Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Yeni I20 Style+ Satmayı Düşünüyorum Kaça Gider?

'İ20 Forum - Club' forumunda emocan tarafından 3 Şubat 2016 tarihinde açılan konu

1. Umut28

Umut28 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1,373
    Ad Soyad:
    umut sonmez usta
    Yaşadığınız Şehir:
    28-GİRESUN
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    1.2ye hiç binmedim 1.3ten daha kötusunu düşünemiyorum yüklü olarak 140 geçemedik

Son düzenleme: 10 Şubat 2016
  2. arslanamca

arslanamca Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    16
    Ad Soyad:
    arsan dalar
    Yaşadığınız Şehir:
    18-ÇANKIRI
    valla arkadaslar 40 yasında bır memurum. 8-9 tane arabam oldu. en ıyı arabam 2006 mondeo ıdı. 01.09.2015 tarıhındede tam 1.5 aylık forumlar test suruslerı videolar servisler felan derken evdekılerle bile konusmadan bır bakıyodum gece olmus yatıyodum. tam bır bucuk ayın sonunda her arabaya baktım. heeerrr arabaya anlatabıldımmı bılmıyorum.aklımda agırlık olarak corsa astra clıo polo vardı. once ablama aldık. 1 ay sonra ben aldım. benden ıkı ay sonrada obur enıstem aldı. evet yazınkı yakıt sımdı yok .cok fazla yakıyo. ıkı hafta once memlekete gıttım eksı 20 gosterdı bılgısayar. yakıtta 9.6.benımde canım cok sıkıldı. ama havalar bıraz ısınınca sımdı tekrar 7.5 8.0 aralarında gezıyo. sunu dıyecem. benımkı stıll paket bu ozellktekı dıger aarclarla kıyasladım. yakıtı ozellıklerı gorunusu malzeme kalıtesı ve en buyuk artısı Fİ YA TI en cazıp bu aractı. yazınkı verılerıme gore arac 4.30 kurustan 21 kurus yakıyordu. sımdı 4.20 kurus. ben 4.1 lıtreyı gordum 100 kmde ankara cankırı arası. dıger araclarda boyle. SANAYI DERDI YOK SURDAN SES GELDI USTA YOK BU NE ISIGIYMIS YOK YOK YOK boyle ıyı sevdım ben bunu laaayynn

3. koroglumervee

koroglumervee Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Merve Köroğlu
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Yeni i20 1.0 TGDI (2014-202x)
    ar

i.20 style otomatik çok benzin yakıyor. yakmıyor diyen arkadaşlar eminler mi ?

4. emocan

emocan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    45
    Ad Soyad:
    Emrah A.
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    i20 GB 1.0 TGDI (2014-2020)
    geçe
    geçen hafta sonu ankarada arkadaşla buluştum tesadüf ondada 1,4 elite otomatik vardı yakıt 10,1lt/100km gösteriyor dedi ama reelde daha fazla diyor. o kadar yakıta verilecekse chevrolet captiva ikinci el jeep al aynı fiyata bin aynı yakıyolar nede olsa :)

5. KALENDER

KALENDER Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    75
    Ad Soyad:
    MALİK GENÇ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Yeni i20 1.4 MPI (2020-202x)
    Arkadaşlar, bu araç ilk çıktığında (yeni kasa i20 1.4 otomatik) her yerde "şehir içi tüketim değeri 9.2 lt/100 km" yazıyordu. Şimdi bakıyorum i20 jump otomatikte 8.2 lt/100 km , style ve elite de ise 8.5 lt/100 km yazıyor. Ne oldu da değişti bilmiyorum. Esas bomba şimdi geliyor... Açın Avrupa ülkelerindeki Hyundai sitelerini gözlerinizle görün... Bu araç şehir içinde 9.2 lt/100 km yakıyor. Motor aynı motor, şanzıman aynı şanzıman. Bu araç Türkiye de üretilip Avrupaya gönderiliyor. Acaba ülkemizin havasını suyunumu daha çok seviyorda az yakıyor yoksa birileri bizi mi kandırıyor, gerçekten anlamadım. Bu yüzden suçu kendinizde aramayın sakın.

kursat52 ve Asel Kaan Efe bunu beğendi.
  6. Ali Gök 89

Ali Gök 89 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    841
    Ad Soyad:
    Ali Gök
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Ben benzinli i 20 nin yakıt durumunu çözemedim. bazı arkadaşlara göre 5 6 litre bazılarına göre 10 litre bi gariplik var ama çözemedim. bizim dizel eralarda durum belli 5-7 litre arası ne 3 litre yazanı duydum ne de 10 litre hep bu arada değişir. Ama nedense i 20 de pek inandırıcı rakamlar gelmiyor çoğunlukla

7. KALENDER

KALENDER Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    75
    Ad Soyad:
    MALİK GENÇ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    1.2 manuel ile 1.4 otomatik arasındaki fark. 1.2 manuel kullanıcıları elbette çok daha az tüketime sahipler. olay 1.4 otomatiklerde patlıyor.

Hyundai yetkilileri Türkiyede satışa çıktığında 9.2 lt/100 km olarak açıkladıkları şehir içi tüketim değerlerinin kataloglarda nasıl oluyor da bir anda 8.5 e hatta 8.2 ye düştüğünü açıklayabilecekler mi acaba? Kendilerinden bilgi bekliyoruz. Hayır, basit bir yöntemi varsa servislerde bizim araçlara da müdahale edilsin, bizde az yakalım.

Son düzenleme: 2 Mart 2016
  8. Ali Gök 89

Ali Gök 89 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    841
    Ad Soyad:
    Ali Gök
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Acaba yazılım güncellemesi vs mi oldu

9. KALENDER

KALENDER Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    75
    Ad Soyad:
    MALİK GENÇ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Eğer yazılım güncellemesi olsaydı sadece Türkiye de değil şu an Avrupa da satılan tüm 1.4 otomatiklerin de değerleri düşerdi. Fakat hangi siteye girsem 1.4 otomatiklerin hepsinde 9.2 olarak gözüküyor. Sadece bizde 8.2 (jump) ve 8.5 (style ve elite) olarak veriliyor.

Bu Sayfayı Paylaş