Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Yeni Tucson motor/şanzıman kombinleri

'Tucson Forum - Club' forumunda ggunes tarafından 24 Mayıs 2015 tarihinde açılan konu

1. Turker ERA

Turker ERA Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    76
    Ad Soyad:
    Turker Ördek
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    Benim böyle arabam olsun, 12 14 litre helali hoştur. Zaten Era da nerdeyse aynı yakıyor. Ama 2 patinaj çekince şanzıman uyarısı verince insan bununla araziye çıkmaya cesareti olmaz.

Bu donanım seviyesinde, 5 ileri şanzıman ve 1.3 multijet motor koysalar. Saate 135 km hıza çıkabilse bana yeter.

Son düzenleme: 5 Ekim 2015
  2. Murat

Murat Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    5,911
    Ad Soyad:
    Murat
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Santa Fe (2001-2012)
    Vergi sistemi bu şekilde olmasa bu aracın 2.0 crdi + dct versiyonunu yazılım ile oynayıp 120 hp ye çektirip sizin istediğiniz standartlara gelir ve 1.3 ten sağlam uzun ömürlü ve ekonımik bile olur. Fakat sonuç hep aynı yere geliyor vergi ve yakıt maliyeti.

D2533 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3. Uyumsuzelement

Uyumsuzelement Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    Ad Soyad:
    Bülent Özgür
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    yakında t gdi ler için lpg kiti çıkar ümidindeyim elite plus düz vites alıp birde yazılım yaptırdınmı tadından yenmez zira 4x4 çok başarılı gibi gelmedi bana,diğer seçenek ise 2016 sportage bakalım beklemedeyiz

4. ReNe

ReNe Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    201
    Ad Soyad:
    Murat Çaşkurlu
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    Yanlız Beyler ben eniştemle ara ara çamura gidiyoruz range rover ile , Videoda Sinan arkadaşımız Continentalin ultra spor lastiği ile ıslak çimene durduğu yerden çıkmaya çalışması başarısız sonuçlanmasına neden oluyor . Çamurda deli gibi aracı kaptırıp gidiyoruz biz :) ve en önemlisi dişli lastiklere ihtiyaç var . İşin özü kışın 1 set kış lastiği alınıp bu test tekrarlanması lazım . Şanzımanın ısınması dct dsg lerde bilinen bir durumdu ama bu Contilerle ısınma hızlı ortaya çıkmış . Bu arada aynı lastikleri Kia Rio aracımda kullanıyorum tabii ki daha ufak ebatlısını :D Kuru ve ıslak asfaltta türünün en iyilerinden biri . Tucson asfaltta kullanıldığında en kaliteli lastiği seçmişler ..

5. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    Patinaja düşmesinden dolayı kavrama ısınıyor, patinaj yapmasının en büyük sebebi de araziye hiç uygun olmayan lastikleri ve askıda kalan tekeridir, bahsedilen 4wd tuşu diferansiyel kilidi değil normal şartlarda tamamen önce olan aktarım gücünü %50-%50 arkaya aktarmak içindir. 2 nesil önceki kullandığım nesli bile uygun lastikler iyi sürüş sağlıyor. aracın çift kavrama şanzımanı zaten arazide iddiasının olmadığının kanıtıdır.

abi bunun sonu yok. iş 170bin vermeye kalınca seçeneklere bu ekleniyor. :)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...lusive-a-t-5.000-km-de-hatasz-232901347/detay

Murat bunu beğendi.
  6. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    17,085
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    biz arazi harici testimizi dün yaptık. arazi testi için üzerindeki lastikler kesinlikle uygun değil, bunu bile bile araziye yada asfaltın dışında aracı test etmeye çalışmayı yorumlamak istemiyorum, mantıksız sonuçta.

7. Murat

Murat Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    5,911
    Ad Soyad:
    Murat
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Santa Fe (2001-2012)
    Valla dediğin gibi sonu yok bunun :) dizel tecrübem yoktu oldu, otomatiğinde tadına baktık. Eşim ix35 - sportage hevesi var ama bu saatten sonra 1.6 gdi kesmez beni. Keza eşimide kesmez sağlam araba kullanır hakkını verir. Sonata kullanım ve park da çok sıkıntısız maşallah.

Fiyatlar çok uçuk olmaz ise 2.0. Crdi tam otomatik bir suv'un gideri var ;)

D2533 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    1.6gdi otomatik hem performans hemde yakıt olarak sürpriz yapar abi sana:)

bunlar iyi ama sportage'a baktım biraz tavanı alçak, ix35 daha ferah ama sportage ikinci elde çok daha hızlı ve elektrikli koltuk avantajı var.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...2014-premium-hatasiz-sportage-203765581/detay

bu arabayı @MSC abi bilir belki Maslak Hyundai ( https://maslak.hyundaiplaza.com.tr )'de http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...lite-2.0-dizel-otomatik-vites-234930707/detay

9. Turker ERA

Turker ERA Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    76
    Ad Soyad:
    Turker Ördek
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    Otopark ekibini VW fanı olmakla etiketlemişsiniz. Otopark ekibinin Korelilerin Tucsonu hakkında ne gördülerse söylemişler. Continental lastikle ıslak çim zeminde patinaj yapıyor ve şanzıman ısınma yapıyorsa buda bir tespittir. Burda VW fanı olmak nerden alaka. Eşim için Aslı Şehir'li videolarını takip ederim. Oda Tucsonu beğenmiş. Burda Otopark ekibinin Hyundai Tucson hakkında yaptığı yorumlar hiçte fena olmamasına rağmen yaptığınız yakıştırmaya anlam veremedim.
    Yanlışım yok ise VW ci dediğiniz, kişiler, Sinan bey Alfacı, And Bey Bmw m5 , Muhip Tuna C4 sahibi. Aslı hanım ise BMW x3 ve Bmw 116 kullanıcısı.
    Yine Otoparkın Hyundai i20 testini izleyerek araba konusunda etkilendim. Hyundai firması bu arkadaşlara offical olarak test için arabalarını veriyorsa burda size pek bişey düşmez aslında. Siz burda mesajımı bu şekilde editleseneiz bile, bilinki Otopark ekibinin her mesajını kaale alırım. Buna katılan pek çokta izleyici var. 2 videonun toplamı 2 günde 40000 kişi izlemiş.

Her neyse Ben tucsonu yakıt hariç beğendim. Alınırsada Manual alınır.

Son düzenleme: 5 Ekim 2015
  10. ReNe

ReNe Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    201
    Ad Soyad:
    Murat Çaşkurlu
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    Yeni Sorentonun malzeme kalitesi şahane olmuş , bu sefer tamamdır zaten kaza testlerinde de tam puan aldı güvenle keyifle binilecek bir makine olmuş ...

Bu Sayfayı Paylaş