Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Accent Blue deneme sürüşü izlenimleri...

'Accent Blue Forum - Club RB' forumunda Coşkun Özcan tarafından 9 Nisan 2011 tarihinde açılan konu

1. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC

sizde haklısınız, ama şunuda unutmayın ülkemizde ötv ve kdv nedeniyle araç fiyatları çok yüksek, 20 binlik araç 40 bine satılıyor vergiler yüzünden
    blue zaten şu an pahalı bir araç, dediğiniz donanımlarda olsa fiyatı iyice yükselecek, satamayız diye getirmiyorlar, aynı durum yeni elantrada da var

2. mektupla

mektupla Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Deri veya kumaş koltuk kılıfı kaplatabileceğimiz yer arıyorum istanbul' da.
    Tavsiyesiolan dostlardanyardımlarını rica ediyorum.

Saygılarımla,
    Düzenleyen : mektupla

3. ertanolur

ertanolur Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bayideki yetkiliyle bu deri koltuk ve kolçak muhabbetini yapınca bana elantrada bile deri koltuk opsiyonunun olmadığını söyledi.

4. SelahattinP

SelahattinP Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    satışa sunalan araçların ülkelerin satın alma gücü,beğeni ve beklentilerine göre donanım değişikliği yapması normal.
    ama..hyundai bu aracı bu ülkede satıyorsa olmayan özelliği katoloğa koyması son derece yanlış. hatta müşteriyi yanıltmaya yönelik bir hareket..

5. st19anger

st19anger Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Araçlar ülkelerin şartlarına göre artı yada eksi donanım olarak üretilebiliyor.Rusyadaki bluelarda cam suyu ısıtıcı ve silecek ısıtma ön cam buzucu çözücü standart fakat en az donanım şeçeneğide sadece 4 teker.Amerika ve kore üretimlerinde cruise controlundan tutunda dokunmatik ekranlı dvd sistemine park asistine kadar herşey var fakat vergi az olduğu için bizim verdiğimiz paradan daha azına en full olanına biniyorlar.Diğer araç üreticileride aynı hyundai ye özel bişey değil.Almanların kendi ülkelerinde standart olarak sattığı özellikler.Burda paket adı altında millete satılıyor.Herkes kendi vatandaşını düşünür.Bizimkilerde iyşallah bi araba yaparda herşey olur içindehttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

6. Umr

Umr Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    396
    Ad Soyad:
    Veccii
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.6 (2003-2005) LC
    Bizimkiler araba yapsa tofaşlar gibi paspasına kadar parayla satarlar.Sonuçda oda bi donanım dimi yani :))

7. ertanolur

ertanolur Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    tamam üretilen bir aracın standart donanımlı hali vardır ama opsiyonel özellikleri üstelik broşürde olduğu halde müşteri talep ettiğinde "olmaz kardeşim" denirse işte o, müşteriye saygısızlığın önde gidilenidir. angeline joli yi gösterip başka bişey vermek gibi.
    keşke bizimde doğru düzgün bir yerli otomobilimiz olsada, kim olursa olsun isteyen herkes alabilse.

8. Umr

Umr Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    396
    Ad Soyad:
    Veccii
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.6 (2003-2005) LC
    Bizde ucuz ve donanımlı bir otomobile binsek bizim niye yok.Başbakanım nerde söz vrdiginz o otomobil

9. nafi38

nafi38 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    2023 e bınersın ıns oyle dıyor :D mıllet uzaya gıderken bız ılk yerlı otompobıle bınerız :D<div id="isChromeWebToolbarDiv" style="display:none">

10. mektupla

mektupla Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

11. ha_kan78

ha_kan78 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    ertanolur arkadaşımıza kesinlikle sonuna kadar katılıyorum, hatta bunu Blue ile alakalı başka bir forum konusunda da dile getirdim...
    ya kardeşim bu ülkede satılan lüx arabanın haddi hesabı yok, Passat lar BMW ler siparişle geliyor istesen alamıyorsun. AMA sağolsun Hyundai zahmet edip 2 model sunuyor Türkiye piyasına sonra YERSEN..
    sen bana bütün opsiyonları sun benim param neye yetiyorsa ben onu alayım, benim adıma karar vermesinler. ( ülkenin şartlarına göre yapılan camsuyu ısıtıcı gibi dışında )
    bu arada Blue nun linkinde çıkan arabada sunroof var. ne olacak şimdi : )
    http://accentblue.hyundai.com.tr/

12. emre027

emre027 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Hocam o elantra da da var niye bilmem ...

