Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

**YİNE HYUNDAİ**YİNE SORUN**

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda Hafizs tarafından 20 Nisan 2010 tarihinde açılan konu

1. Hafizs

Hafizs Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    17 ye ver gitsin.2007 era team dizel.80bin de.

2. mirkan

mirkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    403
    Ad Soyad:
    Mirkan Şenol
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    tamam abim , dizel araba arayan bir kaç komşumuz var burda ... konuşayım onlarla sana haber vereyim ...

3. Hafizs

Hafizs Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    mirkan galerici 17-17.500 veriyor haberin olsun.sen kaça satarsan sat.17bin benim.

4. mirkan

mirkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    403
    Ad Soyad:
    Mirkan Şenol
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    öyle şey olmaz ... sen istediğin fiyatı söyle ... yada galeriye verelim gitsin , hiç uğraşıp bekleme https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

5. Hafizs

Hafizs Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    galerici satışını almıyorki.zaten araba cünüp.bide alıp bişey yaparlar onunla gelde uğraş.satışını almıyorlar.parada çek veriyorlar.oooo bisürü dert.ya direk takasa koyacaz.yada tanıdık birine satacaz

6. efe34

efe34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Geçmiş olsun kardeşim hakkını ara derim ama ne yazıkki büyük şehirlerdeki servisler işin hep üçkağıdına gidiolar.Orduda kayahan var hyundai servisi böle bi durum söz konusu bile olamaz anlıcan tüm servisler bir değil

7. Dimitri

Dimitri Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    190
    Ad Soyad:
    Özhan Tok
    hayırlı olsun abi özel mesajdan bişeyler yolladım karşılık verirsen sevinirim

8. Tülin

Tülin Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    163
    Ad Soyad:
    Tülin
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Getz 1.3(2003-2011)
    benimde basımdan gecen birolayı paylaşmak istiyorum. rahatsızlandım doktora gittik,cok önemli birşeyde değildi. bir sürü tahliller vs. neyse yaptırdık ama şirket özel saglık sigortasını değiştirdiği için biz cebimizden 400tl verdik. sonra yeni sigortadan aldık parayı tabi o ayrı. tahlilleri doktora götürdüğümüzde parayı bizim verdiğimizi görünce ee sizin özel sigortalı değilmiydiniz dedi. durumu anlattım. keşke başta haberiniz olsaydı, bende ona göre tahlilleri verirdim ama merak etmeyin yeni sigortadan alırsınız dedi!!!!!!! bunu niye anlattıgıma gelince bu tür durumlarda sömürebildikleri kadar sömürüyorlar. değil hyundai her kuruluşta bu durum mevcut. allah hepimizi vicdanı ve allah korkusu olan insanlarla karşılaştırsın. bu devirde zor ama şans tabi

9. Okan Bedir

Okan Bedir Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Çok geçmiş olsun arkadaşım. Epeydir yoktum şimdi okudum baştan sona. Allah ........ versin bunların zehir zıkkım olsun aldıkları para https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley7.gifOkurken ben bile öfkelendim ya https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley7.gif

10. Misafir

Misafir Guest

Boya rengini tutturmak için yapmışlardır, bana niye haber vermedin..

11. Hafizs

Hafizs Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    iyide çoşkun abi oralara bişey olmamıştıki.inan çarpan arac oradan bile geçmedi...düzeltme yok.adam zımpara yapmış boyuyacak.neyi vardı diyorsun.çizik vardı diyor.anlattıkça geriliyorum

+ abi yapacak bişey varmı?varsa yaparım.
    vekaletname ver parayı almamız için vermiyorum dedim çıktım
    Düzenleyen : HAFİZ

12. Misafir

Misafir Guest

Olup olmaması önemli diil, belirli açılardan bakılınca boya farkı belli olur, onu kapatmak için yapmışlardır, sanada söylimemişlerdir anlatamayız diye...hiç gerilme, elinde resimleri var, gerekirse gösterirsin alıcıya, bu kadar stres yapma, normaldir bu işlem, aslında yapılması gerekeni yapmışlar, zımpara olmadan da boya olmaz, üzerindeki cilayı almaları lazım...sıkma canını, öbür türlüde boya farkı var diye ayaklanıcan, bu kadar panik yapacak bişi yok, önemli olan boya bittikten sonra frikik var'mı ona bak sen..https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

Düzenleyen : Coşkun Uçar

13. Hafizs

Hafizs Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    iyide abi kazadan olmayan birşeydi.adama sakın yapma demiştim 3 kez üst üste hemde.çamurluk ve far harici tek noktaya ellersen alo de bana dedim.
    ben oraya kızıyorum.yoksa ha 18bin liraya gidecek.ha 15bine.abi az çok durumumu biliyosun.inan parasında değilim.hiçbirşey olmayan tarafı komple boyatıyorlar ona kızıyorum

14. Misafir

Misafir Guest

Hay allam yaaaa, ben ne diyorum sen diyorsun Hafız yaaaa, bırak sen orasını burasını, bitince bakarsın, bi hata görürsen o zaman esip gürle, cebinden para'mı çıkacak, bırak yapsınlar, elinde resimlerin var gerekirse gösterirsin, niye bu kadar celalleniyorsun allam yaaaa valla hayret bişi he...karışma adamların işine, Hatice'ye diil neticeye bak sen, he işin sonunda beceremezlerse o zaman ben yanındayım...

Düzenleyen : Coşkun Uçar

15. Hafizs

Hafizs Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    zaten hep dost arkadaş hatırı için bişey yapmadık.bugünde abim vardı yanımda bişey yapamadım.haticeyi boşverip neticeye baktım.haticeye baksaydım şimdi tuna dada hunko dada karalardada baba olmuştum..hasar danışmanları eşim olmuştu.

buda senin hatırına olsun.hunkonun da haticesini es geçelim abi

16. Misafir

Misafir Guest

Neyse biraz daha sakinleş, hak vereceksin bana..arabayı alırken bana haber ver, beraber teslim alalım, gerekirse ben müdahele ederim...https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

17. Hafizs

Hafizs Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    c.tesi diyordular.anneleri ortaya gelince gece arkadaşlar mesaiye kalsın dediler.sanırım daha erken çıkar.ararım seni çoşkun abi.
    saolasın

18. Levent

Levent Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    levent ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Hafiz geçmiş olsun ya.Sen bu arabayı hemen sat.Sana yaramadı bu araba

19. Hafizs

Hafizs Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    saolasın.aynen öyle abi.bu arabada birileri bişeyler yapmış.
    ben bişey yapmadım bana patladı

20. efe34

efe34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hafiz eğer bunu satıp başka araba alırsan murlaka bi nazar duası as arabaya gerçekden bazen milletin gözüde kalıyo insan resmen nazara geliyo..Tekrardan geçmiş olsun

Bu Sayfayı Paylaş