Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

BAKIM İÇİN TAVSİYE

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda faruk55 tarafından 20 Ocak 2012 tarihinde açılan konu

1. hyundaı_era_06

hyundaı_era_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    evet şu anlık memnunum,ne olduki?tavsiye ederim gidecekseniz onun içinmi sordunuz...

2. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,942
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
  3. SoysaL06

SoysaL06 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    237
    Ad Soyad:
    Mustafa SOYSAL
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Yeni İ30 1.6 CRDİ (2012-201X) GD

serdar bey bu ne demek?

4. hyundaı_era_06

Alınan Beğeniler:
    9
    https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley25.gif

5. CaSPeR

CaSPeR Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    2008 model 60 bindeki aracın garantisi
    2013veya100bin kmde bitiyor(hangisi önce gelirse)
    Aracın daha önce kazası varmıdır ?
    Neden garantiye girmediği konusunda bilgi verdilermi?

6. absolute

absolute Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Yaşadığınız Şehir:
    3-AFYONKARAHİSAR
    kullanıcı hatası dediler kayıtlarda 2 defa da antifiriz değişmiş kullanıcı hatasıyla nasıl bozulur acıklayın dedim tık yok.

100 tl lik petege 400 tl gibi bir rakam istediler serviste söküldügü için bişiy yapamadım ama petegi dısardan getirdim 300 tl de işçilik aldılar gecen hafta sol taraf tekrar soğudu gittim tüm suçu petege buldular hemen kactım oradan bir radyatörcüye gittim adam radyatörden biraz su saldı sonra antifiriz ekledi hortum girişlerini actı su akıttı sonra aynı işlemleri havalandırma iç sirkülasyon acıkken yaptı 20 tl ye mal oldu arabanın içi sauna gibi oluyor ve iki tarafta aynı ısıyı eşit olarak veriyor keşke diyorum petegi değiştirmeden gitseydim tıkalı petekleride acabildiklerinide söyledi belkide haybeden değiştirdik peteği birde garanti muhabbeti yapıyorlar.

ustadan aldıgım bir tüyoda kacıran ses yapan devirdaim pompasını hemen değiştirin sonra içinden cıkan metal talas kırık parcalar radyatörleri tıkıyor sonra acması zorlasıyor dedi birde devirdaimleri orjinal takmak sart dedi gerekli basıncı veremezse rolantide aracın verdiği ısının düşeceginden bahsetti sağolsun epey yardımcı ve aydınlatıcı oldu...

7. ersin1875

ersin1875 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Araç Modeli:
    Sonata (1999-2005) EF
    bu ankara kış buluşmasından birgün önce olan olay gibi geldi bana..doğru mudur?

8. falcon

falcon Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    gibi gibi sanki https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

9. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,942
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz

Bu ilan sizin :

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-lastik-jant-lastik-takimlari-son-firsat-sifir-ayarinda-jant-lastik-super-gorunum-saglar-70563200/detay

Bu numara sizin : 0xxx 633 07 87

Bu yazıda sizin : http://www.techturkey.com/forum/sohbet/92670-ankarada-acil-kan.html

ve aynı tarihlibu yazıda : https://www.hyundaiclubtr.com/forum/forum_posts.asp?TID=29282

Şimdi iki üyeliğinizide silsem yeri midir?
    Düzenleyen : Serdar

10. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Staj, iş güç derken ben ne zamandır giremiyordum foruma. Asıl olayı kaçırmışız demek ki =)
    Neyse efendim, attığınız iftiralara cevap vermeye çalıştım, yardımcı olmaya çalıştım da hiç bir işe yaramamıştı. Sebebini anlamış olduk. Umur kardeşim de şahittir, sayenizde demediğinizi bırakmadığınız Saniye hanım neredeyse işten çıkarılıyordu, umarım vicdanınız da rahattır.
    Serdar abicim, sonsuz teşekkürler.

11. hyundaı_era_06

Alınan Beğeniler:
    9
    iftira değildi gerçekti onlar serdar beylede konuştuk,yani çalıştığın işyerindeki insanları savunman güzel birşey ama körü körüne savunman subjektiflik oluyor,vicdanım rahat çünkü işini iyi yapanları desteklerim sadece....

zaten bundan sonra birmemnuniyetsizlik yaşarsamda olaya objektif bakma yetisi olan insanlarla paylaşırım burda değil.

12. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Eminim yaşamışsınızdır sorun. Bi üyeliğinizle yerden yere vururken öbür üyelikle çok memnunum diyorsunuz. Ankara buluşmasında ve sonrasında da bolca konuştuk bu konu hakkında gerek Serdar bey, gerekse diğer üyelerle. Tamam, ben objektif değilim siz harikasınız. Şimdi kimse sizi desteklemez falan 7 üyelik daha alıp kendi kendinizi desteklemeye çalışırsınız bu konu altında iş çıkar başımıza.