13. omerbarisk

omerbarisk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    accent blue'nun yol tutuşunu i30 ile karşılaştırabilecek, ikisini de kullanmış bir arkadaş var mı aranızda? mevcut accent'ten daha iyi yol tutuşu olduğunu bu forumda söyleyen çok oldu ama i30 ile karşılaştırınca accent blue'nun durumu nedir merak ettim. bu aracı bayide test etmeyle de anlaşılamayabilir bence. şehir içinde ve dışında yol yapmak lazım biraz. aynı virajlara accent blue ve i30 ile girmek lazım. belki forumda hem i30'u hem accent blue'u kullanmış bir arkadaş vardır.

14. omerbarisk

omerbarisk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    accent era'sı olan bir arkadaş vardı (hala kullanıyor). arabanın gidişinden memnun ama yol tutuşundan pek memnun değil. benim eski skoda fabia'a bindiği zaman kendini daha güvende hissederdi. ben i30'u fabia ile karşılaştırınca yol tutuş konusunda bariz üstün görüyorum. şimdi accent blue, accent era'dan iyidir, muhtemelen benim eski fabia'dan da iyidir (fabia'nın yol tutuşu sınıfındaki rakiplerine göre iyidir). ama merak ettim, i30 ile farkı var mı?

15. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Bluenin Yol Tutuşu İ30 A Yaklaşamaz Bile :) İ30 Baska Bisey

16. omerbarisk

omerbarisk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    kullandığınız için mi bu yorumu yapıyorsunuz, yoksa bu forumdaki yorumlardan mı bunu çıkardınız?

17. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    İ30 Şirket Aracımız Var Daha Sıfır 115 lik Dizel Hergün Bende.Accent Blue yu Da 2 Kez Test Ettim Ama Dizelinin Yol Tutuşu Sanki Benzinliye Nazaran Daha İyiydi Ama İ30 Başka Resmen Agırlıgını Yola Basıyor Oturuyor Yola +4 Tekerde Tam Bagmsız Süspansiyon .

18. omerbarisk

omerbarisk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    cevap için teşekkürler

19. omerbarisk

omerbarisk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hocam sen biliyorsundur belki
    i30 prime versiyonunda ısı korumalı ön cam diye birşey var, bu tam olarak nedir?

20. alperdurmus

alperdurmus Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    EVET ben sürdüm geldim. arabaya oturunca buradaki konuşmaalrın hepsini unuttum.180 boyum var 125 kg mim. araba ben oturur oturmaz beni sardi.Arabayla bütünleştim.Yanımda görevli vardi abi burada bitiyor test sürüşü dedi.Sus dedim 5 yıldır aynı yerden 2 hyundai kullandigim için aramız iyi.Arabayı kaçırdım 2km gidecegime 4 km gittim.1 de yaslıyor koltuga 2.vitestede tamam ama 3.de yaslayinca iyi dedim şimdi oldu 4.cüyü oyle bastiramadim yol kalabalık. çukurlara girdim demiryolunun üstünden geçtim ses yok LOKURTU SAÇMALIĞI YOK .120 le abs yi denedim gayet iyi.1600 dizel idi.bagaj benim için önemli meslegim geregi normalden biraz daha iyi ama açılma derdi var anahtarla yada içerden açacan.Arka taaf dediginiz gibi kafa tavana değebilir ama kendini kasman gerek degdirmek için.Sportif oldugu için egim var o kadar da olacak.Sadete gelecek olursak 2-4 bin indirim ile takdir edilebilecek bir araç. k ol daya ile ilgili mesajlara da aldanmayın daha kalın bir kol dayamayı nasil isteyebilirsiniz fiskos masası gibi dururdu orda..Ha unutmadan ben 3.viteste basarken alet oradan 5 e at 5 et diye bagırıyordu ekranda.

Düzenleyen : alperdurmus

Bu Sayfayı Paylaş