Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

yeni tucson(ix35) karşınızda

'Tucson Forum - Club' forumunda bjknn tarafından 20 Ağustos 2009 tarihinde açılan konu

1. Burak K.

Burak K. Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    28
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Evet 1.8 GDI kullanmışlardı 2000'li yılarda Carisma'da.

GDI motor teknolojisi olarak aynı fakat şuanda o zamanki GDI motorlardan çok daha iyi, daha düşük emisyonlu ve daha verimli.

Düzenleyen : Burak Kumpas

2. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    alırken uygun, mtv düşük, bence ilerleyen günlerde ix35leri yollarda daha çok görücez gibime geliyor

3. cepni beyi

cepni beyi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    merhaba arkadaşlar foruma yeni üye oldum aslında bir fort tutkunu biriyim şu an fort connet kullanıyorum işim gereği fakat yeni i 35 görünce adeta carpıldım yatıyorum rüyama giriyor kalkıyorum bir bakmısım galerinin içindeyim
    arkadaşlar aracı test etme fırsatım oldu dizel 2.0 otom versiyonu arac yoltutuşu cevikliği dizel olmasına rağmen agresif olusu beni etkiledi kesinlikle dar bir arac değil ses sistemi gayet yeterli eee yaş 42 oldu galıba artık bazı seyler yerine oturuyor bu aracı alıp modifiye ile uğraşmaya gerek yok hersey düşünülmüş kesinlikle ben benzinli düşünüyorum bayide ful paketini 57 000 bıraktılar aslında biraz beklemeyi düşünü yorum .. aracın yeni oluşu beni biraz düşündürüyor acaba motor ve. mek aksamlarda oturmayan bişeyler varmıdır diye.. yoksa müthiş görünüyor hangi araca benzediğine gelirse bende bmv x serisinden ve birkac aracın karmasından esinlenilmiş ama cok yakısıklııııı. baktıkca eriyorummm . en kısa sürede almayı pilanlıyorumm herkese saygılar...

4. koray2907

koray2907 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,013
    Ad Soyad:
    Koray
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.3 (1994-2000) X3
    aramıza hoşgeldiniz..bekleriz..
    kendinizi tanışma kısmından tanıtabilirisnizhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

5. İbrahimTR

İbrahimTR Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Hayırlısı olur inşallah hoşgeldiniz. Tanışma bölümünde kendinizi tanıtabilirsiniz :)

6. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    1.6 benzinli motorunda 4x4 yok diye biliyorum..4x4 olmadıktan sonra o araca binmenin bence bir anlamı yok..2.0dizel 4x4 de 88.000 buda cok pahalı..

7. S.P.K

S.P.K Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    yusuf un dediği gibi ix 35 in benzinlisinde 4x4 özelliği yok dizellerinde bu özellik var.fiyatlarda 55.56 000 civarına düşürülkebiliyor.fakat araç bu aralar yok sadece dizelini bulma şansın var.onun fiyatıda 85-86 000 civarına düşürülebiliyor. bilgin olsun...........

Bu Sayfayı Paylaş