Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Yeni İ30

'İ30 Forum - Club (GD; 2012–2017)' forumunda Ersin tarafından 17 Mayıs 2011 tarihinde açılan konu

1. Davtor

Davtor Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Yeni kasa İ30 ları bu fiyatlara vermezlertahminim 45-60 arası rakamlara satılır.

2. mordal

mordal Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    60 tl ye satılırsa valla çok satar i 30

3. ugurmehtap61

ugurmehtap61 Guest

harika çizgileri çok beğendim:)

4. cemceylani

cemceylani Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    inşallah bu fiyatlardır,eğer öyleyse 42.000 lik olan otomatik vitesi ayırttırayımhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

5. leameus

leameus Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    <div style="text-align: left;">ingiltere hyundai sitesinde eski i30'lar
    £13,780 - £15,095 aralığında iken yeni i30'lar£14,495 - £16,895 aralığında duyurulmuş sanırım 1 pound 2,8 lira civarında yani ingiltere'de artış 2000-5000 lira arasında olmuş :) <div style="text-align: left;">
    <div style="text-align: left;">http://www.hyundai-car.co.uk/newCars/newi30/

Düzenleyen : leameus

6. montana

montana Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Listedeki fiyatlar eski kasa i30'un fiyatları. Zira bende o fiyatlar üzerinden aldım 2012 model aracımı. Yeni kasalar 2013 olarak lanse edilecek.

7. darkblue

darkblue Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    ne zaman satılmaya başlanır acaba bu araç.. çok güzel gözüküyor..

8. blkgtz

blkgtz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    erdal dedeleroğlu
    Yaşadığınız Şehir:
    10-BALIKESİR
    Araç Modeli:
    İ30 1.4 (2007-2012) FD
    hyundainin tamamen mantıksız fiyat politikası anlaşılır gibi değil ben 130 u alırken honda civic bakmıştım 7000 tl daha pahalıydı borçsuz aldığım için kararım i30 olmuştu çok da memnun kaldım şimdi bakıyorum honda civic elegance 49 tl elantra 59 arada 10 bin fark sanırım i30 da bu fiyat gamında gelir honda mı geri kaldı hyundai mi ileri gitti anlayamadım bu gün araç alacak olsam hondaya bakarım sonuçta 10binlira farkı ne şekilde verecek bu araba hem honda garanti bozmadan gaz opsiyonu da var şimdi hondanın genel müdürünü transfer etmiş hyundai yüksek fiyat politikasıyla aracın segmentini yüksek tutmaya çalşıyolarmış bayilerde rahatsız satış zorlaştı diyolar mitsubishi lancer bile ucuz kaldıgarantili gazopsiyonu ile kısacası yeni kasa i30 mantıklı bir fiyatla gelirse tereddütsüz alırım ama şimdiki şartlar devam ederse kesin civic olur bundan sonraki aracım

Düzenleyen : blkgtz

9. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Aynen bütün sitelerde forumlarda kimse yeni i30 a laf etmiyor gayet başarılı hatları tasarımı falan ama assan bu pahalılık politikasına devam ederse sadece ve sadece hyundai yi mahveder yani assanın yanlış fiyat politikaları yüzünden hyundai satamaz.. ve bence hyundai bunu anlarsa ana merkez bence assanın elinden distirübütörlüğe kadar alabilir çünkü assan yeni binek araç politikasına ayak uyduramadı hala kafası eski ticari araçların mantığında çalışıyor.. mazda aldı distirübütörlüğü zamanında honda aldı zamanında toyota bile sabancılardan geri aldı hyundaide aynı yolu izleyip assanın elinden distiribütörlüğü alıp ya kendi satışa başlaya bilir yada işi götürebilicek kendini ispat etmiş bir gruba verebilir distirübütörlüğü..

bu fiyatlara akıl sır ermiyor elantranın fiyatlarını gördüm şaşdım kaldım..
    onu geçdim arkadaş ufak araç alıcak dedim ix20 lere bak hem ucuz hem iyidir ben ne biliyim fiyatlarının 50 bin tl lerde gezdiğini ben dedimki 30 falandır herhalde çocuk dediki dizel boş paketlisi 50 bin tl gitti vw polo aldı 1.6tdi comfortline 40 bin tl ye kardeşim bu fiyatlar nedir böyle..
    ben olsam bende vw alırdım.. adamlar 20 yıllık bir marka altı üstü 1 asırlık markalardan pahalı satar oldular..

valla ben bu rakamlara bakınca yeni sonatanın fiyatını artık hayal bile edemiyorum herhalde rahat 150 bin tl falan olur..

