Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Accent Blue yerden yere vuruyorlar

'Accent Blue Forum - Club RB' forumunda beyaz seytan tarafından 28 Nisan 2011 tarihinde açılan konu

1. tahrikk

tahrikk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Yazdıklarının altına imzamı atarım.

2. Burak Çevik

Burak Çevik Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    556
    Ad Soyad:
    Burak Çevik
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    İX35 (2009-201X)
    evet 40bin lira..hyundai plazalara giderseniz bu bilgiyi öğrenirsiniz..dizel otomatik ise 43bin lira..

3. emre01

emre01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    arkadaşlar ben bu araç için 9 nisan da kayıt yaptırdım bekliyorum prime düz vites fiyatı ne kadara satılsa pahalı demezdiniz yani 37 yerine 30 mu olmalı 35 mi olmalı beni aydınlatırsanız sevinirim sürekli aynı soruyu soruyorum cevap alamıyorum + bu araca b segmenti diye alınmaz c segmenti dururken diyen arkadaşlarım daha araca bir ödeme vs yapmadım ben beni bilgilendirirseniz sevinirim mesela aynı fiyattaki cruze un yada x aracın kaporta kalitesi parça kalitesi plastik kalitesi yada diğer özellikleri daha mı iyidir bu araçtan donanım olarak blue prime dolu bir araç boyut olarak 3 5 cm büyük olması dışında c segmenti bir araç almamın +sı nedir blue seçersem kaybım ne olur bana bu fiyata şu vardan öte bu fiyata şunu almazsan şu kaybın olur şeklinde bilgi verirseniz çok sevinirim..... lütfen kulaktan dolma bilgi değil gerçekten bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa çok sevinirim madem amaç boş eleştiri değil bilgi alışverişi beni tam olarak aydınlatırsanız bende ona göre hareket edeyim madem çünkü 5 yıl binmeyi düşünüyorum bu alacağım araca.... bende internet de yorumları okudukça sinir olmaya başladım daha almadan eğer bir sorun varsa almayayım madem....

4. Burak Çevik

Burak Çevik Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    556
    Ad Soyad:
    Burak Çevik
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    İX35 (2009-201X)
    arkadaşım araç gayet güzel fiyatıda donanımına görünüşüne kısaca herşeyine göre normal..30 lira olmalı diyenler clio ile kıyaslıyorlar bu aracı..era prime 32bin iken blue nun 36bin olması normal değilmi? focus diyenler vardı eski focus titanyumx 48 bin lirayken yeni focus 56bin lira..

5. emre01

emre01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    burak dostum bana göre de araç güzel ama bence 35 bin olsa güzel olurdu fiyat olarak. ama 30 a satılmasını beklemek bana göre hayal.... ama hadi ben göremiyorum diyelim durumu zaten sorumu benim gibi düşünenlere değil pahalı diyen yada c segmenti al diyen arkadaşlara soruyorum bizim gözümüzden kaçan bi nokta varsa aydınlatsınlar alacakları bizde ona göre değerlendirip alıp veya almayalım eğer amaç boş eleştiri değilse...

6. mirkan

mirkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    403
    Ad Soyad:
    Mirkan Şenol
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    honda fiat chevrolet peugeot citroen renault opel veya emsal diğer hiçbir marka hyundai sağlamlığı ve sorunsuzluğunda değildir ... İdda ediyorum ...

7. Burak Çevik

Burak Çevik Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    556
    Ad Soyad:
    Burak Çevik
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    İX35 (2009-201X)
    o arkadaşlar far sensörü yağmur sensörü led stop mercekli far olmasını istiyor da o yuzden beğenmiyorlar fiyat yuksek geliyor..bu özellikler b sınıfında olmaz olursa zaten b sınıfı olmaz..

