Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Accent Blue yerden yere vuruyorlar

'Accent Blue Forum - Club RB' forumunda beyaz seytan tarafından 28 Nisan 2011 tarihinde açılan konu

1. SİNAN BARAN

SİNAN BARAN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Hyundai'nin kaliteli araçlar yapıp satmasını istiyoruz ama fiyat arttığı zaman da memnun olmuyoruz. Çok kaliteli araçlar yapıp da rakiplerinden her zaman ucuz olmasını beklemek biraz hayal kurmak;marka için de sürekli zarar etmek demektir.

2. byerdem

byerdem Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ben bır era kullanıcısıyım arabamdan cok menunum masallah hyundai den de vel hasıl kelam blue fıyatları 3000 lira aşağıda olmalıydı hyundai orta direk kesimin arabasıydı oysaki bencede oylede kalmalıydı yapsın kaliteli araç kımse bır sey demıyor ancak blue benzınlısı 30000 lira dizelide 35000 lira olmaydı benı üzdü saygılar...

3. tukstra

tukstra Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkadaşlar bu ne sinir ya adam gibi eleştiri yaptırmıyosunuz ben sadece fikirlerimi söyledim blue yu beğenmek zorunda değilim dalkavukluk yapmak zorunda da değilim kaliteli eleştiri yapmak istiyorum o kadar dingil mesafesi b segmentinde olan bir araçta esp olsa bile c segmentinde dingil mesafesi daha geniş olan bir arabada ki esp yol tutuşu daha arttırır buda benim görüşüm o yüzden chevrolte cruze örneğini verdim. O yüzden yok audi a6 felan karşılaştırmayalım biraz matıklı olalalı ama tekrar söylüyorum B SEGMENTİNDEKİ en iyi araç blue olabilir.

4. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    yani şimdi siz diyorsunuz ki sembol 30 bin eder ama blue 34 bin etmez mi, bu mudur?

cruze alanlar bir alırken sevinmişler birde satarken, istersen bir araştır, ikide bir cruze yazıyorsunuz ama nasıl bir araçtır biliyormusunuz

5. tukstra

tukstra Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    şimdi ben kimin arabasına hakaret ettim yada symbol daha mı iyi dedimdikkatli okuyun yazdığımı b segmentindeki en iyi araçlardan biri blue derim dedim kaldı ki sadece cruze yok yeni c4 var neyse ya ben ne desem boş

6. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    siz bi ikilemde kalmışsınız, b segmentinin dolusu ile c segmentinin başlangıç fiyatları arasında kalmışsınız, bence bu segment olayına fazla takmayın, en iyisi gidip beğendiğiniz bir aracı alın ve kullanın,
    hatta siz en iyisi bi cruze yada c4 alın, onları kullananlar çok memnun sanırım

7. tukstra

tukstra Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ben ikilemde felan kalmadım şuanda accent era kullanıyorum parasına göre çok iyi araba bu açıdan memnunum aracımdan ama daha fazla param olsa o zaman işler değişir zaten beğendiğim arabayı kullanırım . Bu konuda artık daha fazla yazmıycam ne demek istediğimi iyice anlattım.

8. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    1.4 eranın prime donanımı (eski select) adam 32 bine satıyor, style olsa 34-35 bin olurdu, style artık satılmıyor, blue nasıl 30 bin olacak anlamıyorum, sen olsan 30 bine satarmısın, o kadar masraf yap, eradan ucuza sat, heralde bu korelileri enayi falan sanıyorsunuz, adamlar ticaret yapıyor, beğenmeyen almaz, kimseye zorla satmıyorlar

9. SİNAN BARAN

SİNAN BARAN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Herkes neden şikayetçiydi Türkiye'de Hyundai'nin kalitesiz araaçlar yapmasından...Eee adamlar son 3-4 yıldır çok kaliteli araçlar yapmaya başladı hem de tüm segmentlerde. Bu sefer de çok pahalı olmasından şikayetler başladı. Biz değil miydik kaliteli araba yapsın diyen; yaptı işte adamlar,ne diyesızlanıyoruzo vakit ... Biraz bence müşteri kitlesi olarak kendimizle de çelişiyoruz. Amaç üzüm yemek mi bağcıyı dövmek mi eğer üzüm yemek ise fiyatlar tüm markalarda yüksek zaten ama eğer yok amaç bağcıyı dövmek ise Hyundai ağzıyla kuş tutsa-ki tutmaya başladı bence-kimseye yaranamaz...