13. ersin1875

ersin1875 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Araç Modeli:
    Sonata (1999-2005) EF
    hoşgeldin Erçin...kendini ilgilendiren konuların kokusunu mu alıyorsun https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

14. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Yok abi, ben hep buradayım aslında da baktım bu üyelikten sıkıldım bi üyelik daha açtım millete sataşıyorum, canım sıkılırsa bi yerlerin adını karalıyorum falan çok eğlenceli oluyor :p Şaka bir yana Serdar abi sağolsun haber verdi durumu abi. Mail atmış, sabah işe giderken gördüm. Okulumdan kaynaklı staja gidiyorum, o yüzden hayatla bağlantım koptu resmen. Çalıştığım yerin interneti de oldukça sıkıntılı, bizim forum falan açılmıyor herşeyi cep telefonundan yapmak zorunda kalıyorum.

15. hyundaı_era_06

Alınan Beğeniler:
    9
    gereksiz konuşma,serdar bey biliyor akşam konuştuk neden çift üyelik olduğunu,ben genel olarak bir kişi için koskoca neziroğlunu kötülemem,neziroğlundan zaten memnunum sorun o bayanın her gittiğimizde gereksiz şekilde sorun çıkartmasıydı sadece....ben destek beklemiyorum zaten,ben sadece memnuniyetsizliğimle ilgili konumu açmıştım sakız gibi sündürüp başka yönlere çeken ve konuyu mafeden sizdiniz hatırlamıyormusunuz?

16. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ben mi sündürdüm ? Hocam kusura bakma da alzheimer falan mısın sen ? Saatlerce yardımcı olmaya çalıştım, çirkinleştin konu nerelere gitti. Gereksiz konuşma derken ? Üslübunuza dikkat edin bence. Daha önce yaptığınız hareketleri de düşünürsek kim gerekli kim gereksiz orası belli oldu zaten.

17. bycandas

bycandas Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    servisler şöyle iyi böyle iyi diosunuz dışarda 100 tl olan şey orda 400 tl ve arıza yaptıgındada ilgilenilmiyo ( kullanıcı hatası ) git iyi bi usta bul mesela yapamadımı bidaha yaptır 100+100 =200 eder yine 200 tl kardasın babamın aracını sıfır aldık servise ben götürdüm 2 defa her gittigimde ufak defek yapılan işler adı km bakımı 300-500 para ödüoruz gidiyorum ustama 80-100 tl hepsini hallediyo afedersizniz ama enayilikten başka bişi degil 100 tl ye halletirebileceginiz bişiye 300-500 para veriyosanız :D ben burda konuşulanlardan bi memnuniyetsizlik görüyorum ben aracımı servise götürmem adamın sıfır aldıgı arabanın farı deforme oluyo kullanıcı hatası bu nedir yaa o zaman butun herşey kullanıcı hatası bu adam sana arabayı0 kmçalışır bi şekilde verdimi tmm bundan sonra olabilecek butun arızalar zaten kullanıcı hatası degilmi :D nie garanti veriyosun o zman

18. Ali Riza

Ali Riza Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    14
    bence en güzeli konuyu kapatmak,yaşanan sorunlar olabilir,çözüm önerilir ya da yardımcı olmaya çalışılır sonrası kişiye kalmış.servislerde zaman zaman sorunlar yaşanabiliyor tabi ki ama bunun bir kısmı servislerden kaynaklanıyorsa büyük bir kısmı da senede 200 liralık iş yaptırıp orayı satın alıyor veya orası kendisine muhtaçmış edasıyla davranan kişilerden kaynaklanıyordur,bunu kimse üzerine alınmasın servislerde gördüğüm 10 kişiden 7 tanesinde gördüğüm durum bu.

19. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Daha önce de çok konusu geçti bunun. Hyundai garanti konusunda çok sıkıntılı bir firma ve bunun servislerle alakası yok. Sonuçta o arabayı o servis üretmedi. Sizin garantiden değişmesini istediğiniz bi parçayı servis hadi değiştirelim diyemiyor. Fotoğrafı çekiliyor, rapor tutuluyor Hyundai bölge müdürlüğüne haber veriliyor onlardan gelen cevaba göre değişiyor. Rena.ult falan böyle değil ancak Hyundai ne kadar uzun garanti var dese de garanti konusunda cimriler. Ayrıca yetkili servis ve sanayi konusu onlarca kez tartışıldı. Ustanıza çok güveniyorsanız sıkıntı yok ancak sanayiye gittim şurası burası dökülüyor diye yazan o kadar çok kişi var ki...

20. CaSPeR

CaSPeR Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    2 Defa antifiriz değişmesi yada kalorifer peteğinin bozulmasının müşteri ile hiç bir alakası olmaz konu ile ilgilenen servis çalışanının(servis demek doğru olmaz) hatası var bu konuda.
    Ben olsam garantiden değişimi için ısrarcı olurdum.

Bu Sayfayı Paylaş