Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

YENİ İ30 BAYILERDE

'İ30 Forum - Club (GD; 2012–2017)' forumunda expertman tarafından 22 Mart 2012 tarihinde açılan konu

1. Dimitri

Dimitri Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    190
    Ad Soyad:
    Özhan Tok
    şimdi gelde arada kalma yeni ceed mi yoksa yeni i 30 mu ikiside birbirinden güzel

2. cemceylani

cemceylani Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    Fiyat olarak bence gayet uygun..43.000 tl verilir bu araca..
    Hyundai in imajını i30 düzeltecek herkesin gözünde,i20 ve i serileri olsun ix35 olsun zaten imajını düzeltmişti Hyundai markasının,şimdi yeni i30 ile katmerli olacak https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

Bu sene sonunda bende almayı düşünüyorum yeni i30..

Düzenleyen : cemceylani

3. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    ben beğendim lasnman fiyatlarıda olsa gayet başarılı ama benzinlisinin satmıycağı kesin gdi motorda benzin +lpg gibi bir kombinasyon olamıycağı için onu unutmak lazım direk satarsa dizelleri satar oda bu fiyattan elantra gibi sonradan fiyatları şişirirlerse bilemem..

4. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Aslında Direk Enjeksiyona Lpg Uygulaması Var. Bayide LPG Lİ Sportage Görmüşlerdi. Ama Neden Yaygın Uygulama Yok Bilmiyorum. Birilerinin İŞinemi Gelmiyor Acaba.

5. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,969
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Aracın zaten lpi olan versiyonu var, kia'da bütün arabalarına koyuyor hyundai'de. lisans ellerinde ama nedense Türkiye'ye sokmuyorlar şu arabaları.

6. AR147

AR147 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Sizi bilmem ama ben eski kasyı çok uygun fiyata aldım iyimi yaptım kötümü hala düşünüyorum.Tabiki arada 20.000 tl gibi bir fark var oda ayrı tabi:))

7. apolatera

apolatera Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    704
    Ad Soyad:
    AHMED POLAT
    Yaşadığınız Şehir:
    44-MALATYA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    bence hyundai kendini son bir kaç yılda çok geliştirdi ve gelişterimeyede devam ediyor eminim ki yeni i30 patlama yapacak :)

8. tmozyer

tmozyer Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Üstadım hayal kırıklığı yaşıyorum. Lansman fiyatı olarak beklediğimin üzerinde. Bu fiyatlar sonrasında 1-2 bin TL dan fazla artamaz ki. Önce almanın avantajı ne olacak. Lansman diye indirimde yapmazlar şimdi. 36 biizimkisine verseler 55 e elite manuali saysalar 19 bin TL fark..... Neyse bir test sürüşü yapalım da karar verelim. Uffff ev almaya niyetlenmiştik şimdi nereden çıktı bu hehe :)))) Beklentim 53 e full dizeli lansman olarak sunarlar diyeydi açıkçası.....

9. abay

abay Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    Abay SÖNMEZ
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Alanlar kaça aldığını söylesin de, bizde ona göre gidip konuşalım bayiyle... Bakarsın indirim yaparlar..

10. gurcanbulut

gurcanbulut Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    617
    Ad Soyad:
    Gürcan Bulut
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Vallaha fiyat ve donanım olarak alınabilecek bir araç. Şuan olmasada ilerde düşünebilirim...

11. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Dizel otomatik focus yok astra yok. Dsg zaten patladı daha gelmiyor. Dizel otomatikte 1.tercih olur.

12. cemceylani

cemceylani Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    Dizel araçların yıllık vergisi yükselecek haberiniz olsun..Çevreyi daha fazl kirlettiği için,bunun yanında eski arabalarım vergileri yükselecek,mesela murat 131 in vergisi belki de 300 tl olacak,çevreyi en az kirleten araç az vergi ödeyecek..

Ya o değil de bugün Bostancı köprüsünden kozyatağına dönücem,sinyali verdim sağa geçicem arkamda bir anda bir yeni i30 belirdi,soluma geçti bende sağa,yanımdan geçerken bir baktım adamlar benim arabayı kesiyor,bende i30 u tabiki:) İçinde iki tane koreli adam vardı,şaşırdım..Ama yeni i30 gerçekten 43.000 e değer

13. Dimitri

Dimitri Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    190
    Ad Soyad:
    Özhan Tok
    Yeni Nesil Dizel Araçların Emisyon Değeri Benzinliye Göre Az Yani Daha Fazla Kirletmez

14. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Yanlışınız Var. Dizelin Emisyonu Benzinliden Daha Düşüktür Çevreyi Daha Az Kirletir.

