Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Yeni i20 1.2

'LPG Sistemleri' forumunda ersintetik tarafından 10 Temmuz 2015 tarihinde açılan konu

1. Asel Kaan Efe

Asel Kaan Efe Moderatör

Alınan Beğeniler:
    23,098
    Ad Soyad:
    Ahmet DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    İ20 PB 1.2 MPI (2008-2014)
    Aracınız 7500 km den itibaren gözle görülür şekilde ş.arası 5.8-6.2 , ş.içi 6.3-6.9 arasına düşecektir , bende öyle oldu.

iPhone 5C cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi.

2. Hakan07

Hakan07 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    660
    Ad Soyad:
    Hakan ÜN
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    i20 GB 1.0 TGDI (2014-2020)
    Aslında önceki tüm araçlarımda önceliğim yakıt ekonomisiydi. bu nedenle 2-3 yıldan fazla kullanmayı düşündüğüm benzinli araçlarımın hepsine LPG taktırdım. Ama hepsi de çelik sübaplıydı. "Araç zaten az yakıyor, LPGye ne gerek var" diyenleri hiç anlamıyorum, neticede aracınız ne kadar az yakarsa yaksın, LPG ile daha az yakar. Yılda minimum 12bin km yol yapıyorsan kitin parasını yaklaşık olarak (kitin maliyetine göre değişir) 1 yılda çıkartıyorsun. 1 yıldan sonrası tamamen kâr. Ancak geçen hafta ilk "0" km aracımı aldığım ve çelik sübaplı olmadığı için LPG konusunda kararsızım. Aslında çok yüksek devirlerde araç kullanan biri değilim. Sakin, kibar kullanırım. Sadece trafik ışıklarından biraz hızlı kalkarım pole pozisyondaysam :) her gün işe git gel 23 + 23 =46 km yolum var haftaiçi. yani motorum uzun süre çok yüksek ısıda da çalışmayacak. Aracımı, garantiyi bozmadan ilk 6 ay benzinli kullanıp bir bakayım diyorum. Sıkıntısı problemi var mı diye. Yoksa taktırırım LPGmi, yoluma bakarım. Zaten başka bir arkadaşın da dediği gibi ne problem çıksa "kullanıcı hatası" diyip işin içinden çıkıyorlar. Arabada da öyle, buzdolabında da öyle, telefonda da öyle.

ersintetik bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş