Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Yeni İ30 Test İzlenimleri

'İ30 Forum - Club (GD; 2012–2017)' forumunda gurcanbulut tarafından 24 Mart 2012 tarihinde açılan konu

1. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Eee Efsaneyse Napalım Yani Ağlayalımmı. 30 Senelik Modele Daha 5 Senelik Model Kafa Tutuyor Aşagı Alıyor Ağlaması Gereken Bence Vwhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

Yazık Efsane Bu Durumlarada Düşecekti. İ30 Un Yanında Çocugu Gibi Kalmış

2. muratbaris37

muratbaris37 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    221
    Ad Soyad:
    MURAT BARIŞ AYDIN
    Yaşadığınız Şehir:
    57-SİNOP
    Araç Modeli:
    Yeni İ30 1.6 CRDİ (2012-201X) GD
    Yeni i30 alana maket araba mı veriyorlarmış?https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

Düzenleyen : muratbaris37

3. erten123

erten123 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Bende Yeni i 30 u test etttim iç dizaynı ve dış tasarımı çok güzel.ama dizel otomatik hemde 128 ps gücüne sahip bir arabanın performansı açıkcası beni tatmin etmedi.Diğer yandansüspansiyonlar daha yumuşak tepkileri hoşuma gitti.

4. erten123

erten123 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ben şunu bilirim; eğer arabanın tasarımı güzel olur, birde mekaniğindesorun yaşamazsan bu araba tutar kardeşim. Yeni i 30, golfede kafa tutar 308 ede tutar. Kısacası C segmentindeki arabaların hepsiyle boy ölçüşebilir kanaatindeyim.

5. cezmi

cezmi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    merhaba
    İ30 test ettim çok başarılı. korelileri tebrik ediyorum. avrupalı üreticileri yakın gelecekte geçeceklerine eminim.Avrupa derken almanya daki üreticileridemek istedim.piyasa artık dizel otomatik araçlara yöneliyor. aracı bu bakımdan değerlendirdiğimde yeni 6 ileri otomatik olması güzel , diğer donanımlarını çok beğendim sadece 1 hatası var oda elite pakette olan açılır tavanı gizleyen perde bu olmamış. araç içine oturduğunuzda başınız kaldırın normal olması gereken sert tavan renginden malzeme olsa iyi olurdu ,kumaş olması bende olumsuz etki yaptı.bu sebele stylepaketini tavsiye ediyorum
    Bu arada yeni ceed i beklemek lazım onlarında dizel otomatik satışları iyi
    ford fokus ise daha dizel otomatik yok bi ara yaptılar problemli çıktı
    vw grubu masraflı
    bu bilgiler kişisel görüşümdür, hatalı olabilir,zevkler ve bütçeler herşeyi etkiler.

6. AdemOcakli

AdemOcakli Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    1,466
    Ad Soyad:
    Adem Ocaklı
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Sonata 2.0 CRDİ (2006-2010) NF
  7. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Bugün İ30 Yine Test Ettik , Yol Tutuşunu Frenini Falan Daha İyi Deneyebildik.
    Tek Kelime İle Harika O Süspansiyonlar Mükemmel Ötesi ,.
    Ogün Abi Frenleri Denedi Camdan Çıkacam Sandım. Daha Frene Tam Bile Basmamış https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

8. Ali Riza

Ali Riza Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    14
    ben de benzinli modelini test ettim,her şeyi çok güzel ama dizelinin çok daha iyi olduğunu düşünüyorum,benzinlinin hızlanmaları pek tatmim etmedi beni,onun dışında tek kelimeyle harika.benzinli en düz modeli(o bile dolu bir araç) 43.000 lira dedi,o da bence güzel bir fiyat.

9. onurkarıncalı

onurkarıncalı Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    mynet.com da cikan bi haberi paylasiyim dedim... farkli bi test sekli denemisler :D <div style="margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; border-top-width: 0px; border-right-width: 0px; border-bottom-width: 0px; border-left-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; border-: initial; outline-width: 0px; outline-style: initial; outline-color: initial; font-size: 13px; line-height: 16px; text-align: left; font-family: arial, tahoma; display: inline; "><h1 style="margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; border-top-width: 0px; border-right-width: 0px; border-bottom-width: 0px; border-left-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; border-: initial; outline-width: 0px; outline-style: initial; outline-color: initial; font-family: Arial, Tahoma; font-size: 26px; color: rgb(204, 0, 0); font-weight: normal; line-height: 30px; ">Otomobili böyle test ettiler!</h1><h2 style="margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; border-top-width: 0px; border-right-width: 0px; border-bottom-width: 0px; border-left-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; border-: initial; outline-width: 0px; outline-style: initial; outline-color: initial; font-size: 18px; font-weight: normal; line-height: 22px; ">İngiltere’de bugüne kadar eşine rastlanmayan bir yöntemle otomobil testi yapıldı.</h2>Güncelleme:11 Mayıs 2012 12:15 <div id="haber-detay" style="margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; border-top-width: 0px; border-right-width: 0px; border-bottom-width: 0px; border-left-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; border-: initial; outline-width: 0px; outline-style: initial; outline-color: initial; font-size: 13px; line-height: 16px; text-align: left; font-family: arial, tahoma; "><span id="contextual" style="margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px;

10. ramchi

ramchi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
  11. ramchi

ramchi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
  12. ÇağlarTokaç

ÇağlarTokaç Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    Çağlar Tokaç
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Yeni İ30 1.6 CRDİ (2012-201X) GD

O tavan kumaş olmak zorunda tepesi komple cam olan bir araçta eğer perdesi sert malzemeden olursa açtığınızda onu nereye saklamayı düşünüyorsunuz bu Audi Q7 de bile aynı şekildedir hatta daha ince ve delikli bir yapıya sahiptir. Bence delikli de olabilirmiş iç mekanı perde kapalıyken bile daha aydınlık ve ferah yapardı..

Bu Sayfayı Paylaş