Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Yeni İ30 elite tavanından gelen tıkırtı sorunu

'İ30 Forum - Club (GD; 2012–2017)' forumunda mzafer tarafından 9 Eylül 2012 tarihinde açılan konu

1. btutkan

btutkan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Bülent tutkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Yeni İ30 1.6 GDİ (2012-201X) GD
    Aynı sorun bende de vardı. Topkapı hyundai ye götürdüm perşembe sabahı. Akşama hazır ettiler. Şu anda hiç bir sorun yok. Ayrıca teslim ederken,arızayı bildirdiğimde konu hakkında bilgileri vardı ve test sürüşüne bile gerek görmediler. Çok da ilgili davrandılar.

2. mzafer

mzafer Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    zafer şeker
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    Araç Modeli:
    Yeni İ30 1.6 CRDİ (2012-201X) GD
    Arkadaşım sen vermedin ki 60 000 TL arabaya. Ben verdim. Bu kadar para verdikten sonra da sorunsuz araç istiyorsun doğal olarak. Ben aracı 3 kere götürdüm de servise, en sonunda sorunu çözdüler. Bakalım ses yine ortaya çıkarmı o da belli değil. Başka forumlarda ses sorunu (güya) halledilen araçlarda 1-2 ay sonra sesin tekrar ortaya çıktığından bahsediliyor. Yani götürdüğü servis geçici bir şeyler yapmış. TSB den falan haberi yok. Servislerin vurdum duymazlığını niye savunuyorsun ki. Ve servislerin bu halde olmasının sebebi de Hyundai assan. Ben otomotive parça üreten bir firmada yöneticilik yapmaktayım. Sen biliyormusun ki, en ufak hatanda OEM, tedarikçilerini nasıl yerden yere vuruyor, nasıl onlardan sıfır hataya sahip ürünler istiyor. Ama kendi müşterilerine geldiğinde hiç oralı değiller.

3. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Sizin Verdiginiz Para İster 1 Trilyon Verin İster 10.000 TL Bu Beni İlgilendirmez. Madem Parça Üretin Bir Firmada Yöneticisiniz Seri Üretimde Hatanın Elbet Olacagını Biliyorunuzdur.. TSB Den Haberi Olmamak Diye Bişey Yok , Emin Olun Bu Forumda Benim Kadar Assan Düşmanı Yoktur Hatta Forumu Geçtim Türkiyede Yoktur..

Alttaki Yorumdada Sizin Yorumunuzun Tam Tersi Söyleniyor ..

4. mzafer

mzafer Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    zafer şeker
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    Araç Modeli:
    Benim söylediklerim Türkiye deki her servis için değilki. Ama servislerin koordinasyonunu sağlaması gereken Hyundai nin kendisidir, hele ki böyle kronik problemlerde. Bana göre satış sonrası hizmet araç dizayn etmekten ve üretmekten çok daha önemlidir.

5. Burak Çevik

Burak Çevik Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    556
    Ad Soyad:
    Burak Çevik
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    İX35 (2009-201X)
    Adamlar sorununuzu çözdü mü ? Çözdü daha neye bu kadar tepkilisiniz anlamıyorum.60bin Tl vermiş olabilirsiniz ki bende vericem 1-2 hafta içinde. Adamlar biz ses duymuyoruz mu dedi yoksa duyuyoruzda bu araçlarda kronik birşey yapamayız mı dedi? Sorununuzu çözmüşler işte.Bir daha olursa bir daha gidersiniz servise.Satın aldığınız her ürün sorunsuz mu oluyor sizlerin?

6. mzafer

mzafer Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    zafer şeker
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    Araç Modeli:
    Ben arabayı sürekli serviste vakit geçirmek için mi aldım? Ben burada sıfır araçta olmaması gereken bir hatadan ve servislerin bilgisizliğinden bahsediyorum. Siz neden müşteri olarak benim tepkide bulunmama bu kadar tepkilisiniz onu anlayamadım. Şikayeti olan insanlara destek olun da Otomotivciler kendilerini düzeltmeye çalışsın. Yoksa gün gelir sizin de başınıza gelirse aynı muameleyi sizde göreceksiniz. 1-2 hafta sonra aracı aldığında inşallah sende aynı şekilde uğraşmazsın. Meseleyi uzatmanın anlamı yok. Bunlar benim yaşadıklarım sonucunda ki görüşlerimdir. Sizin düşünceniz size benimki bana.

