Arkadaşlar merhaba benim bir aracım var Hyundai Accent 2000 model yumurta kasa ancak bu araç lx kasa Ama arabanın enjeksiyonlu olduğu ve motorunun 1.5 olduğunu söylüyorlar Aracımın ruhsatında araba 1.5 GLS olarak kayıtlı ve muayenelerde hiçbir sıkıntı çıkmıyor ve şu an da 3 ayrı ustaya arabayı gösterdik ve hepsi arabanın 1.5 olduğunu söyledi hatta bu ustalardan bir tanesi yılların ustası ben küçükken babam hala o adama arabasını yaptırırdı ve Kozlu da nam salmıs bir usta usta ile aracın 1.3 ile 1.5 olduğu ile tartıştık ama sonuçta usta o ve araç sürünce vs 1.3 gibi değil çok atik ve güçlü ancak birde size sorayım dedim sizce arabam 1.3 mü ki bana göre sanırım 1.3 yoksa 1.5 mi hatta Ankara da bir usta bana arabanın özel üretim vs olabileceğini söylemişti ama böyle bir şeye pek ihtimal vermedim iyi forumlar
Motorun bi fotoğrafını çekip gönderin o zaman ortaya çıkar ne oldugu ASUS_Z012D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürler peki muyane de sıkıntı çıkmaması normal midir ??? SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İşin o kısmıyla ya ilgilenmiyorlar ya da gözden kaçırıyorlar. Sonuçta muayenede çoğunlukla motor ve şase numarasına bakarlar.
Ustaların anlayamamasi çok ilginç.. Zaten üstünde 12Valve diye yazıyor 1.3lerde yanlış hatırlamıyorsam
Usta diye gittiğiniz o adamların hepsi kasap haberiniz olsun. Hayatında hiç mi 1.5 gls görmemiş. 1.5'in enjeksinlu 1.3'ün karbüratörlü olduğunu bilmeyen adam nasıl usta olmuş