19 Mayıs Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Yeni I20 Style+1.4 Otomatik Genel Kullanım Görüşlerim

'İ20 Forum - Club' forumunda burak-doganay tarafından 13 Mayıs 2016 tarihinde açılan konu

1. ndipi

ndipi Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,712
    Ad Soyad:
    Nihat
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Yeni i20 1.4 MPI (2020-202x)
    Bahçelinin hesabı benim kadar net olsa idi iktidar idi ama millet Bahçelinin hesabını anlayamayınca son seçim de vekil sayısı birden %50 eridi şimdi o erimeyi hesaplayacak ama o hesabın içinden çıkana kadar parti baraj altında kalmış olacak :D

Asel Kaan Efe bunu beğendi.
  2. Asel Kaan Efe

Asel Kaan Efe Moderatör

Alınan Beğeniler:
    23,120
    Ad Soyad:
    Ahmet DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    İ20 PB 1.2 MPI (2008-2014)
    Evet maalesef bitirdi tamamen partiyi ,hala müflis tüccar hesabı , toplayıp , çıkarıp , çarpıp bölüyor ama kendini bölüyormuşta haberimiz yokmuş , karşısındaki herkesi de paralel sayıyor, şimdi moda paralel

ndipi bunu beğendi.
  3. ndipi

ndipi Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,712
    Ad Soyad:
    Nihat
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Birine gıcık olsun hemen şikayet et paralel diye sorgusu suali derken adam içeri de 5 yıl yatar :D şiddete uğrayan bayan arkadaşlar kocam bana şiddet uyguluyor diye şikayet etmeyin hocam paralel deyin sonra mis gibi çayınızı demleyin keyfinize bakın ;)

Asel Kaan Efe bunu beğendi.
  4. krhsn

krhsn Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    emre karahasan
    Yaşadığınız Şehir:
    53-RİZE
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    merhaba bende 7-8 ay oluyor 1.2 style + cok memnunum asırı hızlanma ve agresif kullanmıyorum acıkcası 20-25 krs yakıyor kımsede ınanmıyor ama vıtes at dedımı ben atıyorum :) cokta yumusak kullanıyorum koye falan gıttım 30-35 kurus yaktı kalkmıyor gıtmıyor dıyenlerın ayakları debrıyaj ve gazdan anlamıyor olanlar eskı araba kullananlar benı anlar bu arabayı ozellıkle bayan ve memur kesıme tavsıye edıyorum gencler almasın havası guzel sekıl ama gıtmez öyle bir araba değil manuel alanlar yakıttan sıkayet etmıycek ama otomatık bır farklıymıs uzun yol ıse cok guzel kendı gıdıyor yenı arabadır kıyaslama yapmak ıcın wv polo ıle karsılastırmamak lazım kendını kanıtlamasına 2 -3 nesıl daha var o yuzden ben memnun kaldım bu arada yakıt konusunda tavsıyem bır yerden alın po guzel beyzını tavsıye ederım bır depo ıle ortalama 850-900 km yapıyorum hergunde 25-30 km yolum var
    bilgi vermek istedim diğer düşüncelere saygım var ama bana su an deseler yıne aynısını alırdım ama otomatık :)))

Hakan07 bunu beğendi.
  5. fkrllh

fkrllh Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Fakirullah
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Benim aracim 5000 km de 1.4 benzinli otomatik. Ankada 9.7 nin altina dusemedim daha.

6. Nicholai

Nicholai Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Onur Göktepe
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    1.4 otomatik 8500 km'de, ortalama hız 29 km/h ve ortalama tüketim 7.9 lt. Ağırlıklı olarak İstanbul içi kullanımda ki yakıt değeridir.

Bu Sayfayı Paylaş