farklı markalar/modeller arasında yapılmalıdır.23.000 liraya 2011 model erayı o paraya alınabilecek 2000-2001 model passatla kıyaslamak bence yanlış olur.eranın kıyaslanabileceği araçlar aşağı yukarı fiyatları benzer olan peugeot 206 sedan,fiat albea,renault clio sembol olabilir.blue kıyaslanırken de buna göre kıyaslanmalı diye düşünüyorum.

20. aykan

aykan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Accent blue sınıfındaki bir çok araçtan üstün özelliklere sahip bikere albeni ve tip var eleştiriler yersiz ancak şunuda demeden geçemeyeceğim fiyat gerçekten abartılı 32000 tl ye full donanımlı olarak satılması gerekirken 40000tl ler isteniyor şaka gibi vergiler vs ler bu duruma getiriyor malesef ......bu arada sahip olmak istediğim araç accent blue...

Bu Sayfayı Paylaş