7. Torkır17

Torkır17 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    257
    Ad Soyad:
    Ömer TÜRKER
    Yaşadığınız Şehir:
    17-ÇANAKKALE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    Maden gittiğiniz servisten memnun değilsiniz bu servisin bir sahibi var herhalde. Onun yanına gidin böyle böyle diye anlatın bayi sahibine ulaştıktan sonra "işçiler ağlar." Hani sizin firmanızda oluyormuş ya....

8. Önal

Önal Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    479
    Ad Soyad:
    Önal
    Yaşadığınız Şehir:
    39-KIRKLARELİ
    Araç Modeli:
    VW
    hyundai nin satış sonrası hizmetinin kötü olduğu doğru fakat bir tıkırtı için bu kadar eleştirmek yanlış bence kaldı ki sorun çözülmüş, aracın kitapçığında da yazar ufak tefek aracın işleyişini engellemeyen ses ve tıkırtılar normaldir. adamlar bunu belirtmiş tıkırtı yapmayan araç bu yollarda ben bilmiyorum. hiç sorun çıkartmayan tıkırtı yapmayan satış sonrası mükemmel daha önce kullandığınız bir marka varsa belirtin bizde tercih ederiz bi dahakine

9. mzafer

mzafer Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    zafer şeker
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    Araç Modeli:
    O çok övdüğünüz Hyundai servislerinden biri ile ilgili başka bir forumdan bir arkadaşın yaşadıklarının aşağıya alıntısı yapılmıştır. Sorun yine cam tavandan gelen ses sorunu. Tabiki bu durumu her servise mal etmiyorum. Ama gerçekleri de görün artık. Böyle servisler de var. Bakalım Hyundai Assan bu arkadaşın şikayetine ne cevap verecek. Önemli olan o.

Merhaba,
    Bugün Ankara Yıldırım Servise gittim. Aracın tavan döşemesini indirdiler işlemleri yapmak için bende başlarında bekledim. Ama bakın ne gördük hep beraber: Ata Hyundai antenin saca değip ses çıkarmasından dolayı sacı kesmiş! Evet arkadaşlar yanlış okumadınız sacı KESMİŞ. Bu kadar olur ya? Bu mudur yetkili servislik? Bu mudur ustalık? Yıldırım serviste gören ustaların ağzı açık kaldı bu durumu görünce! Siz yetkili servis deyip aracınızı bırakıyorsunuz, 3 5 kere gelip gidiyorsunuz, aracınız bir gün yatıyor ve buldukları çözüme bakın ya! Şekil şemal güzel ama işçilik sıfırmış Ata Hyundaide. Bizde şekle aldanmışız demekki.
    Durumu Assana ham maille hemde telefonla bildirdim. Çektiğim resimleri gönderdim. Bakalım neler olacak. Bu ciddiyetsizliği yapanın yanına karmı kalacak kalmayacakmı. Eğer Assan (ki kendilerinede söyledim gizli saklı yok) bu işi hakkını vererek çözmezse araca fiili zarar suçuyla beraber tüketici mahkemesine gideceğim. Avukatımla görüştüm, önce ana distribütörü bekle bakalım dedi. Bekleyecez bakalım ne olacak.
    Aklı olan Ata Hyundai'ye gitmesin. Ben şekle kandım gittim işte sonuç bu. Yıldırım servisteki çalışanlara da teşekkürler ilgileri için.

grattis bunu beğendi.
  10. attkenan33

attkenan33 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    80
    Ad Soyad:
    Kenan B.
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    Matrix (2001-2010)
    mzafer abimizin canı yanmış. bu şekilde tepki vermesini çok yadırgamadım aslında. Kendine göre haklı yani.
    Kendisinin de belirttiği gibi her servis aynı değil. mzafer 'de 3 kere servise gidip, uğraşıtırıp, sonra halletmelerinden şikayetçi.
    Yapmadılar, yüz üstü bıraktılar demiyor ama uğraştırdılar diyor. Kötü servise denk gelmiş demekki. Geçmiş olsun diyorum. :(

NEJAT bunu beğendi.
  11. mzafer

mzafer Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    zafer şeker
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    Araç Modeli:
    Teşekkür ederim kardeşim beni anladığın için. Ben tepkimi ortaya koydum. Hyundai markası ile ilgili Türkiyede en geniş kitleye sahip olan bu forumda, bu tip şikayetlerimizi dile getirirsek, belki topluluk olarak baskı unsuru oluruz da kendilerine çeki düzen verirler diye yazdım bunları. Forum üyelerinin arasında Hyundai den yetkililer olabilir düşüncesi ile.

12. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Benim Hangi Mesajımda Servisleri Öven Yere Göğe Sığdıramayan Bir Mesaj Var. Abarttıgınızı Yazdım , Bir Tıkırtı İçin Tüm Araçları Geri Çağırmak Abartıdır.

Ata Plazanın Yetkiliside Bu Foruma Üye Gelsin Kendisi Yazsın..

13. mzafer

mzafer Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    zafer şeker
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    Araç Modeli:
    Ben sana övüyorsun demedimki kardeş. Niye üstüne alınıyorsun. Başka bir arkadaş var "servisler kusursuzdur" diye yazan, ona söylüyorum.

14. Burak Çevik

Burak Çevik Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    556
    Ad Soyad:
    Burak Çevik
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    İX35 (2009-201X)
    Arkadaşım sorunun varsa sat kurtul yeter.3 gündür senin servis sorunlarını dinliyoruz.Adamlar sorununu çözmüş hala gelmiş burda bağırıyorsun.

15. mzafer

mzafer Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    zafer şeker
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    Araç Modeli:
    Seni ilgilendirir kardeşim benim sorunum. İlla buraya bir şey yazmak zorunda mı hissediyorsun kendini. Biraz terbiyeli ol.

16. Burak Çevik

Burak Çevik Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    556
    Ad Soyad:
    Burak Çevik
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    İX35 (2009-201X)
    Neyse size servislerle bol muhabbetler birdaha yazmam kusura bakmayın..

17. sismo

sismo Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    59
    Ad Soyad:
    M. Yücel KAZAN
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    İ30 1.6 (2007-2012) FD
    Yeni İ30 da tavandan kesilen parça hakkında bilgi almak için ata servisden burada cevap bekliyoruz!

18. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz

Ata Plazaya Özel Mesaj Attım Cevabını Bekliyoruz , Gelecek Cevaba Göre Bu Mesajı Yazan Arkadaşda Resimleri Koymazsa Bu Mesajı Silecegim Bilginiz Olsun.

(Not ; Ben Doğru Yanlış Yalan Gerçek Demiyorum Forumun İşleyişini Yerine Getiriyorum )

Şu Konuda Bahsetmiştik ;

https://www.hyundaiclubtr.com/showthread.php?25629-Forumda-Yapılacak-Yeni-Düzenleme-Hakkında

Kod:
    [B]Varsa İspatını İsteyecek Başka Türlü Bu Konulara Müsade Etmeyecez.[/B]

19. grattis

grattis Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    19
    Ad Soyad:
    Göksel Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Bu servis rezaleti benim başıma geldi. Assanla süreç devam ediyor, 1 hafta daha bekleyecem eğer bir dönüş alamazsam avukatım olayı tüketici mahkemesine taşıyacak. İşte kesilen ve kesim yapılırken darmadağın edilen yer:

20. grattis

grattis Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    19
    Ad Soyad:
    Göksel Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Servis müdürü beni aradı dün, durumun bir izahatının olmadığını, ustaların yetkilerini ziyadesiyle aşan bir müdahalede bulunduklarını, çok üzgün olduklarını söyledi. Burda ya Assan ya Ata bir bedel ödemeli. Biz bu arabalara verdiğimiz parayı gazeteden kesmedik. Artık bunu alır yenisinimi verirler, araca verdikleri maddi zararı mı karşılarlar, yada bize ne kardeşim ne halin varsa görmü derler assan-ata ikilisi orasını bilemem. 1 hafta daha bekleyecem assandan bir dönüş. Bu olayı tabiri caizse "sallamadıkları" taktirde adli yollarla sallamalarını sağlamak boynumun borcudur. Bu ülke muz cumhuriyeti değil.

Bu Sayfayı Paylaş