Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

yeni i20 benzinli otomatik ve ekonomi yanyana gelirmi?

'İ20 Forum - Club' forumunda nathanroad tarafından 11 Şubat 2015 tarihinde açılan konu

1. Gorazul

Gorazul Guest

Aynen kardeşim. Aracın konforu donanımı 10 numara..Hiçbir sözüm yok..Üstelik bana göre bu fiyata bi de..Ama hem benzin zamları hem aracın aşırı yakması ki özellikle şehir içi..Ki bizde şu an şehir içi kullanıyoruz..İlk aldığımız ay iyi gezdik ş. içi ş. dışı ama petrole çalıştık bi nevi..Hani 1.0 motor sözü vardı açıkçası onu düşündük ama eğer i20 de olmayacaksa öyle bi seçenek sanırım satmak zorunda kalıcaz..

2. nathanroad

nathanroad Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    Cem akova
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Yeni i20 1.4 MPI (2020-202x)
    evet c sınıfı konfor ve donanımı b sınıfı fiyata aldık , gelgelelim bu araç her zaman çok yakacak, sanırım bundan sonraki seçimimde ilk kriterim olmazsa olmazım belli:)

3. Yakupaslan

Yakupaslan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Yakup asla
    Yaşadığınız Şehir:
    48-MUĞLA
    Araç Modeli:
    Yeni i20 1.4 MPI (2020-202x)
    Merhaba bende 1 senedir go 1.4 killaniyorum yakit fazla yakiyodu ama 10 bine gelmeden dusmeye basladi ve araba ya alistikca dahada az yakicak....konfor .donanım.olarak on numara tek kusur ses torpido belli bi zamansonra cizirti var ...he bide kirkmadan gaza basabilirsin yay gubidir...ama gec durur uyandirayim

4. PolisÖzelHarekat

PolisÖzelHarekat Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    134
    Ad Soyad:
    Batuhan Öztürk
    Yaşadığınız Şehir:
    30-HAKKARİ
    Araç Modeli:
    Accent Blue 1.6 CRDI (2011 -201X) RB
    Otıomatik olmasa idi daha da düşebilirdi

5. volaca

volaca Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    volkan acar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.5 CRDI (2006-2012) MC
    herkese merhabalar işim gereği geçenlerde hyundai genel müdürlüğündeydim. oradaki yetkililere 1,0 turbo benzinli motoru sordum; bana tuhafça bakıp i 20 de böyle bir motorun olmayacağını belirttiler yeni çıkan tucsonda 1.4 turbo motorun olacağını belirttiler. işin özü lpg tek çözüm olacak. bende onların yalancısıyım zaten araç ta çok talep var yetiştiremiyorlar. yeni bir motor maliyeti işlerine gelmez.

Bu Sayfayı Paylaş