Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Yeni İ30

'İ30 Forum - Club (GD; 2012–2017)' forumunda Ersin tarafından 17 Mayıs 2011 tarihinde açılan konu

1. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Şu Aracın Önüne V Logosunu Yapıştırın 70000 Fiyat Çekin.. İltifatlar Hava Uçuşur. Fiyat Az Bile Denir 6 Ay Sıralarda Beklenir. Komik Gelebilir Ama Bunlar Gerçek. Sıfır 70000 İse 2.Eline 75000 TL İstenir.

2. gurcanbulut

gurcanbulut Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    617
    Ad Soyad:
    Gürcan Bulut
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Herkesin beğenisi ayrı tabiki buna kimse bişey demez. Ama yiğidi öldür hakkını ver demişler. Yukarıdaki resimde iki araca bakın, içine bakın, kalitesine bakın, donanımına bakın yani karşılaştırırken adil karşılaştırın.

Ben Elentraya binene kadar tam bir almancıydım, birgün param olsun kesin bir alman alıcam derdim, artık demiyorum. İ30 bu düşüncemi kırdı. Çünkü içinde alman aracında oturuyormuşum hissi uyandırdı.

Fiyat konusu herkes için farklı düşünceler doğurur. Ben İ30 u test etmeye gittiğimde adamın biri 2011 model golfü takasa vermeye çabalıyordu. Ciddi bir pazarlık vardı yani.

Bence İ30 hakikaten çok iyi bir araba ve fiyatını hakediyor. Ama daha da yükselirse işler değişir https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley17.gif

3. silistreli

silistreli Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Teşekkürler sevgili cemceylani,İstanbul'a ne zaman arabayla gitsem sinir olurum.İnanılmaz bir trafik işkencesi.

4. cemceylani

cemceylani Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    Bir de aracınız düz vites ise bildiğiniz çin işkencesi..Boğaz trafiği dünyada ilk sıralardadır kesin,en sinir olduğum da dört şeritli yolda beş şerit oluşması,Yan aynalar neredeyse birbirine değecek kadar yakın gitmek,Sürekli bir araç geçmenin peşinde olan şahıslar,sorsan büyük iş yaptı,altı üstü benim üç metre önüme geçiyor aynı trafikte..Kısacası otomatik vites lazım istanbul da yaşayanlara,eskişehir de sorun olmaz da..

5. silistreli

silistreli Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ben yeni i30'u şahsen görüp denemedim.Ve yazılarımda kötü araba yapmışlar ve bu fiyatada demedim.Adamlar uğraşmışlar dünyada "C" segmentinde tutunmak söz sahibi olmak için araç üretmişler.Eski i30 otomatik ile biraz gezmişliğim vardır hoşumada gitmişti.Sanırım yapımında Almanların destek verdiği bir modeldi ve iyide bir araba.Ama şu Türkiye piyasasına yön veren ülkemizde ve Avrupa'da kendini kanıtlamış Golf,Astra gibi bir araçtan niye pahalılar onu sorgulamaya çalışıyorum.

6. silistreli

silistreli Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Trafik malum dediğiniz gibi ama ben en çok güvenlik şeridini kullananlara sinir olmuştum.İnanamıyorum ya nasıl böyle bu şeritler keyfi kullanılır?

7. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    ben i30 gelmeden öncede burada defalarca yazdım i30 çok güzel bir araç ona hiç şüphem yokdu ve doğru fiyattan girerse piyasaya golf ile astra arasına liderliğe oturur.. tamda dediğim gibi çıkdı beni yanıltmadı gittim gördümde gayet güzel araç işçilik iyi malzeme kalitesi iyi fiyatıda assan güzel rakamlardan koydu şu an için.. bence gayet başarılı bir araç oldu c segmentinde astranın satışlarını bitirir benim fikrim ve satışda golfün arkasında eğer iyi bir strateji izlenirse fiyatlarda uçurulmassa elantra gibi sonradan uçurulmassa rakamlar türkiyede ikinci sıraya yerleşirki bu çok çok büyük bir başarı olur.

