Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Yüksek Sesli Komşucuk

'Sohbet-2' forumunda Burak Çevik tarafından 10 Nisan 2013 tarihinde açılan konu

1. dincercolak

dincercolak Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    86
    Ad Soyad:
    Dinçer ÇOLAK
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.5 CRDI (2003-2005) LC
    elektrik panosunda onların eve giden toprak hattını sök, veya sigortayı indir sigortadan sonra giden kabloları bi yerde kısa devre yaptır, yada adamın evine giden toprak hattını faz a bağla. adam sigortayı açınca bi ihtimal evindeki bütün elektrik tesisatı veya elektronik cihazları yanar kurtulursun. :) Sende onları başka şekilde rahatsız et, kapısına çöp bırak, ayakabılarını dağır içlerini ıslat, balkonundan aşağı bişeyler silkele, halı çarp, yukardan kendi camını yıkıyomuş gibi alttaki camlarını ıslat, veya yukarda da denildiği gibi güçlü bir tesisat ayarla ve, onlar istirahat halinde iken bu sefer sen başla dj liğe :)

Burak Çevik bunu beğendi.
  2. Burak Çevik

Burak Çevik Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    556
    Ad Soyad:
    Burak Çevik
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    İX35 (2009-201X)
    Kiracılar abi ama ev sahibinden farksızlar.Ev sahibi evden kira gelsin de ne olursa olsun modunda.

Kaç defa geldi polis cezanın C sinden bahsetmedi uyardı gitti.5 dk sonra aynı durum.

Valla son noktaya kadar gelirse kimse tutamaz beni sınava mı çalışayım onların gürültülerini mi çekeyim şaşırdım :)
    Evet malesef Ispartadayım..Bu şehirde insanlara saygı denen hiçbir şey yok.Öğrencilerden kendi halkına kadar.Kendileri gsf sanırım sınav dertleri yok o yüzden 7/24 müzik. Nasıl bir kafa yapısı çözemedim.Biraz beyin olsa o kadar yüksek dinlemezler zaten.

3. Burak Çevik

Burak Çevik Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    556
    Ad Soyad:
    Burak Çevik
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    İX35 (2009-201X)
    Bu da güzel fikir de evden çıkmıyorlar arkadaşlar :D

4. apolatera

apolatera Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    704
    Ad Soyad:
    AHMED POLAT
    Yaşadığınız Şehir:
    44-MALATYA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    en mantıklısı kısa devre yaptır abi yüksek voltajla evdeki elektronikler güm :D sonra normale getir arasın dursunlar niye oldu neden oldu diye ayrıca cihazların yenisini alana kadar taşınırlar zaten... :)

5. faruk55

faruk55 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    295
    Ad Soyad:
    Faruk Karaman
    Bu uygulama hoşuma gitti
    Yada müziğin en çok çıktığı anda sigortayı kapat hemen aç birkaç defa arka arkaya yaptıgında evdeki elektronik eşyalar zarar görür sende Kurtulmuş olursun ;)

Samsung Note 2 cihazımdan gönderildi

6. mirkan

mirkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    403
    Ad Soyad:
    Mirkan Şenol
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Telefon numaralarını bana ver :D

7. mirkan

mirkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    403
    Ad Soyad:
    Mirkan Şenol
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    En güzeli 8+1 otomatik kısa dipçik pompalı satayım sana , git vur hepsini :D ... Cezaevinde çalışırsın artık rahat rahat :D ...

8. mirkan

mirkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    403
    Ad Soyad:
    Mirkan Şenol
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Yada polise ihbar et bütün gün devrim türküleri dinliyorlar diye ... Ama yok bu sökmez artık ... Mustafa Yıldızdoğan'dan başkoymuşum Türkiye'nin yoluna'yı dinliyorlar de :D ... Polis gelmedende kapılarına Türk bayrağı as ...
    Japon yapıştırıcısı al , anahtar deliğinden içeri bas :D evde kilitli kalsınlar , veya onlar dışarıdayken yap içeri giremesinler ...
    Bul facebook hesaplarını hepimiz adımızın başınsa sesi kıs yazıp onlara tepkimizi gösterelim :D ... ne bileyim tweet atalım birşeyler yapalım hacı :D ...

