Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Yeni İ30

'İ30 Forum - Club (GD; 2012–2017)' forumunda Ersin tarafından 17 Mayıs 2011 tarihinde açılan konu

1. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    superb konsolu hiç güzel değil, kaç yıldır vwde kullanılan aynı ekran falan, arkası pejo < Fransız markalarını boykot ediyoruz >ların sedanı gibi zordan ilave sanki, sonatanın eline su dökemez bence, ama doğuş satınca değere biniyo, hyundaiyi satsa neler olur hiç düşünmek istemiyoorum

2. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Sonata Amerikan Aracı. Avrupa Aracı Değil. Sonata Avrupaya Gelmez. İ40 Gelecek

3. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    i40 da bir sonata değil ama elantra ile sonata arasında bir araç aslında hyundainin her ülkeye satış politikası başka sanırım o toplumun alışkanlıklarına tüketimlerine göre satış yapıyor.. mesela velostar ingilterede satışda ama almanyada genesis coupe satışda falan..

4. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Bunu Euro-Ncapten Çok İyi Anlarsınız. Amerikan Odaklı Araçların Testi Yok. Örnek ; Elantra, Sonata, Blue , Genesis ,Equus.
    Bu Araçlar Avrupa Odaklı Değil
    Ama İ30 , Veloster ,i40 , i20 Bunlar Avrupa Odaklı. İ40 Zaten En Sağlam En Güvenli Araç Seçilmişti.

5. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    amerikanın us ncapi var avrupaya euroncap bakıyor japonyada jncap var..
    bütün araçların crash testleri yıllardır üretimde zorunlu zaten belli bir güvenlik standartının altında araç üretimi yasak çünkü.. o yüzden olmamasına olanak yok sitede yokdur belki.

neticede i40 bir sonata değil kesinlikle bende ilk başda öyle sanmışdım ama okudukça yabancı siteleri forumları araştırdıkça gördümki i40 sonatadan çok daha küçük bir araç zaten i40 önden bakıldımı birebir nerdeyse elantra
    elantradan bir boy büyük sonatadan ise bir boy küçük bir araç ikisi arasında bir araç i40.. bana kalsa sonata 1.7 crdi motorla getirtilse güzel olurdu.

6. cemceylani

cemceylani Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    i40 ağustos sonu gibi Türkiye'de olacak..Yeni kasa i20'de ağustos ta gelecek plazalara,baya güzel olacak..

7. silistreli

silistreli Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Size %100 katılıyorum sevgili panzer.Bazı arkadaşlar marka fanatikliği gibi görüyor bu düşüncelerimizi.Fiat bravoda yaptığı kampanya ile benzinli parasına dizeli veriyor şimdilerde.Hyundai almaya gittiğimde a.blue parasına civic vardı, tsi golf vardı.Hatta focus2 daha ucuzdu.Dedim ya eğri oturup marka fanatikliği yapmadan doğru konuşalım.Ben inanıyorum ki benim gibi a.blue almaya giden fanatik markacı arkadaşlarım şimdi bindiğim arabayı kullansalar ve fiyatınında a.blue'dan ucuz olduğunu görseler doğru yapmış olduğumu(aklın yolu birdir) söylerlerdi.Hyundai yeni modelini neden bunlardan yükseğe veriyor anlayabilmiş değilim.

8. silistreli

silistreli Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Cee'd Hatchback MOTION modelide aklımda bayağı yer edinmişti.Huyundai'ninyapmadığı fiyatlandırma politikasını Kia sonuna kadar yapıyor.Çok ilginç.

9. abay

abay Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    Abay SÖNMEZ
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Autoshow dergisi i30 la golfü karşılaştırmış, hiç okuyan var mı? Sonuç ne oldu acaba..???

10. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Auto Showsa Okumaya Gerek Yok. Vw Yanlısı Bir Dergidir. Yıllardan Beri VW ile Kim Karşılaştırılırsa Vw Kazanır.

11. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
  12. abay

abay Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    Abay SÖNMEZ
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Yinede okuyan varsa paylaşsın bakalım, neler demişler...

13. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    O Golf -İ30 Testi Değil VW Hyundai Testiydi. Toplam 12 Araç Karşılaştırıldı.
    Berabere Bitti.

İX20 - Golf Plus
    İ40 - Passat Variant
    İX35 - Tiguan
    İ20 - Polo
    İ30CW - Golf Variant
    Veloster - Scirocco

'Hyundai, VW'Nin Karşısında Sansasyonel Bir Beraberlik Aldı ! '

Adam Gibi Yazsanıza Kıvırmadan Hyundai Ezdi Geçti Diye..

