Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Yeni İ30 Otomatik Park Sistemi

'İ30 Forum - Club (GD; 2012–2017)' forumunda Ersin tarafından 10 Ocak 2012 tarihinde açılan konu

1. attkenan33

attkenan33 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    80
    Ad Soyad:
    Kenan B.
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    Matrix (2001-2010)
    Evet yaaa... Sen getir donanımı parası olan hayli hayli alır yani.

2. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Daha önce 50 tane yerde Assan'ın politikasını hiç beğenmediğimi, benim aracımda da yurt dışındaki Sonatalara göre inanılmaz derecede eksikler olduğunu belirttim. Yukarıdaki parça da ÖTVden kaynaklı olarak pahalı gelir dedim ve konuyu nerelere çektiniz. Marka imajını düzeltmeleri ve bunun için de fiyatları aşağıya çekmeleri gerekiyor. Hani herşeyi çok bildiğinizi iddia ediyorsunuz ama satıcı tarafından hiç bakmıyorsunuz olayın. Piyasada Hyundai adı hala iyi bir firma olarak görülmüyor. Tamam, bu forumdaki gibi bilinçli kişiler gelip bu donanım yok niye bu böyle diye soruyor ancak 5 günde 1 kişi geliyor ancak böyle günde en az 100 kişinin geldiği plazaya. Tamamen dolu Bluelar var, yurtdışından hiç bir eksiği olmayan. Ancak satılmıyor, fiyat çok yüksek. Sipariş üzerine geliyor. Elantrada da var tamamen dolular, ilk gelen 1-2 aylık seride tamamen rayına oturmaması çok normal. Diğer sattığımız araçlardan !!! FRANSIZ BOYKOTU !!! Megane III mesela. 3 farklı ülkede üretilmiş araçlar geldi ilk 3 ay. Her ülkeden gelen araçta değişik özellikler vardı birbirinde olmayan ve tamamen dolu olmuyordu hiçbiri. Bi ülkede olan donanım bi ülkede tutulmuyor. Şu anda da Elantra'nın çok farklı donanımları geliyor, en dolusu en boşu vs vs ki TR piyasasına neler en çok tutuluyor diye piyasa araştırılması yapılıyor, ona göre Assan hangi parçaları araçlar üzerinde getirecek hangi parçalar aksesuar olarak sunulacak vs. Yok ama biz nereden biliriz, Plaza adamıyız biz siz çok iyi biliyosunuz bunları.

3. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Başka firmalarda tamam, ancak bir önceki mesajımda da belirttiğim gibi; o kadar donanımlı bir Hyundai olunca fiyat inanılmaz uçuk çıkıyor adam da eğer cidden Hyundai'i bilen birisi değilse Hyundai'ye bu para mı verilir gider başka araba alırım diyip çıkıp gidiyor.
    Assan'ın donanım getirmeme politikasını değil, fiyat politikasını eleştirin bence. Şahsen ben de tamamen dolu dizel bir C segmenti araca 70.000 lira vermem. 2. el BMW 520d var o paraya.

4. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    2.El Jetta Alanlar Var 70000 E :)

Bu Sayfayı Paylaş