Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

**YİNE HYUNDAİ**YİNE SORUN**

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda Hafizs tarafından 20 Nisan 2010 tarihinde açılan konu

1. Hafizs

Hafizs Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    saolasın.
    inan arabada nazarlıkta var.kuranı kerimde var..belkide bunlar var diyede küçük kesiklerle atlatıyoruz.

2. efe34

efe34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    olabilir valla sen yinede fazla takılma boş ver satarsın başkaalır kurtulursun en azından canına bişe gelmesin geçende kıbrısta eşimin halasının oğlu kaza yamışlar 4 arkadaş 3 kişi tanınmaz halde feci şekilde can vermiş eşimin halasının oğluda ağır yaralı ama şuan durumu iyi dediğim gibi allah beterinden korusun cümlemizi

3. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    geçmiş olsun abi..hyundai kullanıcısı isen bu durumlara alışman gerekir..yapıcak birşey yok..

4. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    öncelikle bu markayla alakalı değil servisle alakalı bir durum....

eğer uğraşırsanız zararınızı tahsil edersiniz,aynı olay bir arkadaşımın başına gelmişti farklı bir marka araçla...

aracının 2 parçası boyanacakken 6 parçasını boyamışlar (serviste çarpmışlar)tabi o farkına varmadi renk tyonundan dolayı ben farkına vardım neyse daha sonra kanıt olarak experin çekiği ve bizim çektiğimiz fotograflarlatüketici mahkemesine verdi..Tüketici mahkemesi 2 hafta sonra normal mahkemeye sevketti ve arkadaşım sıfır araç talebinde bulundubunu yapan servistensıfır aracın alınabilme olanağının %70 olduğunu söylediler ve mahkeme devam ediyor.Sizden aynı yola başvurursanız,sıfır araç veya maddi tazminat alabilme olanağınız en az %70 dir...

Baştada dediğim gibi markaya değil servise kızın,servisin gerizekalılığının arabayla ne ilgisi var???Hyundaının ne kabahati var?

5. tyfuny

tyfuny Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Hocam valla büyük geçmiş olsun da, servisler eğer ellerine sigortadan karşılanacak ufak tefek bi kaza geçirsinler hemen dalavereyi yapıştırıyor. Yok orası yok burası derken, 1000 liralık masrafı 3 4 bin liraya çıkarmak için arabaya yapmadıklarını bırakmıyorlar. Bence dava aç servise, hem de sigorta şirketi ile görüşüp onları da olaya davet et. Aynı durum başıma geldi ve hem sigorta şirketi hem de ben yüklü bir tazminat aldık.. Aldığım tazminatı sattığım arabanın parasının üstüne koyup çok daha iyi bi araba almıştım... :)) ee ne derler, etme bulma dünyası!

6. okanalgun

okanalgun Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    ahahah bende tanıyorum onu benimde aracım karalara kazalı gitti kaskom var ama bana kaskon varmı diye sormadı (hasar danışmanı )

ve aracımı karşı tarafın kaskosundan yaptırdı sonra karşıdangelicek para için 15 gün beklettiler tabi altarnatif olarak sen parayı öde kasko hesabına yatırınca alırsın oldular 3.000 masarafı....

7. cem_yıl

cem_yıl Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    valla dostum acizane bir tavsiye olarak önce hyundainin yerli distribütörüne durumu anlatan bir mesaj atarım. mesajn sonunda da aynı mesajı hyundai genel merkezine (yurtdışında neredeyse?) mesaj atacağını söylerim. eğer gerçekten müşteri memnuniyetine önem veriyorlarsa sana yardımcı olacaklardır.çünkü bende benzeri sıkıntı çektim.aldığım 2. el otoyu hyundai servise götürdüm.satan adam daha önce o servisten çıkanbirisi. arabada bi şey yok dediler. 640 tl masraf çıktı.yani anlıyacağın it iti ısırmıyor.çok çok geçmiş olsun

Bu Sayfayı Paylaş