Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

2012 Accent Blue crash test

'Accent Blue Forum - Club RB' forumunda 35mustafa35 tarafından 28 Ocak 2012 tarihinde açılan konu

1. nesatg

nesatg Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Merhaba arkadaşlar,
    ben Blue yi yaklaşık 4 aydır kullanıyorum. Bu sene kar çok yağdı, ufak bir buza sürtmede maşpiyel eğildi. Yine ufak bir buza çatptı ben önemsemedim indiğimde baktım ki tampon kırılmış. Bu ne ya kağıttan mı bu araba resmen şoke oldum. Yolda gitmeye korkar oldum taş falan fırlayıp bir yerini eğecek diye. İnşallah vurduğum yerler gerçekten çok serttirde ben yanılmışımdır. Kaskonun mini hasarı vardı hasarlı kısım limitlerin üzerinde imiş maşpiyel 300 tl istediler. Şimdide tampon oda bayağı büyük muhtemelen değiştirirler ne kadar isterler ona bilmiyorum. Arkadaşlarda düşünüyorlardı artık önermiyeceğim.

2. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,942
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
  3. fenil

fenil Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    "aslında ben yoğum"

diyorsunuz yani.

4. 35mustafa35

35mustafa35 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    32
    Ad Soyad:
    Mustafa Çubukçu
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Blue 1.6 CRDI (2011 -201X) RB
    Ben de Serdar Beye katılıyorum.Ben de Blue kullanıcısıyım bu arabayı alırken zayıf ve çelimsiz olması beni cezbetti.

5. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,942
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    marşpiyer'in darbe alması demek araç yükünün en az yarısının marşpiyere binmesi demek, küçücük buz dediğinizin taştan bir farkı yok, sonuçta titanikte küçücük buz yüzünden battı. Sizin önemsemediğiniz marşpiyere darbe anında 1000kg'a yakın yük biniyor, bu durumda deforme olmayacak marşpiyet yok. Marka ve modelle ilgisi hiç yok.

6. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Eğer yan marşpiyelden bahsediliyorsa, orayı eğmeyi başardıysanız ufak buz anlayışınızı çok merak ettim. Hani buz anlayışınız nedir, arabanın buz dağına mı dayanıklı olması gerekiyor size göre ?

Bizim servise gelip ben arabayı duvara vurdum, ön tamponu garantiden değiştirin diyip kavga çıkaran müşteri hikayesi oldu bu iş resmen.

Bu Sayfayı Paylaş