9. mirkan

mirkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    403
    Ad Soyad:
    Mirkan Şenol
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Yada git teşkilata , namaz kılamıyorum , sürekli müzik sürekli gavurca dinliyorlar de ... :D

10. AdemOcakli

AdemOcakli Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    1,466
    Ad Soyad:
    Adem Ocaklı
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Sonata 2.0 CRDİ (2006-2010) NF
    İsa bak benden kötülerde var gördünmü ben daha insani davranmıştım, adam vuranlar tesisatı bozup adam çarpanlar makinaları bozanlar daha neler neler sizi tebrik ediyorum arkadaşlar müthiş yaratıcı insanlarsınız:RpS_lol:

11. Hakan G.

Hakan G. Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    491
    Ad Soyad:
    Hakan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Tucson (2015–20XX) TL
    Valla bizim de üstümüzdeki öğrenciler aynı.Ne bölüm okuyolar çok merak ediyorum. Açıyolar sesi ama Allah'tan duvara 3-4 kere şiddettli bi şekilde vurunca susuyolar...Bencede şu elektrik olayı mantıklı. Evdeki aletleri yanınca daha da yapamazlar. Artık yine olmadı nush ile uslanmayanı etmeli tekdir tekdirden anlamayanın hakkı kötektir diyeceksiniz :D

12. Burak Çevik

Burak Çevik Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    556
    Ad Soyad:
    Burak Çevik
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    İX35 (2009-201X)
    Bu konuyu özelden konuşalım reyiz :D

13. Burak Çevik

Burak Çevik Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    556
    Ad Soyad:
    Burak Çevik
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    İX35 (2009-201X)
    10 dakikadır gülüyorum abi :D Bildiğin yaşamışsın sen olayı :D:D:D

14. MehmetHan

MehmetHan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    719
    Ad Soyad:
    Mehmet HAN
    Yaşadığınız Şehir:
    38-KAYSERİ
    Araç Modeli:
    Yeni İ30 1.6 CRDİ (2012-201X) GD
    en güzel tepki evde afrikanın yerel dansını yapmak abi güm güm vurun tekmeleyin yeri

15. bereketzade

bereketzade Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    fatih bereket
    Yaşadığınız Şehir:
    42-KONYA
    matkap kullan süper oluyor müzik zevki diye birşey bırakmaz adamı deli eder

16. huseyin102

huseyin102 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    82
    Ad Soyad:
    Hüseyin PEHLİVAN
    Yaşadığınız Şehir:
    77-YALOVA
    Araç Modeli:
    Yeni i20 1.4 MPI (2020-202x)
    Şartellerini Sökün :) olmadı saatlerini bir haftada 4-5 kere yapın en son not yazın anlarlar :)

17. ozgurs

ozgurs Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    özgür sacal
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    İX20 (2011-201X)
    benzer bir durum bizde de var. üst kattaki öğrenci arkadaşlar yabancı uyruklu. sözde 2 kişi kalıyor evde ama ben daha 10un altına düştüğüne şahit olmadım. bendeki durum daha beter, müzik değil, resmen sex sesleri. eşimden, eve gelen misafirimden utanır oldum onların seslerinden. gece yarılarına kadar tepinme, taktuk, şakşuk sesleri. bağırmalar, böğürmeler... 2 tane kız var, sürekli bu evdeler. ama kız arkadaşları olduklarını sanmıyorum, artık pazarlıyorlar mı napıyorlarsa akıl sır erdiremedim.
    ayrıca siz yine şanslısınız, karşınızdaki ne konuştuğunuzu anlıyor, bunlar ya anlamıyor, yada öyle davranıyor. zaten artık hangi medeniyetin medeniyetsizliğinden kopup gelmişlerse bina bahçesinde bayan pedleri, prezarvatifler vs. atıyorlar. gecenin bi yarısı bam güm aşağı pet şişe vs. bilumum ıvız zıvırı atıyorlar. zavallı kapıcı da bıktı bunların pisliğini temizlemekten.

kaç defa çıktım kapılarına, evsahibine şikayet ettim, yöneticiye söyledim... herkeste aynı vurdumduymazlık, bana dokunmayan yılan...

polisi aradım, gelmediler bile. haaa aradığımda saat 3 civarıydı. sonra öğrendim ki bağlı olunan belediyenin zabıtası ilgileniyormuş. komşulara rahatsızlık verene ceza kesme yetkisi onlardaymış. geceleri nöbetçi ekipmi ne varmış. onları da aradım. onlardan da bişey çıkmadı. artık dayanamadığım bir gece aldım sopayı çıktım, kapıyı açmadıo şerefsizler. daha ne yapsam bilemiyorum. yaza kısmetse kendi evimi kiracı yüzünden satıp taşınmayı düşünüyorum...

amma doluymuşum yaw...

