Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

yumurta kasa mini anket

'Accent Forum - Club' forumunda barış erkaçtı tarafından 17 Aralık 2009 tarihinde açılan konu

1. altungd

altungd Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Yumurtacı abilerim; Ben de aracımı yeni aldım (1998 GLS). Şu ana kadar beğenmediğim özellikleri şöyle sıralayabilirim: - Vites geçişleri aşırı yumuşak. Öyle ki sanki arabayı vitese değilde boşa atıyormuş gibiyim. Ancak daha hiç öyle vitesten atma gibi bi sorunla karşılaşmadım. - Arka sağ kapım merkezi kilide isyan etmiş durumda :) kapıları kilitliyorum o hala açık açıyorum hala kilitli. - Son olarak da frenler çok güven vermiyor gibi onları da göstereceğim. Adapazarı'nda oturuyorum. Adapazarı İzmit dolaylarında bildiğiniz iyi bir usta var mı?
    NOT: Daha önce hiç yumurta kasaya binmemiştim. Bundan önce ekseriyetle ablamların Toyota Versosunu ve babadaki Transporter'ı kullanıyordum. Belki fren ve viteslerde her şey normaldir ama ben bu kasaya alışık olmadığımdan bana da öyle geliyor olabilir.

2. canerhgg

canerhgg Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    merhaba arkadaşlar. Nisan 2008 den beri 99 GLS KLM biniyorum. 116000 de idi şimdi 147500 de. 31500 km yol yaptım.
    - amörtisör sorunu yaşadım. dört amörtisörün hepsini (Mando)değiştirdim. 4 ay sonra sol arka tekrar patladı. garantiden değiştirdim 10 gün sonra tekrar patladı. farklı bir marka (nondrea) ile değiştirdim. 8-10 gündür bi ses yok. inşaallah bişey çıkmaz...
    -göğüs çatlağı bende de var.
    - benim için bi sorun daha aracın içi yeterince geniş değil. Ön koltuğu arkaya çekiyorum arka taraf daralıyor. uzun yolda sorun oluyor.
    - merkezi kilit motorlarından dertliyim. 3 senedir belkji de 10 oldu motor değiştirdiğim. Araç sıcakta kaldığı zaman motorlaredan biri yanıyor. şu anda sol ön kapı motoru yandı,değişecek.. :)
    - normal mi bilmiyorum ama buji kabloları arızalanıyor. 30000 km de 2 defa değiştirdim.

bunca soruna rağmen ben aracımdan memnunum. Sonuçta diğer araçlarda da sorunlar olacaktır.

3. eternity

eternity Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    göğüs çatlağı çok az olmasına rağmen bendede var....arabamın motor sesi çok güzel...direksiyon simidi çok uyuz olmasına rağmen güzel bir kılıfla görüntü kirliliğini ortadan kaldırdım...yakıta gelince benzinde 50 krş yakıodu atiker lpg taktırdım şimdi 25 krş yazıooldukça memnunum...

4. Ahmet POLAT

Ahmet POLAT Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    direksiyon simidi ve konsol catlagı az olmasına ragmen hiç hoş degil arkadaşlar
    Düzenleyen : Ahmet POLAT

5. mac_tup

mac_tup Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    8
    Ad Soyad:
    EMRULLAH POLAT
    yumurtaların en büyük sıkıntısını 8 yıllık bir yumurta kullanıcısı olarak bende az yaşamadım değil ama kronik sorunlar.. yani bende yok diyen yok gibi :)
    ama her bişeyin çözümü elbet vardır.. bunu hyundai mühendisleri düşünmemiş diye bizimde düşünmemiz gerekmiyor dimi :)
    mesela konsol çatlağına çözümü konsolu komple söküp çatlayan veya çatlamaya meyilli kısımları konsolun içinden file çelik tel ile sağlamlaştırdıktan sonra üstüne güzel bir boya ile bunu fevkalade kapatabiliriz. direksiyon olayına gelince.. otobüs direksiyonu sandım ilk kullandığımda ve arabayı alır almaz daha eve bile gelmeden hemen direksiyonunu değiştirdim https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif
    buji kablo sorunu LPG den kaynaklanıyor.. emin olabilirsiniz :) ama siz yinede kaliteli kablo kullanmayı ihmal etmeyin https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

6. damenus

damenus Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Konsol Catlagı En buyuk göz önünde bulunan sorundan biri

Bu Sayfayı Paylaş