10. beyaz seytan

beyaz seytan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    61
    Ad Soyad:
    hasan37
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    sinan kardeşim agzına saglık tam yerinde ve güzel bir yorum yapmışşın bu yorum anlamayanlara kapak olsun

11. kenzinli33

kenzinli33 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    dört yıldır accent admire kullanıyorum.şükür beni madur etmedi.Blue'yi çok beğendim.ancak fiyat fazla geliyor bana.fiyatının biraz düşmesini bekleyip alacam bu aracı kafaya koydum.gerekirse 1 yıl daha binerim arabama.bir de dizeli gelseydi de onu da görseydik.

12. legion

legion Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    10
    Ad Soyad:
    Emre Akçay
    Arkadaşlar herkes fiyatının yüksek olmasından şikayetçi.Biraz daha düşse bende alırım yalan yok.Kalite çıtasını çok güzel yükseltti Hyundai.Bu da fiyatlara vurdu doğal olarak.Tartışmalar da bundan yaşanıyor.Yine söylüyorum ve arkasındayım.Fiyat olarak biraz düşmeli.Opsiyonel veya donanım seçeneği olarak daha önce söylediğim donanımlar getirilmeli.Kanımca seneye makyaj geçirip (farlar karartılır , tampon daha oval yapılır vs vs) bu donanımları da getireceklerdir.Beklemekte fayda var.

13. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    bi arkadaş gösterge paneli hyundaıde 400 tl demiş...Bence az bile ben t5in sormuştum 4,250 tl + işçilik demişlerdi.

14. legion

legion Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    10
    Ad Soyad:
    Emre Akçay
    Ben demiştim.Aynı parçadan mı bahsediyoruz bilmiyorum.Devir saati hız benzin ve hararet göstergeleri 400 küsür lira dediler.İşçilik yok.Tabi bi tarafta VW var.10.000 TL de deseler şaşırmam.

15. mirkan

mirkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    403
    Ad Soyad:
    Mirkan Şenol
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Blue'nin fiyatına pahalı diyenin otomobilciliğine ŞAŞARIM !!! 2 milyar kar yapsın gitsin clio alsın ...
    Ben amerikan ve alman araçlarından başka araçlara beğenmeyip binmediğim halde hyundaiye hayranım ... Hyundai parasının karşılığını hatta fazlasını verebilen tek markadır ...
    Kaporta ve mekanik olarak özellikle fransız ve japon rakiplerine göre çok daha sağlam ve sorunsuzdur ... toyota ve mitsubishinin mekanik sorunsuzluğunu ele geçirmiştir ...
    Hiçbir zaman marka fanatikliği yapmadım ve yapmam ... 2005-2007 Hyundai sonatayıda tek geçerim :) bu gün ikinci eli 25.000tlye kadar düşüyor ve 100.000tllik mercedes bmw konforu keyfi ve kalitesi yaşatıyor ... hemde yürütme maliyeti yarı yarıya daha az :) ...
    hundayyiii dırayv yor vey ...https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

16. İbrahimTR

İbrahimTR Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkadaşlar boşverin gitsin. Önceden hyundai için derlerdi: Ucuz araçtan ne hayır gelir. Şimdi ise bu kadar fiyat olur mu? Çok pahalı :)

17. Serkan29

Serkan29 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaslarım dün duyduğum bise var bun dogrulugunu ne kadar dıe sormak ıstedım belki bilen arkadaslar vardır...C segmentının ıkıye ayrıldıgı C1 ve C2 dıe... Ve bu accent blue da C1 segmentınde oldugunu soyledıler. ozellık bakımdan ne B ne C2 ımıs... o yuzden ara bı segment ortaya cıkarılmıs.... Cevaplar ıcın tesekkurler....

18. Burak Çevik

Burak Çevik Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    556
    Ad Soyad:
    Burak Çevik
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    İX35 (2009-201X)
    Hyundai blue ya pahalı diyen gitsin clio alsın..adamlar sizin bütçenizi düşünüp fiyat belirleyemez.. era dizel prime 37bin lirayken blue dizel prime 40 bin lira olması kadar normal birşey yok..kimsenin era dizel prime a 37 bin derlerken sesi çıkmıyordu blue ya gelince mi nefesiniz açıldı..

19. Köksal

Köksal Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,522
    Ad Soyad:
    Köksal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Opel
    Aracı kullanıp beğenmeyenlere bişey diyemem herkesin beklentisi farklı ama araca elini sürmemiş insanın sadece fiyatı şu kadar diye aracı kötülemesi yanlış bence.

20. legion

legion Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    10
    Ad Soyad:
    Emre Akçay
    Blue dizel 40 bin lira mıymış.Daha gelmeden fiyatı koymuşsunuz.

Bu Sayfayı Paylaş