14. abay

abay Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    Abay SÖNMEZ
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Aslını sorarsan vw iyi bir marka, tamam kaliteli, prestijli... Ama türkiye açısından ne fiyat politikaları, nede araç donanım seviyeleri iyi değil. Baz donanımını alsan arabada birşey yok. Fulünü alim desen (cam tavan,esp,parçalı deri koltuklar......) dünyanın parası. Şu aşamada fiyat ve fayda analizinde şüphesiz i30 herkezin aklına yatıyo, tek sıkıntı düzgün bi fiyat politikaları olmaması sebebiyle ikinci el araçlarını değerlendirememeleri.

15. silistreli

silistreli Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Aynen öyle sevgili abay düzgün bir fiyatlandırma politikaları yok.Arabayı aldın şöyle güzel,böyle güzel bir müddet kullandın.Gün geldi satma ihtiyacı doğdu işte o zaman karşılacaklarına katlanacaksın.Hyundai piyasaya yön veren ikinci el problemi olmayan Golf,Astra gibi modellerden neden pahalı anlayamıyorum.
    Biraz onlardan ucuz tutulsada 2.elde kaybettireceğinden ilk sahibi az zarar etse.Bu şekildede 2.elde Hyundai'de piyasa yapsa.

16. cemceylani

cemceylani Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    Konuyla direk bağlantısı yok ama bir konu benim çok dikkatimi çekiyor o da bizim milletin aldığı sıfır arabasını hemen satma telaşı,Ben araba aldım aman hyundai alınır mı satarken ne yapıcan falan? Ya ben arabayı satmak için almadım ki ama,yok ya bir sene sonra sıkılır satarsın sen gibi konuşmalar..

Amerika'da yaşadım az çok,orada şunu gördüm araba aldılar mı minimum beş sene kullanıyorlar,kimisi daha uzun keza avrupa'da bu şekilde..
    Ama Türkiye'de ise tam tersi araba alınıyor,bir sene sonra hadi ben bunu satayım daha üst modelini veya kasasını alayım olayına giriliyor..Tamam hayat bu karşına ne çıkar belli olmaz,maddi sıkıntıya girer satarsın ona bi lafım yok ta,biz de satanların büyük çoğunluğu keyfi satanlar,model yükseltmek için..

Nedense çok çabuk sıkılıyoruz ve bizdeki bu gösteriş merakı bütün bunların sebebi,Benim de hoşuma gidiyor yeni çıkan i30 olsun,yeni kasa i20 ama karar verdim Allah ömür verdiği sürece arabamda da sorun olmadığı sürece aracımı satmayacağım..

Düzenleyen : cemceylani

17. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    i30 güzel araç inşallahda çok satar hyundainin marka prestijini yükseltir heleki şu velostar gelse harika olucak..

bazı ülkelerde hala bizim kasa sonata üretiliyor mesela çin güney amerika ülkelerinde eğer yeni kasa sonata çok pahalı ise bence bizim kasaların ithalatına dizel motorla birde güzel dolu bir donanımla devam etseler güzel olur sonata classic falan adında satarlar.. opel 20 yıldır eski kasa astra yı classic diye millete satıyor aynı taktiği diğer markalarda classic legend falan adı altında satıyor..

bu arada marka fanatiklerinin yazısını tarafsız insanlar okudumu zaten güler geçer bizim gibi tarafsız insanların yazıları her zaman değerlidir çünkü gerekirse iğneyide çuvaldızıda kendimize batırabilicek yürek cesaret vardır.. :)
    hyundai forumundayım hyundai aracım var ve aracımı çok memnunum sürerken çok keyif alıyorum bunu deyince fanatik oluyorsam ve hyundaiyi genel anlamda belli yanlışlarını yada hatalarını eleştirince başka markaların yapdığı artıları hyundaide böyle yapsa iyi olur deyince tukaka oluyorsam olalım boşverin

basit bir örnek bu konuda daha i30 gelmeden önce yazdığım bir yazı o zamandan bunları yazmışdım.. tek korktuğum fiyat araçdan gram şüphem yok yazmışdımki dediklerim aynen çıkdı araç gayet güzel kusursuz bir araç olarak çıkdı fiyatıda assan güzel yapdı korktuğum olması allahdan..

18. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
  19. zaqa17

zaqa17 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Bir opel insignia 1.6 180 hp kullanicisi olarak cumartesi gittim i30 u test ettim dizel otomatik ve elite donanim ben bayildim araca konfor ve ic mekan kalitesi cogu d segmenti aractan daha kaliteli kapilar acip kapanirken tokluk var aracta takur tukur etmiyor dacia = jetta gibi ben araca bayildim c4 dusunuyordum ama tek idalim i30 oldu nasipse yaza kadar alacagim bence araci c degil d segmenti araclarla kiyaslayin saygar

20. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:

aramıza hoşgeldiniz, tanışma bölümünden kendinizi tanıtırsanız memnun oluruz

Bu Sayfayı Paylaş