Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Accent Blue deneme sürüşü izlenimleri...

'Accent Blue Forum - Club RB' forumunda Coşkun Özcan tarafından 9 Nisan 2011 tarihinde açılan konu

1. yesilmavi06

yesilmavi06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    <div style="-: initial; -attachment: initial; -origin: initial; -clip: initial; : rgb(255, 255, 255); margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; border-top-width: 0px; border-right-width: 0px; border-bottom-width: 0px; border-left-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; color: rgb(0, 0, 0); font-weight: normal; font-size: 12px; ">bende 2007 era select var 2006 çıkışlı bi sıkıntı yok gayet memnunun herbişeyi tamam şu lok lok ne onuda anlamışdeğilim hiç bi yerden ses seda gelmiyor torpidodan tutunda güneşlik arkalarına kadar hemde iki tarafta aydınlatma mevcut çam otomatikleri dahil ben onu bunu bilmem en güzeli sahip olduğun araç arkadaş sıfır cruze aldı aracın arkalarda hopörlör yok sadece ön kapılarda var 36 küsür aracın fiyatı buyrun burdan yakın.

2. emre027

emre027 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Hocam haklısın dediklerimi Hyundai yerine ASSAN olarak değiştiriyorum https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

3. emre027

emre027 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1

ha bi de arabya ilk bindim hareret göstergesi yok
    Gittim ajantaya ya niye gösterge yok dedim
    Doktor Bey bunlar son teknoloji dijital dedi satıcı sanki kendi bulmuş bu sistemi gibi https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif
    Eee dedim İ30 da niye var ???
    Adam bişey diyemedi https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

4. era06

era06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bunlarla kalite olmaz transporterin amortisör seslerini biliyormusun?peki transporterde 2005 ile 2009 arasındaki araçlardan çaldığı aksesuarları biliyormusun?passattaki arka amortisör sorunlarını biliyormusun?transporter ve caddydeki turbo sorunlarını biliyormusun?daha sıralayabilirim yani sen vosvos dediğin için yazdım....bunlarla kalite oluyorsa vosvos sondan ikinci olur....

Servis ağı demişsin vosvos kullan bak nasıl kafayı sıyırıyorsun!.....Hyundaının servis anlayışı müşteri memnuniyeti ve servis yaygınlığı dediğin markaların hiç birinde yok....https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

5. mdmrx

mdmrx Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    millet takmış kapı düğmelerinin led lerine..benim araçta var benden sonrakilerde yok bu doğru..madem taktın niye söküyorsun buda doğru ama ne mitsubishi lancer ne ford focus ne megane hatcback zaten led li değilki düğmeleri :) bunlarda 40bin lik arabalar.. toyota nın benzinliside bzim dizel gibi zincirli, geçen yaz akrabanın toyotası ş.arası yolsa zincir kırdı..servise göre 4-6 bin tl masraf çıkabilir dedi aldı arabayı çekiciyle özel servise götürdü 2-3 bin e yaptırabilir miyim diye..sonucu bilmiyorum..

korede 18000 tl blue(verna), elantra 21-22, sonata 27-28..koy vergiyi burada neden 34 000..hesap doğru mu..nakliye+vergiler hesaplasın bilen..

açık konuşayım bu arabanın üretimi türkiye ye kaydırılmazsa(era nın yerini almazsa)yada yıllık 5000 nin altında satarsa alınmaz..çünkü 2. eli olmaz..

i30 un fiyat listesi yok..sadece i30cw var..yine i30 u online satın al a tıklayın fiyatı 0 yazıyor..ellerinde mi yok ithal etmeyi mi düşünmüyorlar bilemiyorum..bilgisi olan var mı?
    Düzenleyen : mdx78

6. emre027

emre027 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Adamların ledleri torpido aydınlatmasını niye söktüğü belli maliyeti azaltma ,
    Yakın bir akrabamızın bir şirketi vardı
    Kendi cevresinde hatırı sayılır zengin bir adamdı.
    Bir gün ailevi bir mesele için babamla yanına gittik akşam saati cumartesi haftanın hesebını cıkartıyorlar
    Baktım adamlar cay parasını hesaplıyor.
    Biz bişey demeden o döndü
    ---Biliyorum cay hesabı kömik geliyor ama ay sonu gelince epey para yapıyor , hesap atlına almazsak sorun oluyor dedi gülümseyerek
    ASSAN da aynı şeyi yapıyor , yok led di yok torpido idi azaltıp ufak şeyleri maliyeti azaltıo böylece daha makul fiyat veriyor.
    Blue türkiye de üretilirse ne olacak
    Ben söyleleyim onun da çalınacak tüm ayrıntıları çalınacak.
    Önemli olan verilen para dehilinde yabacı tabirle COST EFFECTIVE deniyor https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif yani ücret etkinliği gibi bişey ...
    era da su an ücreti dahilinde makül ,
    Tabi gönül isterdi STYLE modelinde bu eksk olan donanımlar olsun da bizde desek ki arkadaş biz TEAM aldık ondan böyle...
    Düzenleyen : emre027

