Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Yeni Lastik İzlenimlerim (Michelin)

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda motor tarafından 8 Mayıs 2009 tarihinde açılan konu

1. Erhan Sarıtepe

Erhan Sarıtepe Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hayırlı olsun...

2. polimer

polimer Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    valla bende michelin yapmıştım lastikleri ancak bu tarz bi karşılaştırma yapamıyorum sanki 2 tip lastikte aynı gibi geldi bana yani aşırı bi değişim hissetmedim tabi bu benim yorumum.

3. mdmrx

mdmrx Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    hayırlı olsun

şöyle 1000-2000 km bin eskit. lastiğin ham yüzü kaybolsun ondan onra belli eder kendini herhalde.

4. motor

motor Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Benim aracım 2006 model, eski lastiklerim iyice kurumuş sertleşmişti.Biliyorsunuz eski lastikten sonra hangi lastiği taksanız hava yastığında gidiyor gibi oluyor insan.

Ancak eski lastiğimin ilk halini de hatırlıyorum hiç böyle değildi kasislerden, asfalttaki çukurlardan,yamalardan geçerken.Onda bariz vurma sesi vardı.Çatlamış asfaltta harıldardı.

5. josephsezer

josephsezer Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hayırlı uğurlu olsun...

6. ahmetva

ahmetva Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    brigstone 2 arabamda da denk geldi tahta gibi lastik. michelin süper, sattığım arabamda 7000 km kullandım. taksitlerim bitsin ilk iş bende değiştireceğim. hayırlı olsun

7. samiisik

samiisik Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Lastiklerin değişme zamanı geldiğinde bende michelin almayı düşünüyorum.

8. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
  9. motor

motor Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    memet bey,

şikayet varı lastik seçiminde kendimize baz alırsak,istatistikleri daha ayrıntılı okumamız gerekir.Aşşağıdaki linkten en çok şikayet alan ve en az şikayet alan lastik markalarını incelersek bir dahakine demekki petlas almak gerekecek.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

Çok satan markaların çok şikayet almasından doğal ne olabilir ki..

http://www.sikayetvar.com/index.php?ix=x&loc=categories&c=1&tree=256,359&level=3&id=359

10. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    ""Çok satan markaların çok şikayet almasından doğal ne olabilir ki..""

Tabiki doğru ama ben şikayetlerin çokluğunu söylemedim,içeriğini belirtmek istedim.Mıchelınlerde dökülme sorunu var en kötü lastik bile dökülmezken mıchelınler belli bir km sonra pul şeklinde parçalanıyor bunu söylemek istedim.Çünkü Başımızada geldi,şikayetvar adresindede baktıysan hep aynı şikayetler yazıyor aman senin başınada gelmesin

MICHELIN Lastikler İki Ayda Tırtıklandı

MICHELIN Lastikler Kabuk Kabuk Kaplama Lastik Gibi Dökülmeye Başladı

MICHELIN Lastikler Kabuk Kabuk Soyuluyor

MICHELIN Yetkililerine Sesleniyorum

MICHELIN Lastiklerim Peynir Gibi Dağılıyor!

MICHELIN’in Parça Parça Dökülen Energy Lastikleri!

MICHELIN Lastikleri 300 Km’de Parçalandı

MICHELIN Lastiklerde Kopma Oldu

MICHELINE’nın 15.000 Kilometrede Parça Parça Kopan Lastikleri

MICHELIN Lastikler 10 Bin Kilometrede Çürüğe Çıktı!

MİCHELİN Lastikte Balon Sorunu Çok Yaşanırmış

Üşenmedim tek tek kopyaladım bu konudan hariç şikayetlerde var tabihttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

11. motor

motor Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Benim aldığım lastikler 4. nesil diye geçiyor.Energy e3a değil, energy saver 2..Yeni desen olduğu için linklerin hiçbirisi değil lastik. Genelde bu ufalanma şikayetleri kötü koşullarda depolanmış ve rafta beklemiş,imalat tarihi eski lastiklerde oluyor.

