Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Accent Blue CRDİ Prime İlk 1000 km İzlenimlerim

'Accent Blue Forum - Club RB' forumunda ahsel tarafından 13 Aralık 2011 tarihinde açılan konu

1. SemperFi

SemperFi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Bu arac ekonomik ,fakat ekonomi istenmediginde tam bir canavar olabiliyor.Isin guzel kismi motor ivmelenmesinde cikardigi ses benzinli arac sesi ile ayni.Ciddi anlamda aerodinamik ve alcak olusu aracin yola oturusu ile cok alakali.Keske bu kasanin motorunu Elantra'ya koysalar o zaman rakipleri ne yapardi?

2. handsomare

handsomare Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Kesinlikle katiliyorum https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

3. boobb

boobb Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    accent blue 1.6 crdi kullanan arkadaslar araclrın yakıt degerlerini bı depo ile aldıgnız şehir içi şehir dışı menzillernizi paylasırmısınız

4. hasanoz

hasanoz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    HASAN OZ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Otomatik tavsiye ederim.Yakıt biraz fazla ama gaza kökleyince coşuyor hiç bir normal vites araba bunu yapamaz. Otm + Dijital klima artık çağın gereği 5 sene sonra satmaya kalkınca bu özellikleri herkez arıyor olacak Preim Otm. diyorum tabi CDRI(gerçek yakıt sırf sehir içi 7 km mesafe ve 12 trafik ışığı olan yolda 100km de 8.5-9.5 lt yakıyor bu bence çok iyi uzun yok 80-90 km hız ile 4.2lt bilgi ekranı ile bire bir tutuyor.)

5. boobb

boobb Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    manullerde nasıl acaba bi depo mazot ile 800 850 km yol yapılabirmi

6. 35mustafa35

35mustafa35 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    32
    Ad Soyad:
    Mustafa Çubukçu
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Blue 1.6 CRDI (2011 -201X) RB
    Fabrika verisine göre ortalama 1100 km görünüyor ama pratikte nasıldır? Yorum bekliyoruz...

7. boobb

boobb Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    evet kullanan arkadaslar yorumlarnızı beklıyoruz

8. attilacetin

attilacetin Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    3 ayda 5500 kmyaptım.ilk 3000 km de şehir içi 260 şehir dışı 200 yaktı ancak 3000 den sonra aniden şehir içi 220 şehir dışı 160 kuruşa düştü performası süper sürüşü rahat hız yapmamak için zor tutuyorsunuz 150 km sabit hızla 240 kuruş yakmaktadır.Araç hantal değil manevrası kalkışı ağırlığına göre çok seri,beyaz aldım iyikide öyle yapmışım bu araca yakışan tek renk beyaz 42000 tl ye aldım fiyatına göre en iyi dizel araç olduğunu düşünüyorum.
    Düzenleyen : attilacetin

9. hasanoz

hasanoz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    HASAN OZ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Yakıt ne kullanıyorsunuz. Ben Shell fullsave veya BP motorin dizel yakıtını kullanıyorum. Her ikiside EN590 standardına uygun Euro dizel denen katkılı yakıtların gereksiz olduğunu düşünüyorum. Hem pahalı hem katkılı yakıt katkıların zarar verebileceğini düşünüyorum.

10. h1grup

h1grup Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ARKADAŞLAR ÜSTURUPLU KULLANILDIĞINDA ŞEHİR İÇİ ORTALAMA 4,5 A KADAR DÜŞTÜ FAKAT ARAÇ ÖYLE SERİKİ ORADA TUTABİLMEK İMKANSIZ BENCE BU ARAÇ ORTALAMA 5 İLA 6 ARASI YAKAR NİTEKİM UZUN YOLDA TABİ ARAÇ DAHA YENİ İLERDE NE OLUR BİLEMEMEM AMA 240 LİRA YAKTI TABİ BEN ARÇI COK ZORLADIM BU HALDE ÖYLE YAKTI ŞU ANKİ ŞARTLARDA EN İYİSİ DİYEBİLİRİM

Düzenleyen : h1grup

11. ahsel

ahsel Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Aracım 4700 km'de ve manuel,depo boşken yani artık yol bilgisayarı kalan mesafeyi göstermiyorken,depoyu doldurduğunda 145 Tl'lik yakıt alıyor ve yol bilgisayarı,640 km yol gideceğini gösteriyor,servis ile görüşmelerimde,yakıt tüketiminin ancak 8000 km'den sonra yoluna girebileceğini söylüyorlar,araç 3.9 ila 4.2 litre/100 km konumunda yakıt yakabiliyor ancak bunun için düz yolda 85km/1200 devir/dakika gibi seyir halinde olmanız gerekiyor,ben şehir dışında arabayı hiç yormadan sıkıştırmadan kullandığımda ortalama yakıtın 5,6 civarlarında dolaştığını gözlemledim,160-180 km gibi hızlara çıktığım sürüş zamanlarında ise 6.6-7.0 litre gibi bir yakıt tüketimi oluşuyor,kısacası her halükarda ekonomik bir araç diyebilirim,8000 km'den sonra ne olur onu ancak zaman gösterecek..Ancak beni yoran tek özelliği,pıtır asvalt yollarda arka kısımdan ve lastiklerden gelen,uğultu,böyle bir araçta motor ses yalıtımı mükemmel,ancak süspansiyon yalıtımları es geçilmiş,ben kendim yalıtım yaptırmayı düşünüyorum.

Düzenleyen : ahsel

Bu Sayfayı Paylaş