7. era06

era06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    corolladada yok https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

hangi araçların full dizeli var?
    şöyle bir baktımda;

toyotanın 1.4 dizeline 56,500 yazmışlar.focusun 109 hp dizeline 50,000 yazmışlar.Jettaya 58,000 yazmışlar.Golfe 54,000 yazmışlar.Küçücük 90 hp poloya bile 38,000 yazmışlar.Astra sedan 1.3 motora 44,000 yazmışlar.1.3 motor opel corsaya bile 41,000 yazmışlar

1.6 128 hp hiç bir markada yok.

8. cadiguzel

cadiguzel Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bende aracı cok begendim , Elmas da sms atmış gelin test sürüşü yapın diye. Henüz bu topicin tüm sayfalarını okumadım , okudugum kısımda Elmas oto ile ilgili bi bilgi göremedim ama test aracında tahminimce sıkıntı vardır. Bunu karsılastıgım sıkıntılara dayanarak yazdım , şimdi nasıl bılmıyorum.
    Aracın içindeki gözlük bölmesi , cam butonları vs. i30 'a benzemiş.
    araç güzel de. bende i30 Mode crdi var zaten.. , çok beğensem de.. i30 'umu seviyorum :)

9. emre_1453

emre_1453 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    11
    Ad Soyad:
    Emre CANLI
    Yaşadığınız Şehir:
    14-BOLU
  10. y.emre

y.emre Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    Yunus Emre YILDIZ
    Yaşadığınız Şehir:
    54-SAKARYA
    Eğri oturup doğru konuşmak gerekirse Era'nında satışı devam edeceği için bunun pek satma ihtimali yok şu aşamada, 34 bin blue benzinboş'una vereceğine 35 verip style paket dizel Era alırsın.. benzinli alıp evin önünde yatacağına dizel olsun bi eski kasa olsun ağzına kadarda dolu olsun derim..

11. StrawBeeRy

StrawBeeRy Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    Mert S.
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    bunun dizeli kesin olarak ne zaman geliyormuş bilen varmı?

12. m_ertemur

m_ertemur Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    25
    Ad Soyad:
    Mehmet Emin
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    Araç Modeli:
    Yeni İ30 1.6 CRDİ (2012-201X) GD
    Dün Bursa otoshow fuarında yakından inceleme şansım oldu. En dolu versiyonu teşhir ediliyordu. Ancak ben yakından gördükten sonra istenilen paraya karşı verilen özellikler beni tatmin etmedi gerçekten.
    yağmur ve far sensörü yok, yine şoför tarafındaki cam kumandalarında aydınlatma yok ama arabada dizayn olarak al benili bir şekil var. Gerçek manada 40bin liraya bu donanım çok az.

Düzenleyen : m_ertemur

13. era06

era06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    mayısta gelecek fiyat konusuda dediğim gibi 37,900 den başlıyacak full 39,900 tl olacak

14. hoddja

hoddja Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    haziranda gelir dediler.bikaç saat önce test sürüşü yaptım.emsallerine göre oldukca iyi.yakıt tüketimi doğruysa dizelini almaya değer...bence...

15. hayta38

hayta38 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Ad Soyad:
    İsmail HAYTA
    Yaşadığınız Şehir:
    38-KAYSERİ
    Ya ben anlamıyorum b sınıfı bir araçta hız sabitleyici far sensörü yağmur sensörü ne arasın zaten bunlar olsa araç C sınıfı olurdu
    B sınıfı bir araçtan yüksek donanım beklemek bence mantıklı değil

16. Onur-d

Onur-d Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    36
    Ad Soyad:
    Onur Dursun
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    doğru söylüyorsun bu donanımları istemek mantıksızlık ama üretici firmanın b sınıfı araca c sınıfı fiyat çekmesi ne kadar mantıklı?

17. SİNAN BARAN

SİNAN BARAN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    aracı sanırım b ve c sınıfı arası konumlandırıyorlar veya c ye daha yakınolduğu izlenimi vermeye çalışıyorlar.

18. SİNAN BARAN

SİNAN BARAN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    fiat kullananların bazıları hyundai'ye burun kıvırıyorlarya ölüyorum ya... Ürün yelpazenizde kaç araç var diye sor cevap bir elin beş parmağından az... Sorunun şifresini çöz çakışanı işaretle cevap -şakışan- 5...

19. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    arkadaşlar gereksiz tartışma ve polimiklerle konuyu dağıtmayalım lütfen, konu dışı mesajlar temizlenecektir

20. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,942
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz

Bu Sayfayı Paylaş