Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Yumurta kasa sahipleri aman dikkat

'Teknik ve Faydalı Bilgiler' forumunda 35mustafa35 tarafından 6 Eylül 2009 tarihinde açılan konu

1. mirkan

mirkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    403
    Ad Soyad:
    Mirkan Şenol
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    ncap testlerindeki yıldızların hepsiaraç sağlamlığına göre verilmez ... yaya ve diğer araçlarda düşünülür ... ezilmeyen bir kaput - puandır ... yayaların ölümüne neden olabilir + kaza sırasında katlanmaz ise içeri girip ölüme neden olabilir ... karşı tarafa verdiğiniz hasarında minimuma indirgenmesi gerekir ... aracınız dağılsın bu onun dandikliğini göstermez önemli olan kabin içindeki hasar ve sıkışmadırr ...

2. Halil

Halil Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,155
    Ad Soyad:
    Halil İbrahim K.
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    bu konu ne zaman açılsa herkesin söyleyecek lafı oluyor, acaba günümüzde hyundai dahil hemen hemen tüm araçlarda katlanma ve kırılma noktalarını niye yapıyorlar, tabi ki vurunca ortaya çıkan enerjiyi aracın kendi kasasında emilmesini istiyorlar. bu ise kesinlikle daha kalın ya da daha ince yapmakla olmuyor, nasıl ki plastik gibi malzemeler kullannılabiliyorsa, daha ince sac da kullanılabilr, yeter ki tasarımı doğru düzgün yapılsın.

civicin kaportasının çok daha sert ve kalın olduğunu nasıl söylüyorsunuz, elinizde sertlik ve kalınlık gibi değerler var mı? ben 2006 model civic'in çamurluk sacını iki parmağımla büktüm, hiç de sert değildi, kalın oldugunu ise ölçmedim, sallamak yanlış olur. doğru tasarımla birşeyleri başarıyorlar, ama daha kalın daha sert demek çok yanlış.

3. Halil

Halil Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,155
    Ad Soyad:
    Halil İbrahim K.
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    hyundai değil accent, tabii ki bir üst sınıf olan i30 accentden daha iyi olacak

4. 35emrah35

35emrah35 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    haklısınız arkadaşlar kaporta baya ince yani anlıyacağınız zayıf ama motor konfor yoltutuş(1.5 )olmasından dolayı baya zevk veriyor insana valla bana kalırsahyundainin: --accent ve getz --serilerin kaportası zayıf ama daha çok yumurtanın zayıf benim şahsi görüşüm buhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif
    Düzenleyen : 35emrah35

5. 35mustafa35

35mustafa35 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    32
    Ad Soyad:
    Mustafa Çubukçu
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Blue 1.6 CRDI (2011 -201X) RB
    İlk önce konuyu düzgün ve baştan sona okuyun!!! Açtığım konuda Hyundai dahil herhangi bir marka ve model hayranı olmadığımı söyledim.Anlayacağınız; bazı arkadaşlar gibi Hyundai fanatiği falan da değilim,kullandığım arabanın da mükemmel olmadığını biliyorum. Ayrıca kaporta zayıflığını, ufak vuruklar-taş izleri ve basit bir doluya karşı bile mukavemet gösteremediğinden ötürü kabul ediyorum.Çarpışma ile ilgili kaportanın katkı sağladığını veya dezavantaj olduğuna dair birşeyden bahsetmedim .Sadece Coşkun Abiye cevap olarak; daha kalın sacın yayalara tasarımla birleşince zarar verilmeden de kullanılabileceğini verilerle açıkladım. Siz konuyu yeterince baştan sona okumadığınızdan kaporta ile ilgili tezin Coşkun abiden geldiğini ve benimde cevap olarak örnekle açıkladığımı algılayamamışsınız. Benim mukayese ettiğim araç 2009 modeldir, konuyla ilgili yorumum size izafi gelebilir bu da nazarımda değildir. ayrıca iki parmakla da çelik sacı büken ilk tanıdığım kişisiniz...

Düzenleyen : 35mustafa35

Bu Sayfayı Paylaş