Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Yeni I20 2015 Aracım Satılık Ama Hala Bir Alıcı Bulamadım

'İ20 Forum - Club' forumunda emocan tarafından 18 Ağustos 2016 tarihinde açılan konu

1. Ali Gök 89

Ali Gök 89 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    841
    Ad Soyad:
    Ali Gök
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Aracın kasko değeri nedir.

vw lerde sıfır parasına 10 bin km de olanının satıldığını gördüm sıra muabbetine

hyundai de 1 yaşındaki 5000 altına gidebilir lakin sabır gerekir.

aracın kasko değeri nedir acaba bakmak lazım kasko değerinden düşüğe vermeyin

2. emocan

emocan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    45
    Ad Soyad:
    Emrah A.
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    i20 GB 1.0 TGDI (2014-2020)
    alırken en az 4 yıl kullanırım dedim ama şimdi elime bir fırsat geçti ve audi a3 alacam herşeyde anlaştım muhteşem indirim aldım almam için tek gerekli son şey aracımı satmam. 43e satarsam kredide zorluyorum ama o 2-3bin fark çıkmıyor

Sabahattin bunu beğendi.
  3. emocan

emocan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    45
    Ad Soyad:
    Emrah A.
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:

4. emocan

emocan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    45
    Ad Soyad:
    Emrah A.
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    kasko değeri dediğiniz şu tramer değeri mi ?

5. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    piyasanın durgun olmasının da etkisi var. bir iki aya sıfır araç kampanyaları da başlar zaten.

kasko değeri, aracınızın çalınması veya pert olması durumunda sigorta şirketi tarafından size ödenecek tutardır. önceden kasko poliçesinde yazardı kötü niyetli kullanım yüzünden kaldırdılar(araç sahipleri tarafından yüksek gösteriliyor buna karşılık şirketler piyasa değerini göz önünde bulunduruyorlardı). şu an sadece kasko poliçe fiyatı belirlenirken kullanılıyor. ayrıca mtv tutarınız kasko değerinin %5'ini aşıyorsa bir alt dilimden vergi ödüyorsunuz.
    kısacası 2015 1.2 style i20 kasko degeri 49.000tl

http://www.tsb.org.tr/kasko-deger-listesi.aspx?pageID=631

6. Ali Gök 89

Ali Gök 89 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    841
    Ad Soyad:
    Ali Gök
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    kasko değeri internette araç kasko değer listesi yazın orda çıkar. arkadaşımızda paylaşmış değerini aşağı yukarı bir fiyat olur diye söyledim de siz daha uygun yazmışsınız zaten.
    şuan araç piyasası asla durgun değil bayram öncesi heleki piyasası çok olan arabalar deli gibi satılıyor ben erayı 2 3 günde sattım adam konyadan geldi aldı,

iş yerinde arkadaşımın dizel meganı ilana koyduğumuz gecenin ertesi günü satıldı

bu iş şans işi birazda gideceği varsa gider durmaz

bayramdan sonra ama yıl sonu kapmanyaları da çıkacağından tam araba alınacak zaman olur genelde

7. SoysaL06

SoysaL06 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    237
    Ad Soyad:
    Mustafa SOYSAL
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Yeni İ30 1.6 CRDİ (2012-201X) GD
    Valla goremedim mi bilmiyorum bu satilik arac manuel mi ov mi?
    Eger manuel ise satilmamasi cok normal artik küçük arabalarda manuel vites gitmiyor
    Sahibinden.coma gelirsek isi karistiran ta kendisi eskisi gibi degil
    Kapora tuzakcilari yüzünden millet sogudu basinda bekleyip 38 yazan adama 32 teklif eden s sizler yüzünden ve cani sıkıldıkça enayinin biri gelir diye 5 yukari yazanlarin yüzünden satışlar düştü
    Bu siteye ilan vermistim en son admireyi forumdan arkadaslara 22500 e birakacam demistim
    Gelen bir alici daha once ilan verdin mi bu arabayi diye sorunca hayirdir dedim? Ya birbucuk aydir bakıyorum bu kdr temizini gormedim dermi bende aha bu alici değil dedim gerçekten öyle oldu ya arkadasim bi adam 2004 model araci birbucuk ay internette bekler arar mi ya 3+1 daire mi aliyosun
    Herkes internette bekliyor bak o arabaya denildigi gibi 43 yaz nasil arıyorlar millet bi acayip oldu
    Su anda bende 3500 km beyaz 2015 nisan cikisli cam tavan 1.4 elite otomatik vites var listesi 68500 kesinlikle 55 ten bir kurus asagi vermem
    Insanlarin hyundai ile felan alakasi yok ticaret konusunda biraz silkelenip kendisine gelmesi lazim
    Herkes 5 kurusluk mali 3 kurusa mal etme pesinde öyle olunca da durum bu şekilde