The_GaMe bunu beğendi.
  18. guven019

guven019 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    56
    Ad Soyad:
    Mehmet GÜVEN
    Yaşadığınız Şehir:
    19-ÇORUM
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    böyleleri ormanda yaşasın hayvanlar diyeceğim ama hayvanlara hakaret etmek istemiyorum

19. BlueStratos

BlueStratos Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    28
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Getz 1.5 CRDİ (2003-2011)
    Bi akrabamın üst katındakiler, üstelik aile olmalarına rağmen gece geç saatlere kadar misafirleriyle alem yapıpyorlardı, bi gece kavga çıkmış. Akrabalar şikayet etti polis geldi, şikayetçi oldular ve dava açtılar, ikiside ev sahibi üstelik. mahkeme ilamı geince üst katta bi daha ses çıkmadı, işin ciddiyetini anlayınca yemiyor demek ki. Mahkeme de hakaret ettiklerini söyleyecekler ki karısı dahil hakaret etmişler. En doğru yol bu. Kavga kavgayı doğurur. Bence her seferinde polis, zabıta, muhtar haber verin, zırt pırt kapılarına görevliler gelince tırsacaklarını düşünüyorum. Evet maalesef ben de yaşıyorum bazen alt katımda müzisyen bi herif oturuyor ara sıra alem yapıyorlar. En sonun da kapılarına gittik rica ettik, neyse ki insan çıktılar bi daha alem yapmadılar. Bu tip şeyler evde yapılmaz, alemciysen verecen paranı gidip meyhanede barda yapacan arkadaş. Ailelerin yaşadığı binalarda alem yapan insan, başkalarına saygı duymayan, gelişimini tamamlayamamış insandır ki maalesef ülkemizde çok fazla var. Gece ikide arabasının baslarını açmış(artık mahalledeki sevgilisini mi uyandıracak nedir) geçen eşek oğlu eşeklerden tut da, yan taraftaki parkta içip içip sonra birbiriyleriyle kavga edip etrafı rahatsız edenine kadar, dört bir yan iki ayaklı hayvan dolu. Ve görünen o ki her geçen gün iyiye gideceğine kötülüyor. Çünkü giderek yozlaşıyoruz bu çok açık, üstelik bu en muhafazakar takıldığımız döenmde oluyor ne çelişki ama. Bir araya geldiklerinde kafa tokuşturup delikanlı geçinen itler, başkalarının hayatına saygı diye bir şey bilmiyorlar, sorarsan milliyetçi, bu nasıl vatan severlik millet severlik, milletini seven onu rahatsız eder mi? Ama önce insani yönünü geliştiremezsen bi çocuğun o da delikanlı olunca sadece delikanlılık yapar kendini Deli Yürek, Polat alemdar sanar, dünyanın merkezi sanar. Bunun tamamen iyi yetiştirilmeyle insani kalkınmışlıkla, kültürel gelişmişlikle alakası vardır.
    Mustafa Kemal'in harika bi sözü var, "memleketini en çok seven işini en iyi yapandır" diye bu da aynı şey, önce insana saygın olacak dünyanın sadece senin etrafında dönmediğini anlayacaksın. Bunun gençlikle de alakası yok, biz de genç olduk ama kimseyi rahatsız etmedik dinlediğimiz müzikle ettiysek de ilk uyarıda bi daha yapmadık. İnsana saygıyı anandan babandan almadıysan, belli bi yaştan sonra iki tane kitap da açıp okumuyorsan(ki üniversitelilerin bile çoğu ders dışında okumuyor) kendini düzgün insan yapman zorlaşır. Bizim memleketin en önemli sorunu da budur. İş rezidanslar, binalar, duble yollarda değildir, iş insan kalitesindedir, insani kalkınmadadır. İstediğin kadar ekonomide teknolojide kalkın, insani kalkınmayı beceremediysen yoz bir toplumun olur. Gökdelenlerde yaşayan hıyarlara sahip olursun en fazla. Özellikle de üniversite okuyan gençleri anlamam, hiç mi oldunlaşmazsın arkadaşi hayat sadece senin değil onu diğer insanlarla paylaşıyorsun, kendini dev aynasında görme azıcık ahlaklı ol, azıcık başkalarına saygı duy.

Dediğim gibi usanmadan yetkililere haber verin. ilgilenmeyen yetkiliyi de gerekirse şikayet edin ben yapıyorum ve evimin önüne park yapılmaz tabelasından tutun da, kırmızı ışığa kadar koydurttum. İşe yarıyor. Bizim milletimiz bu konularda yetkililere mail atmayı ya da aramayı zül görüyor, nasılsa ilgilenilmez diyor ama özellikle belediyeler ilgililer, en azından geri dönüyor çoğu. Bizler yazmazsak, aramazsak yetkililerde görevlerini unutur, onlara yetkilerini hatırlatmak da bizim vatandaşlık görevimizdir. Yoksa bizim gibi ince düşünenler yok olacak, kurtlarla çıyanlar giderek artacak. Ses çıkartmak lazım, düzgün laftan anlamayanı da şikayet etmek lazım usanmadan.

20. isa

isa Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    490
    Ad Soyad:
    İSA K.
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    :RpS_thumbsup::RpS_thumbsup::RpS_thumbsup: KLAVYENİZE SAĞLIK

illa edep illa edep__

Bu Sayfayı Paylaş