8. beyaz seytan

beyaz seytan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    61
    Ad Soyad:
    hasan37
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Arkadasım kimseye takılma git al aracı kullan doya doya ben aldım beyaz prime düz vites cokta memnunum daha önce Toyota corolla 2008 benzinli vardı bu da güzel araba herkes birseyler söylüyor takma kendin beğeniyorsan al ben kimseye danışmadan gittim aldım 22 Nisan'da Fiat da 35600 tl

9. qaan88

qaan88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Fiyatın pahalı olması veya olmaması tamamen görecelidir. Baskasına aracın pahalı oldugunu veya ucuz oldugunu kanıtlamaya çalısmayın bosuna. B sınıfı bir araç için yuksek bir fiyattır. o parayla C sınıfı, biraz daha ustunede d sıunıfı bir araç alınabiliyor. Fakat, bu göreceli bir durum.. ben gider kia ceed alrıım aynı paraya ve kimsede accent in ceed den daha ustun oldugunu ispatlayamaz bana.. Umarım demek istedigimi anlatabilmişimdir.

Bu aracın fiyatını uygun bulanlar ve bu fiyattan arabayı alanlar da insallah yarın aracın fiyatı asagı cekilirse pişman olmazlar.. Çünkü, aklın yolu birdir. Piyasada bu kadar rekabet varken ve hyunda nin bu kadar satmasının tek sebebi piyasadaki rakiplerine göre daha uygun bir fiyatı olması gerçeğini unutmayın. Hyundai 2009 da 18bin tl accent era sattıgı için 2009 da en cok satan markalardan biriydi. aynı sekilde 23 bin tl lik eralarda bunu sürdürdü. Fakat, 40bin tl lik accent blue bunu yapamaz. Önümüzdeki dönemde ya fiyatları asagı çekerler ya genesis hikayesine döner..

10. emre01

emre01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    yorumlar için çok teşekkür ederim herkese https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif..... kaan dostum ben belli bir miktar fazla ödmeyi göze alıyorum ama sonuçta 30bin lik bir araca 37 bin tl vermek istemem ama 35 lik bir araca 37 vererek 2 bin tl fazla vermeyi pek önemsemem açıkçası sence bu aracın fiyatı ne kadar pahalı 7000 bin mi 2000 bin mi ?

11. emre01

emre01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    çok güzel indirim yaptırmışsınız umarım o tarz bir indirim araç gelince yaptırabilirim ama şu an için 36900 bile değil direk 37 diyorlar.....

12. qaan88

qaan88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    30bin olsaydı 18bin tl lik accentler gibi peynir ekmek gibi satılırdı. Ama 35bin tl normal bir fiyat. 37bin tl de bu donanıma göre verilebilir. ama, ben vermem o ayrı. "35bin tl e araba alacaksam" üstüne biraz daha koyar dizel ceed alırdım. Ya da 2007 model bir sonata alırdım.
    Her ne kadar blue güzelde olsa neticede b sınıfı. C sınıfına yakın bir havası var ama c sınıfı olmadıgı için c sınıfı bir araç parası vermezdim.

Düzenleyen : qaan88

13. TuAF2007

TuAF2007 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Volkswagen'in halk arabası sınıfından çıktığı günümüzde ve çok pahalıya satılan en baz modellerine bile (ticari-binek fark etmez) gram yadigarmayan otomobil mühendislerimiz (Türkiye'de de mt kare başına baya birmühendis ve otomobil aydınımızdüşüyor) Hyundai kaliteyi artırıp fiyatıda arttırdığı zaman Hyundai yi kötülüyor. Bu nasıl iş anlamak güç....
    V.wagen'da kaliteyi artırıyor fiyat politikası değişiyor.Hyundai'de bunu yapınca neden yadırganıyor anlamak güç...

lafım burdaki abilerim ve arkadaşlarıma değil diğer forumlardaki çok bilmişlere...

14. qaan88

qaan88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    "Marka Kavramının" ne oldugunu arastırısanız herseyi anlarsanız. Marka, mantık cercevesinde algılanılan bir kavram değildir. İnsanın psikolojisi ile alakalıdır. Vw nin marka degeri ile hyunda nini marka degeri bir degil. Buda sorunun cevabı. "Marka kavramı" na mantıkla bakarsanız anlamsız gelir, ama psikolojik altyapı ve marka kavramın derinliğini bilirseniz bunları yadırgamazsınız..

