Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

BAKIM İÇİN TAVSİYE

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda faruk55 tarafından 20 Ocak 2012 tarihinde açılan konu

1. CaSPeR

CaSPeR Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkadaşım gerçekten güzel açıklamış sonuna kadar katılıyorum.
    cebini gerçekten düşünenlerin garantiye önem vermesi gerekir ve garanti hakkınıda sonuna kadar araması gerekir.

2. ocim

ocim Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    Arkadaşlar
    motor yağ katkıları nasıl kullanmayı tavsiye edermisiniz.
    piyasada çok çeşit var kullananların bir kısmı forumlarda iyi yazarken bir kısmıda kötü yorumlarda bulunuyor.
    motor katkılara baktığınızda bütün araştırmaları yapılıp belgeleri alınmış çoğu üniversiteden destekli ürünler üstelik kullanan kişiler araçları firma tarafında kasko sigorta dahil yapılıyor.faydaları çok fazla anlatılmış özellikle bor türü katkı yağları sıfır araçlarda bile rahatlıkla kullanılması öneriliyor.yakın zamanda dymanic kote 100 katkı yağı çok fazla iyi anlatyılıyor.motor ustalarının özellikle tercihi araştırdığımda hiç kötü yorum yazan yok....
    yorum bekliyorum teşekkürler

3. levent06y

levent06y Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    servislere güvenim kalmadı artık.aracımın bakımlarını servis dışında yerlerde yapmayı düşünüyorum. aracım 36 bin kmde.
    neden derseniz ankara balgattaki hyundai servisinde ismini yazmıyorum30 bin bakımını yaptırıp lpg bakımına gittim. BRC iç Anadolu bölge bayisi.oradaki yetkili bir kişi anladığım kadarıyla oranında sahibi olması lazım, bujilerin değişmediğini söyledi.
    nasıl olur? yeni bakım yaptırdım 2bin km olmadı dedim,değişmemiş araç vuruntu yapıyor dedi.günahları boyunlarına artık.
    ayrıca servis elemanınfren balatanız bitmek üzere en fazla 5 bin km gidersin dediği balatayla 15 bin km olacak gelde güven bunlara. servis elemanına inanıp balataları değiştirseydim boşuna para vermiş olacaktım..
    yorumu size bırakıyorum.
    ne yapsam bilmiyorum işin içinde garanti var.

4. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Buji mi değişmemiş ? Hocam ispatlasın onu atıp tutan LPG ustası, ömrün boyunca bütün bakımlarını ben karşılayacağım. Frenden de umuyorum bi sıkıntı yaşamazsınız, 2 gün sonra balatadan kurtardık para ödemedik diye çizik disklerden dolayı fren tutmazken.

5. Tsyl

Tsyl Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.5 CRDI (2006-2012) MC
    Bujilerin değiştirildiğine eminim bende ama balata konusunda 30.000 bakımında servis yetkilisi bana 4-5 bin km ancak gider dedi.Haftasonu Ereğlide aile dostumuza gittiğimizde hem servis hemde yedek parça işi yaptıkları için bi bakalım şöyle dediler.30 bin bakımını geçeli 8 bin km oldu balataların bitiyor demişti servis dedim.Söktüler baktılar ve söylenen daha yeni yarıya gelmiş.
    Her denilene inanmayacağim bende artık serviste

6. Önal

Önal Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    479
    Ad Soyad:
    Önal
    Yaşadığınız Şehir:
    39-KIRKLARELİ
    Araç Modeli:
    VW
    standart bakımlar için servise gitmeye gerek yok ben 2 kere götürdüm bu sene götürmedim dışarda yaptırdım keşke hiç gitmeseymişim servise gitmemin bedeli yansanayi dandik yağ filtresi ve dandik yağ vs. Dışarda hepsini orjinal taktım istediğim yağı koydum arabam kendine geldi iyi usta bulamazsam triger dışında kolay kolay gitmem servise...

Bu Sayfayı Paylaş