8. silistreli

silistreli Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ben Elantra'yı a.blue bakmaya gittiğimde keşfettim.Satış temsilcisi birde bu arabaya bakarmısınız demişti.Baktım inceledim nette araştırdım hakkaten iyi bir araba.Ondan sonra dizel a.blue'dan vaz geçip "C"segmenti bir araca yöneldim.Zaten forumla tanışmam Hyundai araştırma merakı ile olmuştu."C" segmentinde eğri oturup doğru konuşmak varsa inanınki VW Golf 1.4 Tsi motorlu bir arabadan daha mantıklı model bulamamıştım.Marka fanatikliği yapmam gereksiz bişeydir benim için.Elantra,Civic,Focus'lara baktım hepsi 1.6 benzinli bir birinden güzel arabalardı.Mühendis gözüyle baktığımda en makulü torku,beygiri,ekonomiyi bir arada bulunduran Golf idi.1.6 benzinliler rampalarda ve ara hızlanmalarda gitsin diye atıyorum 4000-6000 devir çevirtirsin bu da gereksiz benzin tüketimi olarak karşıma çıkar.1.4 tsi motorlu araçta istediğim her şey vardı.Basmıyorsun yakmıyor(zaman zaman 5,0 gibi değerler görüyorum)basıyorum makbulünde yakıyor ve mevcut torkuyla fırlıyor.Devir çevirmek istiyorum çeviriyor.Lpg ile uğraşmak istemeyenler için tek motor tartışmasız şimdilik bence bu motor.O zaman Golf'ü 41000 TL'na 45000 tl para verip "B" segmenti bir a.blue dizel almaya tercih ettim.Tüm dünyada trend olan düşük hacim kuvvetli motor bununla başladı...Neyse Elantra'da gözüm kalmadı değil çok güzel araba yapmışlar helal olsun.Bu gidişle daha çok güzel modeller göreceğiz gibi ülkemizde.

9. silistreli

silistreli Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Yok onlardan değil.Rusya pazarına klimasız olarak gönderilenlerden.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

10. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    İşin Dalgası Bir Yana Cidden O Klimasızları Bile Sattılar Ve Aldılar Ya. Yıl 2012 Klimasız Araca Biniyoruz

11. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    ersin o malum marka el arabası yapsa fanatikleri hyundaiden iyi olduğunu iddaa eder merak etme, ve i30dan daha çok satarhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gifhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

12. Fgocmen

Fgocmen Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    390
    Ad Soyad:
    Fatih GÖÇMEN
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    Bugün E5 deGordum Hasta Oldum KArtala Gidiyordu

13. ugurdogan

ugurdogan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Mazda3 e aşırı benziyor

14. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz

Düzenleyen : Ersin

15. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    bu işler sigara alkol bağımlılığı gibidir insanlar doğaları gereği yeniliklere kolay kolay alışamaz heleki türkiye gibi geleneksel toplumlar alışdıklarından kolay kolay vazgeçemez. bir markanın 40 yıllık hegamonyasınıda bir model bir yılda silip atamaz.. şöyle bir bakdım 1975 model golfler var sahibindende yani nerden baksana 40 yıla yakın bir süredir bu ülkede bu araç var satılıyor biniliyor haliyle kemikleşmiş bir kesmi var babadan oğula 3 nesildir 4 nesildir bunu kabullenmek lazım.. i30 da gayet güzel bir araba ben gelmedende dedim şimdide diyorum türkiyede c segmentinde iki lider araç vardır golf ile astra gerisi hikaye bravo bile güzel araçdır fiat olmasına rağmen satmaz ama i30 doğru satış politikasıyla doğru fiyatlarla bu ikilinin arasına girer golfün hemen arkasına yerleşir satışlarda.. bu bile çok çok büyük başarı olur bence ciddi anlamda büyük başarı olur en son bu başarıyı golfe rakip tipo yakalamışdı satışda yerli golf diye lanse edilmişdi hatta satışlarda bir ara belli seneler golfü bile geçmişdi..

16. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Sonata Yerine İ30 İyi Giderdi :)

17. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    sonata ile i30 u kıyaslamam çünkü segmentler ve amaçlar çok farklı. i30 sürmedim ama bakdım galeride sonatanın malzeme ve parça kalitesi i30 da yokdu yani belkide üst segment diye hyundai koymamışdır doğaldır onu bilemiyorum tabiki neticede sonata makam aracı kıvamında araba.. benim aracım ahşap deri kaplama plastik aksam bulamassınız çok zordur misal :) tabi konfor falan katmıyorum 4 koldan bağımsız süspansiyon sistemi falan :) i30 bence çok keyifli güzel şehir içi aracı yani amaç farklı segment farklı iki araç arasında.

18. beyaz seytan

beyaz seytan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    61
    Ad Soyad:
    hasan37
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    arkadaşlar malum marka fanatikleri yine işbaşında accent blue bitti şimdi i30 tartışmasına girdiler bende coşkun arkadaşıma katılıyorum el arabasına malum amblemi taksalar sıraya girerler boş verin bunları dikkate almaya degmezhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gif

19. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    sonata dedinizde yeni model sonata gelemeyecek mi acaba aslında 1.6 crdi ve 1.6 t-gdi soonata getirseler d sınıfını alttüst eder şöyle içi dışı güzel bi d sınıfı yook şuan, ciddi bir boşluk var, passat fahiş fiyatla işi götürüyor

20. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    sonata bir ara 1.7 dizeli gelicek dediler d segmentinde aslında pekde boşluk yok çok araç var superb ler şu ara peynir ekmek gibi satıyor.

Bu Sayfayı Paylaş