Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

YILLIK BAKIM

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda gorkemsa tarafından 30 Ekim 2008 tarihinde açılan konu

1. Levent

Levent Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    levent ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Zaten servis sürekliliğin yoksa özelde yaptırman normal neyse..

2. sarhanos

sarhanos Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    dizel için yıllık yada 15 bin bakımı yaptıran varmı yakın zamanda?
    kaç tuttuğunu ve nelerin değiştiğini yazarsa çok iyi olur..

3. Misafir

Misafir Guest

Uçar otomotivde 230YTL.........

4. Misafir

Misafir Guest

Yağ, yağ filtresi, hava filtresi, polen filtresi değişiyor. Ön takım kontrol ediliyor. 190 ytl + kdv ye yaptırdım ben 15.000 bakımını...

5. sarhanos

sarhanos Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    teşekkürler cevaplar için...
    peki lastik havaları kaç olmalı yüksüzken?
    kitapçığında 32 yazıyordu galiba??

6. burkks

burkks Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    vallahi abi ne yalan söleyeyim sıfır araç almıştım bu aracımın dışında en fazla 1 yıl gittim geldim serwise.zaten bi araç 3 ayda ne olduğunu gösteriyor(kullanırsak) gerisi boş bence.Ben aracımın bakımını her zaman kendim yaparım tağını bile kendim değiştiririm Parası içinmi kendin yapıyorsun derseniz kesinlikle hayır ben arabamı çok sewiyor veüzerinde kendi emeğim olunca daha bi zewkle biniyorum.

7. burkks

burkks Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    kanımca en ideali 30 dur ama kataloğundaki değerlerde önemlidir adamlar iş olsun diye yazmamışya sonuçta.
    Hıı sen olsan kitapçığa göre 32mi basardın dersen hayır 32 basmazdım çünkü lastiğin havası ne kadar çok olursa aracın yürüyen aksamına azda olsa zarar verebilir lastiğin havasının fazla olması demek lastiğin sertleşmesi demektir.Ama ymuşakken havası 28-30 civarındayken lastik sert olmaz.
    İnşanlatabilmişimdir bu uykulu halimlehttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

8. hyundaı_era_06

hyundaı_era_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    normalde polen değişmiyor ama sen istersen değiştirebilirsin.ben ilk bakımı 150 ye yaptırmıştım

9. hyundaı_era_06

hyundaı_era_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    4 lastiğede 32 bas

10. ibrahimulgur

ibrahimulgur Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Dostum bende aynı kanaatteyim. Ustaların profesyonelliklerine güvenmiyorum ayrıca servisin de kazığına katlanamıyorum. Amerikalılar gibi çekeceksin garaja yapacaksın bakımını.
    Ben de hava filtresini 10 YTL ye aldım. Değiştirmekte birşey yok ama servise veya ustaya gitsen sana 15 kağıttan aşağı mal olmaz. Böyle bir saçmalık görmedim.
    Sana sorularım var yalnız
    1- Bujiler için özel anahtarın var sanıyorum. Aynı şekilde yağ filtresi için de ?
    2- Fren balatasını nasıl değiştirdin ? Kolay mıdır ?
    3- Hidrolikleri değiştirirken hava yapma tehlikesi var mı ? Benim korkum hava yaparsa ne yaparız ? Özel bir şekilde mi boşaltmak koymak lazım?

11. ibrahimulgur

ibrahimulgur Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Birşey daha geldi aklıma. Aracı nasıl kaldırıyorsun üstat. Ben bunu nasıl yapabilirim düşünüyorum aslında. Soğutma suyunu da değiştirme niyetim var ama tıpalara ulaşmak için aracı kaldırmak lazım.

12. akkuzu

akkuzu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Bugün ilk bakımı yaptırdım. Toplam 170 lira tuttu. Yalnız balata spreyleme diye bir hizmet yazılı faturada; acep ne ola ki...

13. Cephun

Cephun Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    balataları temizleyen bi spreydir o.birde disk için olanları var.Bazı araçlarda ses yapar ozaman kullanıyolar diye biliyorum.

14. ibrahimulgur

ibrahimulgur Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Kaç para yazdılar bilemiyorum ama 1 ay kadar önce 6YTL bir kutu almıştım. Amacı balatalara sıkıyorsun temizliyor. Stac marka var bir de benim aldığım Powerplus var bildiğim kadarı ile.
    Benim en son gittiğim Kaynarca birlik oto da iyi geçirmişti bana o konuda. Pıst pıst WD40 sıktı sonra bütün kutunun fiyatını yazdı.

15. kovboy_002

kovboy_002 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar servislere pahalı diyozda hakikattende pahalı ama garanti kapsamındaki aracı bakım için servise götürmek gerekir yoksa büyük bi sorun açtımı garantiden olacak olsa bile garanti karşılamaz benim başıma geldi

16. semerkaw

semerkaw Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bakıma soktun, ya da bir yeri kırıldı döküldü serviste yaptırdın eger yapılan yer geri atarsa üstlerine rahatcana atabilirsin aracı.. ama sanayide bu iş böyle kolay olmuyor kanaatindeyim.. anca tanıdık, vs. gibi durumlarda nazın sözün gecer.. ha serviste böyle bi duruma da o fiyat geciriliyor müşteriye o da işin ayrı bi tarafı..

17. mordal

mordal Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ben servise sordum. bir yıl geçse bile biz bakarız önemli değil dendi.

18. kovboy_002

kovboy_002 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ama servis bakımları tam yapılmamış aracı garantiye sokmuyor

19. paramedikhasan

paramedikhasan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    merhaba bende bugun hyundai accent era aracıma bakım yaptırdım.190 ytl aldılar benden bu fiyat bana cok geldı.henuz 10, km de sizce cokmudur arkadaslar... baska yaptıran var mı...?

20. kovboy_002

kovboy_002 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    yok birader bakım ücretleri hemen her yerde aynı fiyat servise gittiğim zaman bakım periyotlarının fiyet listesine baktım doğru yani servisdeki bakımlar çok pahalı daha bu bakım ücreti artacak ama serviste bakım pahalı diye dışarda ucuza yaptırmayın çünkü aracınız büyük sorun açarsa garantiden yapılmaz ve çok büyük paralar isteyebilirler benim başıma geldi bu olay

Bu Sayfayı Paylaş