Şimdiye kadar değişik otomobillerimde; Pirelli, goodyear, dunlop, fulda, Continental,michelin, bridgestone ve lassa kullandım.En memnun olduğum dunloptu. Onun dışında Continental ve bridgestone un 2 sene sonra kuruyup çatladığını ve lastiklikle alakaları kalmadığını söyleyebilirim. Michelinde şansımıza kalmış artık deneyip göreceğiz.

12. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    İnşallah aynı sıkıntıyı sen yaşamazsın ama bunun tarihle falan alakası yok yani galiba mıchelın hamur kalitesini düşürdü bu kadar şikayet aldığı haldede düzeltmiyor nedense

13. Oguzz

Oguzz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Eski energy 'lerde vardı bende duydum ama.. Yeni nesil tabir edilen energy saver lastiklerde bu sıkıntıyı görmedim.. Ve Michelin 'in tek lastiği ile komple markayı kötülemek yanlış olmuş.. Michelin Pilot Serisin 'den hç birsinde böyle bir sorun vs gözükmediği gibi gerçekten çok güzel bir lastiktir... Bu Bridgestone içinde geçerlidir.. B250 yi kullanıp bütün lastiklerini kötülemekte yanlıştr.. Bridgestone Islak Zeminde Rekor Kıran Lastikler Üretmiştir.. Michelin Energy Saver İse Islak zeminde biraz gerilerde kalmıştır.. saygılar

14. mdmrx

mdmrx Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    geçen era yı aldığım yerde bir test yazısını büyütüp asmışlar. otomatik vites lpg li era ile ilgili izlenimleri yazılmış. lastikle ilgili kısım ise. 100 km hızla arabamız 38.1 m de durmuş. en iyi arabalarda bile bu 36 metre imiş. e malum bu arabalarda kimsenin beğenmediği ya pirelli p6000 var yada b.stone b250

bence oldukça iyi yani. sevilmeyen lastiklere rağmen

gerçi ben her defasında p6000 den memnun olduğumu yazmışımdır burada
    Düzenleyen : mdx78

15. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    sadece energy serisi için değil mesela aynı sıkıntıyı ben agilis serisinde yaşadım hatta size bu hafta içinde foto çekip gösterebilirim

brıgstonenin turanza modeli çok güzel ama b250 çok sert ve yol tutuşu sıfır

16. kaganss

kaganss Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    benim milenyumda bridgestone b330 evo var çok memnunum, iki ay önce aldım, fren mesafesi baya bi düştü hatta kazadan bile kurtardı bir kere, daha önce lassa miratta vardı hıza dayanıklı vekolay kolay patlamıyor ama fren mesafesi çok uzundu, kardeşimin admireda da michelin energy var, benimleaynı zamanda aldı,ama fren mesafesi bridgestone göre fazla ve baya baya kızaklıyor. bridgestonedan tek memnun kalmadığım şey balans bozuldu, götürüpdüzelttiricem bakalım, lastiklerden mi yollardan mı görcez.

17. kaganss

kaganss Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    lassa sert hamurlu biraz sanırım, yol sesi yapıyordu, bridgestoneda ses kalmadı, yumuşacık lastikler.

18. hemso72

hemso72 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkadaşlar, eski arabamda 2 takım michelin eskittim. denildiği gibi yumuşak bi lastik ve ömrü daha kısa olabilir. ama hem fren mesafesinde hemde karlı yollarda verimi yüksek energy serisinin. alırken dikkat edilmesi gereken husus üretim yeri. bu markanın Türkiyede satılan modellerinin büyük bir kısmı polonya, bir kısmı ise ingiltere üretimi. aldığım lastiklerden ikisi polonyaydı ve 7000 km civarında balon yaptı. garantiden değiştirdiler ve exper arkadaş ingiliz malı olanı alın diye uyardı. aklınızda olsun Made in Uk olanları alın.

19. veysel1

veysel1 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    lastikte Türkiye şartlarında Michelinden daha iyisini düşünemiyorum,elbette vardır ama,fiyat performans oranıda elbette önemli

20. Erim Balaban

Erim Balaban Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    michelen de pul sorunu hiç yaşamadım.büyük arabada kullanıyoruz ve gayet dayanıklı bir lastik.

Bu Sayfayı Paylaş