19 Mayıs Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Yeni I20 Kışlık Lastik Hangi Marka Tavsiye Edersiniz?

'İ20 Forum - Club' forumunda Hrnkral tarafından 27 Kasım 2016 tarihinde açılan konu

1. ozgurcan333666

ozgurcan333666 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    348
    Ad Soyad:
    ozcan cem
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Valla 3 sene boyunca 4 mevsim kullanmis biri olarak memnundum fakat eskiyip yazlik lastige gecince araci ne kadar hantallastirdigini gordum kulagim sese okadar alismis ki yazliga gecince allah allah bu kadar ses yapiyormuymus dedim... I20 nin yalitimindan memnun kaldim gerci kis lastigi takmama ragmen pek ses farki hissedemedim sizde sesten belki sikayetci olmazsiniz ama yakitinizi arttiracagina eminim ve bu 4 sene icinde lastikciye vermekten kactiginiz o ucret farkini farkinda olmadan azar azar petrol istasyonuna vereceksiniz ve araci yordugunuz da cabasi kalacak

LG-H960 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. ggunes

ggunes Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    811
    Ad Soyad:
    GGUNES
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Ya kusura bakmayın ama Syron'un dörtmevsim lastiğini kullanıp da tüm dört mevsim lastiklere genellemek dogru değil.
    Dörtmevsim lastikler içinde değerleri en kötü lastik Syron.

Üstelik; Alman malı gibi lanse edilen Çinde uretilen bir lastik, sahipleri de Türk.

3. ozgurcan333666

Alınan Beğeniler:
    348
    Ad Soyad:
    ozcan cem
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Hocam hangi marka olursa olsun isterse michelin olsun nokian olsun ama sonucta bir yaz lastigi olmadigi ve dis yapisi fazla omdugu icin hicbir zaman yaz lastigi gibi degiller yaz lastigine kiyasla araci her harukarda daha fazla yoracaktir... Her zaman soyluyorum bu benim dusuncem bu birazda psikoloji isi herkes kendini nasil rahat hissediyorsa onu kullansin... Ben birkac yuz lira icin araci yormak istemem...

4. ozgurcan333666

Alınan Beğeniler:
    348
    Ad Soyad:
    ozcan cem
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Ayrica amacim syron u savunmak degil sadece yanlis bir bilgiyi duzeltmek istedim syron 2014 yilinda avrupada en iyi lastik secilmis ve uretim yeri de cin degil almanya ve ukrayna da fabrikasi bulunmakta....

5. ggunes

ggunes Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    811
    Ad Soyad:
    GGUNES
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Hocam siz bari yapmayın, Syron lastiklerinin üzerinde GERMANY ENGINERING yazar, sırf müsteriye güven vermek amaclı.
    Ayrıca KESKİN yazar, ureticidir.
    Ama uretim yerleri uzak dogudur.
    Etmeyin eylemeyin.

6. ozgurcan333666

Alınan Beğeniler:
    348
    Ad Soyad:
    ozcan cem
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Tamam sizin dediginiz gibi olsun ;) ben gidip gormedim sadece yaptigim arastirmalar sonucu soyluyorum ha kaynaklar yazdigi gibi degil de yalan yaziyorlarsa onlarin ayibi... Ben uzun bir sure kullandim ve cok memnun kaldim ozellikle islak fren mesafesi mukemmeldi frene basar basmaz cakilip kaliyor yerine... Ozellikle kar yagdiginda esp yi de denemek amacli test ettim gercekten karda da yoldan kolay kolay cikaramadim araci... Sadece yazliklara donunce ses yaptigini anladim kulaklarim aliatigi icin uzun sure fark edemedim bir de direksiyon bayaa bi agirlasmis... Araci yordugumu gec te olsa farkettim... Neyse tartismak degil amacim zaten yalniz dusuncem hala ayni hangi marka olursa olsun 4 mevsim lastigin yil boyunca kullanilirsa araci yoracagini dusunuyorum... Zaten yazlik lastiklerle dislerini kiyasladigimizda fizik kurallarina gore de araci daha fazla yoracagi sonucunu kimse inkar edemez.. Bu yuzden aracinizi seviyorsaniz biraz maddiyata olacak ama yazlik ve kislik lastikleriniz ayri olsun sadece bir tavsiye ;)

Bu Sayfayı Paylaş