Düzenleyen : qaan88

15. TuAF2007

TuAF2007 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Marka kavramını gayet iyi biliyorum ki Hyundai'de marka olma çabasındadır bu çok açık... Avrupa-Amerika-Arap ülkerinde bunu görüyoruz zaten. Benim demek istedğim Vw markasıda hemen marka olmamıştır değilmi. Marka yapmak için bazı şeyler yapılmıştır değilmi? Şimdi bugün bunu Hyundai yapıyor kurumsal olarakta bunun peşindeler... şimdi bunubugün hyundai yapınca kötü Vw yapınca iyi.... bu marka algısını kırmak istiyor Hyundai bununda çalışmaları yapılıyor eee algıyı kırmak atomu parçalamaktan zor ama yavaş yavaş oturur o yerine sonra marka olur.... bence hedef bu
    Düzenleyen : TuAF2007

16. omerbarisk

omerbarisk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ben bu forumda en baştan beri blue'nun fiyatı yüksek diyorum. arkadaşlar tutup vw ile kıyaslıyor. ben polonun fiyatına da yüksek diyorum. hyundai'de dahil birçok markanın c segment araçların fiyatlarına yaklaşmış, hatta aynı. aracı ne için aldığınla alakalı. az yaksın, şehir içinde kullanımı rahat olsun, park sorunu olmasın, maliyet çıkarmasın diyorsan; blue bunun için phalı bir araç bence. konfor, özellik istiyorsan o zaman da aynı fiyatlara C segmenti araçlar alabiliyorsun. i30, linea, belki birkaç marka daha vardır. senelerdir B segment araç kullandım, şimdi i30 kullanıyorum. B'nin artıları ayrı C'nin artıları ayrı. Asla C B'den daha iyi demem. Ama B segment bir araca gidip Csegment araç kadar para döküyorsan sıkıntı orada başlıyor

17. emre_1453

emre_1453 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    11
    Ad Soyad:
    Emre CANLI
    Yaşadığınız Şehir:
    14-BOLU
    https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gifhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gifhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gif

18. TuAF2007

TuAF2007 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Fiyatın çok yüksek olduğundan çoğunluk hemfikir zaten. Burdaki asıl karşı çıkılan durum accent blue yu sadece blue ile kapsamamak gerekir hyundai markasını yerden yere vuranlara yapılan bir eleştiri....

19. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    2009da 18 bine satılan eralar ötv indirimliydi, yanlış anlaşılma oolmasın
    ayrıca birçok marka ötv indirimde fiyatlarla ooynayarak milleti kazıkladı ve haksız kazanç sağladı, aklıma gelmişken söyleyeyim, o dönemde araç aldığım için çok yakında takip etme fırsatım oldu
    reno nerdeyse hiç fiyat değiştirmedi, hyundai 1000 lira falan zama yaptı ama bazı malum markalar milleti acayip öptü
    ama sorsan şimdi oo markalardan iyisi yoktur, çünkü bizim milletimiz kazıklandığı yere gitmeye çook meraklıdır

20. Serkan

Serkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    168
    Ad Soyad:
    Serkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    herkesin beklentileri farklı olabilir bu normaldir ama cogunluk fiyatının yuksek oldugunda hem fikir ben şu anda aracımı degiştircek olsam tum samimiyetimle söylüyorum blue almam ki hele 11 yıldır hyundai kullanıcısıyım 9 yıl accent milenium 0 alındı 2009 da İ20 sıfır alındı ama ben yinede o parayı vermem o paraya C sınıfı bir arac alırım şimdi burda arkadaşlar yanlış anlamasın arabayı kötüledigim yok arac cok güzel inceledim baktım herşeyiyle güzel ama param olsa ben almam

Düzenleyen : Serkan

Bu Sayfayı Paylaş