Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Yol bilgisayarı

'Accent Admire Forum - Club LC' forumunda Wolverine_35 tarafından 24 Aralık 2015 tarihinde açılan konu

1. Wolverine_35

Wolverine_35 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Turgut bulduk
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.5 CRDI (2003-2005) LC
    Merhaba arkadaşlar siteye bugun katıldım . Bende hyundai accent admire var . Forum sitelerini birinde okumuştum pek inanmadım ama sizlerede sormak istediğim bi sorum var .
    Benim aracimda yol bilgisayari yok . Ama sonrada aracin beynine program attırım yol bilgisayari yapılabiliyormuş . Bu işlemi yaptıran oldu mu .
    Bide gosterge panelide değişmesi gerekir bence . Işaretlerini göremedim . Yardımcı olursanız sevinirim . Iyi akşamlar .

2. Wolverine_35

Wolverine_35 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Turgut bulduk
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.5 CRDI (2003-2005) LC
    Bide sonradan takılan yol bigisayarlari var . Bunlardan taktıran oldu mu . Beynine falan zarar verir ni acaba .

3. erenuzel41

erenuzel41 Moderatör

Alınan Beğeniler:
    6,303
    Ad Soyad:
    Eren Uzel
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Honda
    Çok fazla sökme takma montaj işlemine ECU programı ile uğraşmaya gerek yok zaten olmaz zor iş o, yapanlar ve kullananlar bunu en basit biçimde arabanın ECU sunun bilgisayar çıkış soketi olan OBD soketiyle android telefon yada tablet gibi bir cihazı bağlayıp tork programı denilen programı indirip kurarak ECU nun halihazırda ölçüp sakladığı verileri görüntüleyebiliyorlar motorun ECU sunun içeriğine göre verileri görüntüleyebilirsiniz.

şu eklediğim alttaki linkteki yazılanları incelemenizi tavsiye ederim eğer bu şekilde bir uygulama yaparsanız arabanıza bir zararı olmaz hemde bütçe olarak fazla para gerekmez ve arabanızdaki orjinalliği de bozmamış olursunuz:)

https://www.hyundaiclubtr.com/konu/yol-bilgisayari-arac-bilgileri-elm327-obd-ii.17983/page-13

program alttaki linkte eklediğim şunun gibi birşey ancak ücretsiz versiyonu da konularımızda mevcut olarak bulunabilir.

https://play.google.com/store/apps/details?id=org.prowl.torque&hl=tr

<<bülent>> bunu beğendi.
  4. mt_44

mt_44 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    237
    Ad Soyad:
    mehmet
    Yaşadığınız Şehir:
    44-MALATYA
    Araç Modeli:
    Getz 1.3(2003-2011)
    Getzimde ortalama yakıtı gösteriyor ancak anlık yakıtı göstermesi için yazılım veya başka birşey yapılabilirmi teşekkürler...

5. erenuzel41

erenuzel41 Moderatör

Alınan Beğeniler:
    6,303
    Ad Soyad:
    Eren Uzel
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Honda
    Abi ECU nun kabiliyeti neyse bence programda o kadarını gösterir diye düşünüyorum ECU anlık yakıtı göstermeye meyilli değilse olmaz o iş getz in ECU su o kadar kabiliyetli bir icat değil öyle biliyorum ben ama bu konuda detaylı bilgiyi sayın ECU üstadımız @MSC Serdar bey bilirler.

mt_44 bunu beğendi.
  6. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,942
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz

Bu Sayfayı Paylaş