Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

yeni i30 almayi dusunuyorum ama

'İ30 Forum - Club (GD; 2012–2017)' forumunda volki0202 tarafından 25 Mayıs 2013 tarihinde açılan konu

1. Hasan70

Hasan70 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    Ad Soyad:
    Hasan K.
    Yaşadığınız Şehir:
    1-ADANA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    Geçen perşembe Noyaner'deydim. Araç serviste iken i30'u inceleme fırsatım oldu, gayet kaliteli bir araç. :) Zaten diğer Hyundai modelleri gibi Kore'den değil Çek Cumhuriyet'inde üretiliyor. Benim gözümde Avrupalı yani. :) İçi kesinlikle kaliteli, arka tarafta maliyet kısmak için bir nebze daha fazla sert plastik vardı. Özellikle arka tarafta kolumuzu koyduğumuz kısımdaki bence rahatsızlık verici ama dert değil. :)

Eğerki benim gibi koltuğu geride kullanıp direksiyonu kendinize çekmeyi seviyorsanız, kullanım elamanları bir nebze uzak kalıyor. Özellikle radyoya yetişmek için bir nebze eğilmeniz felan lazım. (Boyum 1.72, koltuğu kendime göre ayarlamıştım). Tabi direksiyon üzerindeki tuşlar yardımıyla kontrol edebilirsiniz, büyük dert değil. :)

Arka koltuklar bana çok dik geldi, keşke biraz daha yatık olsaydı. Uzun yolculuklarda can sıkıcı olabilir. Diz mesafesi yeterli, daha fazlasını beklemek abes kaçar. :) Sanıyorum sağ koltuk en geri ayarındaydı, dizim koltuklara değiyordu, biraz toplanmam gerekmişti ama dert edilecek kadar değildi. Koltuğu kendime göre ayarladığımda sıkıntı kalmamıştı, gayet rahat oturuluyor. :)

Motoru aşağı yukarı biliyorum, Otomatiği tam otomatik olduğundan manuele göre biraz daha fazla yakıyor. Şehir içi trafiğinde yüksek değerler görülebilir, hazır olunması lazım. ;) Manuelde sıkıntı yok, bana kalırsa manueli alınmalı hatta. ;) Performansı eh işte, gidiyor gibi :)

Gözüme batan, tavan kontrollerinin aydınlatması yok. Panaromik cam tavan kontorlleri çok basite indirgenmiş, kumanda elemanı üstünde biraz daha bilgi verilebilir. Dışarıda gördüğüm Elite donanımlı bir araçta cam çıtaları yoktu. Direksiyon bir nebze alışkanlık gerektiriyor. Yol bilgisayarı verileri Trip tuşu ile değişiyormuş, bulmak için bütün tuşlara bastım. :) BT'ye tıklayınca ingilizce birşeyler geveliyor araba, anlam veremedim. :)

Anahtarsız giriş var. Cidden çok hoş. Arada bir bizim gibi aracı kilitlemeden ayrılanlar için bire bir. ;)

Xenon opsiyonu Elite donanımı için hoş olabilirdi, park asistanı var sanırım yurt dışında, keşke o da olsaydı, sadece onun için bile Cee'd e kayılabilir. Arka stoplara Led(bir ara youtube'da görmüştüm sanki) hoş olabilir. :)

Alınabilir mi, kesinlikle alınıp binilir. :) Parasının hakkını veriyor bana göre. i30 donanımda bir Octavia için 7-8, Golf için 10.000'i gözden çıkarmanız gerekiyor. O paralar o arabalara yazık. i30 gayet ederinde ve uygun. Belki Leon düşündürücü olabilir o kadar. :) Onda da Opsiyon alıp beklemek gerekir ki, beklemeye değer mi tartışılır.

Bu Sayfayı Paylaş