herkese selamlar.2016 model i20 mimi maalesef satmak zorunda kaldım.hyundaiden vazgeçmekde istemiyorum bütçem 50-55 arası açıkcası i10 1.2 otomatik düşünüyorum.kullananlar tavsiye edermi, kronik sorunları varmı.teşekkürler.
siz japonların parça fiyatlarına bir bakında sonra i10'u mumla ararsınız. honda crv park sensörü bir gözü 600 yada 800 küsür tl zamanında forumda paylaşmıştım aratırsanız bulursunuz
Micra için konuşuyorum, evet yedek parça fiyatı yüksek. Hyundai yedek parça fiyatları, sanırım yerli üretiminde etkisiyle fiyatları uygun.
peki arkadaşlar bu fiyat aralığında i10 nun dışında bir marka veya model tavsiye den olurmu.eski kasa i20 veya hyundai accent tavisye edilirmi.otomatik için konuşuyorum.bütçe 50-55 en fazlası
Geçenlerde forumda bir arkadaşımız opel corsa almıştı. 1.4 otomatik. 55.000 TL'ye almıştı. 2012-2014 kasa İ20 otomatik bakabilirsiniz.
i10 2016 lpg var hiç sorun yaşamadım bence söylenenlere çok bakmayın garanti + servis vs... fırsatlar cogu markada yok
Aynı model 20bin km de bendede var ama bahsettiğiniz konuların 1 tanesi bile yok açıkçası çok şaşırdım dediğinize.