Düzenleyen : panzer

10. Halil

Halil Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,155
    Ad Soyad:
    Halil İbrahim K.
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok

sadece civic ve lancer ile karşılaştırmayın bence, şuanda corolla ve golf fiyatları çok ama çok yüksek. astra fiyatı da anlaşılır gibi değil. keza 308 ve C4 de aynı.
    civic çok iyi bir fiyatla pazara girdi, aracın ne kadar sağlam olduğunu anlamak için bence 1 yıl beklemek gerekli.
    lancer ise o fiyatı bile haketmiyor. zaten satışları da düşük.
    bu forumda 21 bin tlye era verdikleri zaman hyundaiye çok laf söyleniyordu, ikinci ellerin fiyatlarını düşürüyor diye. şimdi bakıyorum sıfır hyundai fiyatları ne kadar yüksek olursa ikinci elleri de o kadar az düşüyor.

11. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    bir aracın sıfırının yüksek olması ve ayrıca satması tabiki iyidir ikinci elini yüksek tutar sabit tutar sıfırına gücü yetmeyenleri ikinci eline yönlendirir sirkülasyon olduğu için fazla düşürmez ikinci elde aracın fiyatını.. ama bir aracın sıfırının astronomik rakamlarda olması o markanın satışını düşürüceği için ikinci elinide öldürür.. bunun çok örneği vardır..

12. Giga

Giga Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    15
    Ad Soyad:
    Yılmaz H.
  13. gurcanbulut

gurcanbulut Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    617
    Ad Soyad:
    Gürcan Bulut
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
  14. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    o park asistanı kim kullanır bilmiyorum ama kesinlikle şehir içinde kullanamazsınız vw dende kullandım ford da kullandım normal şehir trafiğinde arkanda araba bile durmazken park yerine mesafe yokken onu kullanmanıza olanak yok ancak nasıl kullanılır sayfiye yerinde falan oturursunuz yazlık bir yerde falan trafiği olmaz park yeri ve park alanı bol olur orda rahat rahat kullanırsınız..

15. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ford'u bilmem de VW'yi denedim ben de. renault < Fransız markalarını boykot ediyoruz > Modüsteki 2 parçalı bagaj açılmasından sonra hayatımda gördüğüm en gereksiz 2. donanım.

16. cemceylani

cemceylani Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5

Hyundai eski hyundai değil,,Honda da eski honda değil..
    Hyundai eski yıllarında beğenilmeyen kalitesiz araç üretildiğine kanaat getirilen bir markaydı..Son dört beş yılda ise bütün dünya da özellikle amerika da inanılmaz bir çıkış yakaladı..Şu anda en hızlı büyüyen otomotiv markası da hyundai..

Honda ise artık yavaş yavaş eski kalitesini yitirmeye başladı,çevremden olsun piyasa da olsun artık honda nın eski kalitesini eski sağlamlığını eski özeni araçlarına göstermediğinden bahsedilir oldu..eski civicler gerçekten taş gibilerdi..

Fiyat politikasına gelince bence Assan doğru yolda..Elantra nın düz vitesli 2012 modeli 49.000 tl ve bence bu arabaya çok değil..
    Elantra ya pahalı diyenler nedense iş jetta ya gelince 60.000 ve üstü veriyorlar..

Nedense hyundai hep ucuz olmalı mantığı var,sürekli honda ve ford markalarından bahsetmişsiniz ama düşünün hyundai bu markalardan çoğu anlamda daha kaliteli araçlar ve donanımlı olarak üretiyor,neden daha uygun fiyat çeksin ki? mantıksız olurdu gerçekten..Metalik renge bile özel para alıyor adamlar,950 tl gibi,Hyundai metalik renge ücret almıyor..Çoğu markaların 35.000 lik araçlarında arka camlar hala kas gücüyle açılıyor.

Kim ne derse desin, geçen arkadaş hyundai i30 unu sattı yeni kasa i30 almak için..iki günde alıcısını buldu istediği fiyattan..Hyundai in ikinci eli eski hyundai ler için olmayabilir ama yeni modellerde bu sorun olmuyor..

Tabiki hyundai markasında gözlemlediğim bazı sıkıntılar oluyor,bunlardan en önemlisi bence hyundai plaza ya gittiğinizde istediğiniz paketi bulamamak,mesela mode otomatik almak istiyorum diyorsunuz ''şu anda team veya prime var onları verelim'' diyorlar.Ya da renk konusunda sıkıntılar yaşanabiliyor..Bunları aşması lazım Hyundai ın.

Düzenleyen : cemceylani

17. cemceylani

cemceylani Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
  18. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif Ovv Adam Bomba Atmış

In fact, Volkswagen bosses have been seen commenting on the impressive build quality of the i30's cabin at international motor shows, showing their Golf could even learn a few lessons from the Hyundai.

Düzenleyen : Ersin C

19. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Dün Bir Hesap Yaptım Ağzına Kadar Dolu , Full + Full Dizel İ30 Un Fiyatı Yaklaşık 64000 TL Ye Geliyor..

20. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ağzına kadar dolu olan 64.000'e gelirse yok satar. Öyle böyle değil, önünü alamayız. Millet de Golf'ünün üzerine benzin döker yakar başkan :D

Bu Sayfayı Paylaş