Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Accent Blue yerden yere vuruyorlar

'Accent Blue Forum - Club RB' forumunda beyaz seytan tarafından 28 Nisan 2011 tarihinde açılan konu

1. gurcanbulut

gurcanbulut Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    617
    Ad Soyad:
    Gürcan Bulut
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Yada 2 ay daha beklerim herhalde dizel için :)

2. bilisim

bilisim Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Zaman ilişkisi araç sattıkça çoğaldıkça bu yorumlar geride kalacak diyorum ben.Klavyesi olan yazıyor arkadaşların dediği gibi

3. İbrahimTR

İbrahimTR Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Hyundai kendini aştı. Olumsuz eleştiriler gereksiz. Araba istiyorsan budur işte. Bizim bi abi var derdi ki: 70 binlik arabada olan özellikler 30 bin liralık araçta da var. Ben k...iz miyim? 70 bin vereyim. (zengin olan veriyor para bol o ayrı) :)

4. koray2907

koray2907 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,013
    Ad Soyad:
    Koray
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.3 (1994-2000) X3
    +1 katılıyorumhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gif

5. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    her 30 binlik araçta olmuyoor bazı özellikler, blue bu yüzden milletin zoruna gitti galiba, bazılarının aklından geçmeyen donanımları satandart yaptı, bu segmentte bırakın absyi klimanın bile opsiyonel olduğu araçlar var. tabii blueda klima, abs, esp vs vs. standart olunca, hatta 16 alaşım jant, bluetooth falan olunca (prime donanımda) millet kafayı çizdi https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif
    millet 1.4 turbo motordan 122 beygir alırken, blue 1.4 düz motordan 109 beygir aldı, millet iyice bozuldu diye düşünüyorum https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gifhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

6. Burak K.

Burak K. Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    28
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    1.4 122'lik TSI motoru olan bazı araçları (Golf Jetta vs) Getz Cool 1.6 atmosferik motoruyla eziyor zaten.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

7. legion

legion Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    10
    Ad Soyad:
    Emre Akçay
    Keşke bir donanım daha ekleyip ısıtmalı koltuk , sunroof , mercekli far , ledli stop gibi üst donanımları koysalardı.Ama tahminim seneye makyaj geçirip bu donanımları getirecekler.

8. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    sunrof kolay ve ucuz, zaten erada da yıllardır vardı
    ama mercekli far işi zor, şu an 40-50 bin civarı araçlarda bile çoğunda yok malesef, ısıtmalı koltukta fazla tutulan bir donanım olmayacaktır o segmentte, zaten soğuk bir ülkede değiliz
    ama far ve stop işinde şöyle bişey olabilir, aksesuar olarak getirebilir ve isteyen alabilir, daha mantıklı olmaz mı?

9. Burak K.

Burak K. Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    28
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Mitsubishi L300'de ve Lada Vega'da bile var mercekli far, ama çok kaliteli denen VW Jetta'larda yok. Buna karşın i30'da standart.
    Led stop da artık gereksinim oldu, güneşli havalarda olsun gece karanlıkta olsun çok daha iyi bir görüntü sağlıyor.
    Isıtmalı koltuk benim 76 model aracımda bile var ama B sınıfı araçtan beklemek hata olur.
    Sunroof'da en azından opsiyon olarak sunulmalıydı diyorum.

10. emre027

emre027 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Hyundai bugüne kadar düşük fiyat , az donanım az kalite presibi ile araba yaptı ve sattı , era da olduğu gibi ilk cıktığı donanımı ve fiyati ile iddeali olan araçlar ASSAN tarafından üretilince hem parcaları hem aksesuvarları çaldı ama fiyati ulaşıbilir yaptı . Ve böylece araç sattı .
    Alanda memnun çünkü verdiği fyat ile aldığı denge de idi şimdi ise hyundai ben artık türkiyede donanımlı kaliteli araçsatacam ama biraz fiyat artacak diyor ki bu i serisi ile başladı ,
    Eee doğrusu milletin ön yargısı bundan , hyundai deyince akla çokta kaliteli olmayan araçlar geliyor türkiye de doğru blue da fiyatı ile kalite dengeli olabilir ancak Hyundai yada daha doğrusu ASSAN ektiğini biçiyor

Ha bu formda zamanın Dacia hakkında yazı yazıldı (https://www.hyundaiclubtr.com/forum/forum_posts.asp?TID=26124&KW=dacia),ona gülünüp geçildi şimdi başka sitelerde blue yeriliyor olunca insalarınnie zoruna gidiyor bilmem...
    Sonuçta Dacia da düşük kalite düşük fiyat ile araba üreten renault un teknolojisini ve alt yapısının kullanan bir üretici ...

Zamanlaçıkar arkadaşlar ya insanlar artık hyundai türkiye de kaliteli araba satmaya başladı ,der kabul eder ya dahyundai de bişey değişmediği anlaşılır böyle devam eder ,

Ama ne yaparsa Hyundai ASSAN kendine yapar

Biz sadece kullanıcıyız , hoşuna giden alır kullanır istemeyen almaz başka marka bakar .

Alanlar güle güle kullansın...

11. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    bir dönem mercekli far birçok araçta standarttı, ancak şu an araç fiyatları çok artmasına rağmen birçok donanım kaldırıldı yada opsiyonel oldu. malesef bize layık görülen bu, nasılsa kimse itiraz etmiyor, arabalar peynir ekmek gibi satılıyor

12. komando3

komando3 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Arkadaşlar aracın bence bikaç eksiği yağmur -far sensörleri ve sky dom. Ancak b ugün mühendis bir arkadaşımla rabanın tavanını ve döşemesini incelediğimizde muhtemel bir sky dom için hazır olduğunu gördük. Yukarıda da yazıldığı gibi muhtemelen bir yıl sonraki makyajı bu şekilde yapacaklar

13. tukstra

tukstra Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkadaşlar ne ciğeri ne kedisi , bu arabayı bende inceledim araç için şunu diyebilirim araba accent era dan güzel ama bu parayı etmez aynı pararaya 1.4 yeni citroen c4 alabilmek varken veya chevrolet cruze hepsi c segmenti bu arada ben bu arabayı almam herkes fikrini başka forumlarda beyan eder bunda kızacak bi şey yok. Tekrar alan arkdaşlara hayırlı olsun arabaları kötü değil bu kesin. Herkese saygılar.

14. legion

legion Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    10
    Ad Soyad:
    Emre Akçay
    Hyundai'nin kaporta parçaları , motor parçaları ucuzdur.Ama elektik işin içine girdi mi kimse bana ucuz demesin.Klima tuşunu sordum 70 lira.Gösterge panelini sordum 400 küsür lira.Bana da kimse kızmasın Accent Blue gerçekten güzel araba tasarım olarak , kalite olarak.Ama gerçekten fiyatı pahalı.Çoğu arkadaşımız da böyle düşünüyor.Bende şuan için o parayı vermem.Kötü araba değil ama fiyat fazla bakın yanlış anlamayın.Mercek far diyoruz Ford Fiesta aldık 1.4 dizel adamlar koymuş.Yağmur sensörü diyoruz koymuş.Far sensörü diyoruz koymuş.Keşke diyorum bunları paket yapsaydı.Spor paket vs diye ayırsaydı.Bana göre 2 kusuru budur aracın.Fiyat pahalı , donanım eksikliği var.Saygılar.

15. kemalleo

kemalleo Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Valla bencede blue güzel araba kim ne derse desin sürmedim ama görünüşü beni cezbettidiyebilirim...

16. AEM_34

AEM_34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Ahmet Fuat KALKAN
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.6 (2003-2005) LC
    evet bende emre arkadaşımıza katılıorum görüntü olarak cok güzel cok şık bir araç ama fiyatını hak etmioyor piyasaya bir bakın bugun yüzüne bile bakmadığğımız tofaş serilerinde bile angel far sistemi arka şeffaf stop grupları mevcut ama nedense hyundai bu tarz şeylere hiç önem vermiyor buyuzden de bence blue fiyatını hak etmediğinin kanaatindeyim yine amre arkadaşımızın dediği gibi paket halinde seriler yapabilir saygılar

Düzenleyen : AEM_34

17. koray2907

koray2907 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,013
    Ad Soyad:
    Koray
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.3 (1994-2000) X3
    hak veriyorum

18. emre027

emre027 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Herkesin ortak kanısı blue nun fiyatının pahalı olduğu ki gerçekten böyle , bu fiyat olunca millet dolayısıyla bu paraya başka ne alırım diye bakıyor.
    Era alırken bu fiyata alınacak en mantıklı araç Era idi aldım o zamanda blue bu fiyatla olsa almazdım , hyundai fanatikliği yapmanın , hyundai yi eleştirmeye bu kadar bozulmanın nedenini anlayamıyorum ...
    Düzenleyen : emre027

19. legion

legion Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    10
    Ad Soyad:
    Emre Akçay
    Hyundai'i severim gerçekten beni 1 kere yolda izde bırakmadı.Ama birazda gerçekçi olmak lazım.Yine söylüyorum gerçekten güzel araba tasarım olarak , motor olarak , konfor olarak.Ama fiyatı çok yüksek tuttular.Donanımı az getirdiler.Şimdi bazı arkadaşlar çıkıp ESP standart felan diyebilir.Saygı duyuyorum.

20. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    bende hem hyundai kullanıp hemde hyundaiden nefret etmenin nasıl bişey olduğunu anlamıyorum, ayrıca burasının hyundai forumu olduğunu unutmayalım, eleştiri yapılacaksa biraz usturuplu yapılmalı, burda birçook modeli kullanan üyeler var, kimse buraya gidipte aracının yerden yere vurulup aşağılanmasını görmekten memnun olmaz, o yüzden yorumsa yorum, eleştiriyse eleştiri ama herkes birbirine saygılı olmalı

biriningelipte blue şu kadar etmez deme gibi bir şey yazması eleştiri olamaz, bende çıkarım sen ne sıfatla benim aracıma değer biçiyorsun derim o zaman
    ama fiyatı rakiplerine göre biraz daha uygun olursa daha iyi olur, veya biraz indirim olursa daha çok tutulur demek yapıcı eleştiri olur

kısaca yazdıklarımızın ne anlama geldiğine ve nereye gittiğine dikkat edelim

ayrıca hyundai fanatiği denmesin diye de aracıma veya üyelerin araçlarına hakaret ettirecek halimiz yok

Bu Sayfayı Paylaş