Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

yeni sorentoo

'Diğer Modeller' forumunda Bleda tarafından 2 Nisan 2009 tarihinde açılan konu

1. Erim Balaban

Erim Balaban Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    yalnış anlamam tabiki coşkun abi.herkez görüşünü savuncak.
    ama kianın kaliteside o kadar kötü değil.bi hyundai kadar olabilir mi,tabikide hayır.
    ucuz orta düzey bi aileye hitap eden bi araç.

2. hyundaı_era_06

hyundaı_era_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Zaten cevabı vermişsin hocam,örneğin:REGAL rezil diye VESTEL'ede rezil denilemez.Kianın hyundaı çatısı altında olduğunu biliyorum zaten bu siteye bu konuyla ilgili ilk mesajıda site açıldığı gün ben yazmıştım.Kısaca belirtilmek istenen HYUNDAİ dururken KIA alınmaz.her yönüyle gelişmemiş bir marka.

3. hyundaı_era_06

Alınan Beğeniler:
    9
    Bu ortak parçaların üzerinde vardır.mesela kapı menteşesi veya hortum gibi her iki markada kullanılan parça anlamına gelir.Bazı parçaların üzerindede sadece hyundaı amblemi vardır.

4. hyundaı_era_06

Alınan Beğeniler:
    9
    Ayrıca sorento ilk bakışta güzel gözüksede,eskisinden daha tipsiz olmuş bence...

5. Misafir

Misafir Guest

Bence göstermez, meselaLancia İtalya'da prestij arabasıdır ama Tempra'ların parçalarının üzerinde de Lancia damgası vardır, sanırım bu "iki markanın'da aynı bünyede olduğu"nu gösteriyor.
    Düzenleyen : Coşkun Uçar

6. Misafir

Misafir Guest

"bence"

Bravo hocam, çok hassa olduğum bir konuda çok güzel bir örnek vermişsin üstad, teşekkür ederim ve herkezden'de böyle bir hareket bekliyorum...

7. Misafir

Misafir Guest

Bu arada Kia'nın daha pahalı olmasının sebebi daha kaliteli olması değildir, ithal olmasından kaynaklanır, tıpki bizim Matrix'lerin daha önce ithal olduğu için fiyatının yüksek kalması gibi, Tr'de üretilen Matrix'lerle ithalleri arasında yaklaşık 4.000TL oynuyordu....Bu arada bunları Kia'yı kötülemek amacıyla yazmıyorum, yanlış anlaşılmasın sakın.

8. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    bizim bi abi 2006da kıa aldı bana sordu ben hyundaı al dedim düşündü düşündü gitti kıa aldı şimdi itler gibi pişman bende yüzüne söyledim biraz aklın olsa bu salaklığı yapmazdın diye oda bu lafa bile kızmadı doğru diyon dedi.memleketine gitti o ilde servisi yokmuş bakımı yaptıramamış buraya geldi bakıma gitti arabayı 300km geçtiği için garanti dışı bırakmışlar bizim hyundaıde 2000 km müsadesi var
    Düzenleyen : mmt.88

Bu Sayfayı Paylaş