Hyundai Getz 1.4 benzinli: 141 CO2 Emisyonu (gr/km) Ortalama

Hyundai Getz 1.5 dizel: 118 CO2 Emisyonu (gr/km) Ortalama

Hyundai Era 1.6 benzinli: 152 CO2 Emisyonu (gr/km) Ortalama

Hyundai Era 1.5 dizel: 120 CO2 Emisyonu (gr/km) Ortalama

Fiat Albea 1.4 benzinli: 148 CO2 Emisyonu (gr/km) Ortalama

Fiat Albea 1.3 dizel: 127 CO2 Emisyonu (gr/km) Ortalama

renault < Fransız markalarını boykot ediyoruz > Fluence 1.6 benzinli: 155 CO2 Emisyonu (gr/km) Ortalama

renault < Fransız markalarını boykot ediyoruz > Fluence 1.5 dizel: 119 CO2 Emisyonu (gr/km) Ortalama

Toyota Corolla 1.6 benzinli: 162 CO2 Emisyonu (gr/km) Ortalama

Toyota Corolla 1.4 dizel: 122 CO2 Emisyonu (gr/km) Ortalama

peugeot < Fransız markalarını boykot ediyoruz > 206 1.4 benzinli: 150 CO2 Emisyonu (gr/km) Ortalama

peugeot < Fransız markalarını boykot ediyoruz > 206 1.4 dizel: 110 CO2 Emisyonu (gr/km) Ortalama

15. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    yeni nesille de pek alakası yok eurodizelin zaten çıkma olayı çıkma nedeni buydu kükürt oranı çok düşükdür tabi yeni nesil araçlarda bu misli misli fark eder katı var motor içinde ekstradan kurum temizleme sistemleri var ama eski nesillerdede eski kırsal yada kara mazota göre çok fark eder..

16. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    birde şu var emisyon üstünden ölçümde iki tip sistem var biri ingiliz biri amerikan ingilizde emisyon değeri olmayan araçlar zaten emisyon ölçümü standart olarak 2001 yada 2002 de başladı araçlarda ondan öncekilerin değer ölçümleri yok ingilterede her muayene ölçesi egzos emisyona giriyor araç ve o çıkan co2 ölçüm neticesinde araç 2 yıllık o değer üstünden vergilendiriliyor.. yada amerikadaki gibi emisyon değeri olmayan eski araçlar eski motor hacmi üstünden vergilendiriliyor.

17. abay

abay Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    Abay SÖNMEZ
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Sabah aracın dizelinitest ettim. 6. vites 2bin devirde 100 km yapması bana biraz az geldi. Acaba diğer markaların 6. vitesleri nasıl.. Fiyat konusunda da liste fiyatlarında indirim yapıyorlar arkdşlar. FArklı siteler de 1.500-1750 TL gibi indirimli fiyat alanları okudum. Demekki gidince indirim içn ağzımızı 2binden açıcaz

18. exuberant43

exuberant43 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    541
    Ad Soyad:
    Coşkun ALTAY
    Yaşadığınız Şehir:
    18-ÇANKIRI
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Benim test etme fırsatım yok ama gördügüm kadarıyla ve okudugum yorumlara göre harika fevkaladenin fevkinde bi otomobil olmuş hyundai kullandıgım için bir kez daha dururduydum xD

19. cemceylani

cemceylani Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    Gazetelerde boy boy yeni i30 reklamları var,Hyundai ve Hyundai bayileri reklam konusunda çok iyiler..

Yeni i30 Hyundai a ciddi bir sınıf atlatacak,iş arkadaşım golf almayı planlıyordu,yeni i30 u görünce bi test edeyim diyordu manuel i 41.000 e verirlerse bi de beğenirsem alırım dedi,bakalım bugün optimum da test edecek dumankaya nın test aracını

20. cemceylani

cemceylani Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5

Doğrudur.Ben açıkçası enerji bakanının yalancısıyım,pek araştırmadım hangisi daha çok çevreyi kirletir diye..Ama öyle ya da böyle dizel araçların vergisi yükselecek diye açıklama yaptı bakan..keşke imkan olsa hiç vergi alınmasa araçlarımızdan

Bu Sayfayı Paylaş