Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Yeni İ20 Navigasyon Bağlantı Sorunu.

'İ20 Forum - Club' forumunda MesutKar. tarafından 2 Şubat 2015 tarihinde açılan konu

1. MesutKar.

MesutKar. Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    Mesut KARYAĞDI
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    i20 GB 1.0 TGDI (2014-2020)
    Frekansın belli bir nokta takılması konusunda bir fikrim yok. sd ile sıkıntı olsa sadece navigasyon yazılımında sorun yaşarsınız. Benim tahminim cihazın yazılımı ile ilgili bir sıkıntı var. Muhtemelen de servis söküp yeniden yazılım yüklemesi yapmalı. İnşallah sorununuzu bir an önce çözüme kavuşturursunuz.

2. Gorazul

Gorazul Guest

Dokunmatik ekran çalışmıyor..Hangi tuşa basarsak basalım görev yapmıyor..Direksiyondan radyo frekansını değiştirsem bile ekrana dokunduğum an hangi tuşa basarsak basalım anında radyo 89.5 e dönüyor ve değişmiyor..Onu anlayamıyorum..Servisi aradım reset atın bi düzelir dediler..Yaptık değişen birşey olmadı..Cihazın konsoldan sökülmesi sonra yeniden takılması olayı pek hoşuma gitmeyecek açıkçası ama işte bu sorundan da çok sıkıldık artık..

3. Raskoln

Raskoln Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    Bülent Saltık
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    i20 GB 1.0 TGDI (2014-2020)
    Karttan kaynaklanacağını düşünmüyorum. Benim cihazın tüm özellikleri sorunsuz çalışıyor dokunmatikte iyi durumda hatta izmit fabrikasını ana konum alarak yol tarifide yapıyordu ama gerçek konum bulma sorunu vardı oda karttanmış bakalım yeni navigasyon sd kartı gelsinde sorun çözülür inşallah.

4. Gorazul

Gorazul Guest

Servisteki usta baktı uğraştı biraz ayarlara girmeye çalıştı ama dokunmatik çalışmıyor ki girebilsin..O kadarını yapmayı bizde düşündük..Sigortaya motora baktı ordan bişeyler yaptı baktı olmuyor..Entegrelerde sorun olabileceği ve bu nedenle sökülmesi lazım dedi..Bunun da 1 hafta süreceğini ve dalga geçer gibi teybiniz var mı 1 hafta mecburen ekransız gezeceksiniz diyor..Elimdeki telefonu 2 senedir kullanıyorum dokunmatiği daha bir defa sorun yaratmadı ki öyle cafcaflı bi telefonda değil..Ama bu 2 ayda su koyverdi..Sinir olmamak elde değil

Bu Sayfayı Paylaş