Yok hasar kaydi yok kac parca boya var yok kapi komple mi boyali yyok macun var mi lastik yeni mi akü yeni mi yagi ne kullaniyordun sen kacinci sahibisin bu arac ayni sene neden iki kere muayeneye girmis araci hangi sehirden aldin
    Ya birakin bu sorulari arabaya bakin

8. Furkan58

Furkan58 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    622
    Ad Soyad:
    Furkan BAKIREL
    Yaşadığınız Şehir:
    58-SİVAS
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Hyundai ve Toyotanin piyasası çok hareketli milenyunlar yumurtalar efsana kasalar manyak satıyor ama i20 maalesef pek satılmıyor ve Hyundai de değil hiç bir markada küçük motor pek satmiyor.Volkswagen felanda altın gibi degerlenmiyor ne yazıkki.

9. Hakan07

Hakan07 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    660
    Ad Soyad:
    Hakan ÜN
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Satıcı gözüyle bakacak olursanız yazdığınızın her kelimesinde haklısınız. Ne var ki bir de işe alıcı bakış açısıyla bakmak lazım. Durum ülke ekonomisiyle tamamen bağlantılı. Malum sitelerde satılan arabaların önemli bir bölümü keyfi veya model yükseltmek için değil, ihtiyaçtan (yani ayağını yorganına göre uzatamamaktan" satılık. Öyle olunca da oportunist bir millet olduğumuz için ya ölü fiyat teklif ediyoruz ya da o arabanın o fiyata satılamayacağını hissediyorsak favorilere ekleyip fiyatın düşmesini 2 ay da olsa bekliyoruz (benim taktik). O arada araba satılırsa da satılır. Bana araba, ona alıcı bitmez bu ülkede. Delikanlı gibi söylüyorum ben de kırabildiğim kadar fiyat kırmaya çalışırım ev-araba alırken. "Ben yapmam" diyene de inanmamakla birlikte saygım sonsuzdur. Amaç ticaret değil ve tüccar da değiliz ama ticarette şöyle bir gerçek var ki: "Para, malı satarken değil, alırken kazanılır". Çünkü bir gün sen de o malı satman gerekirse kafandaki rakama satamayacaksın.

Asel Kaan Efe ve Halil bunu beğendi.
  10. i20_Troy

i20_Troy Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    842
    Ad Soyad:
    Selim ŞAHİN
    Yaşadığınız Şehir:
    68-AKSARAY
    Araç Modeli:
    İ20 PB 1.4 MPI (2008-2014)
    Alıcısını satıcısını bilmem....

i20 ler için pek hareketlilik yok... Yok ama asıl sebep i20 Troy larda incelediğim 150-200 ilan da temiz araç yok...

1 kez Samsun İlkadım da denk geldim... 31750 yazmış 2011 model 1.2 motor 38000 km de alayım fiyat teklif edeyim dedim... 150-200 ilan arasında herşeyi ile orjinal olan araç ertesi gün öğleye doğru 31500 e satılmış...

Kısmet değilmiş... Öte yandan satıcıların hepsi EV ALACAĞI için satıyor... HEPSİ ORJİNAL ama HEPSİNDE DEĞİŞEN BOYA VAR ama hiç biri bunu ilan da belirtmiyor...
    ORJİNAL araç nasıl BOYALI olur anlamıyorum...

Konu açan arkadaşa değil bu söylediklerim ama malesef piyasa 3 kağıtçı kaynıyor...

Araç almak için değil 1-2 ay beklemek aylar yıllar bekledik... ve bekleriz... para kolay kazanılmıyor ama kaybetmesi çok kolay...

Benim araca servis 35000 TL verdi... Demek ki 2000 TL de servis kazanacak... O zaman ederi 37000 TL...

Ben ilana koysam kimse aramaz ama biz öyle bir milletiz ki değil 37 000 TL ye 50000 TL ye GALERİ koysa düdüklenmek isteyen herkes GALERİYİ ARAR SORAR...

Neyse umarım değerine binicisine gider aracınız... Belkide sattınız konuyu çok fazla takip edemedim...

Asel Kaan Efe ve Halil bunu beğendi.
  11. Halil

Halil Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,155
    Ad Soyad:
    Halil İbrahim K.
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok

evet arkadaş 36,900e sattı aracı.

Asel Kaan Efe bunu beğendi.
  12. Ali Gök 89

Ali Gök 89 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    841
    Ad Soyad:
    Ali Gök
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    47 ilan fiyatı olan araç 37 ye mi gitti benmi yanlış anlıyorum ??

13. Halil

Halil Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,155
    Ad Soyad:
    Halil İbrahim K.
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    yok yanlış oldu pardon, muhendus nikli arkadaşın aracı dediğim fiyata gitti. o başka bir konu açmıştı.

Bu Sayfayı Paylaş