Selam Arkadaşlar, Arada bir sahibinden sitesine girer yeni i10 fiyatlarına bakarım... Bugün şok yaşadım 2014 sıfir km denecek temiz i10 lar neredeyse 3,4 bin TL ucuzdan yazılmış. Hatta 2015 model 0 km 32,5 lira... bu işin mantığı nedir? Ve bir çoğu kırmızı,bordo renk fiyatları ucuz az km li i10 gördüm.. tek elden çıkma gibi. Bir ilanda sıra sıra 15 tane kurdelalı i10 vardı...
Açıkcası i10 sınıfında bir araba almayı planlasam ilk ve tek tercihim i10 olurdu. 4 cam otomatik, 4 disk fren, bu sınıfta başka hangi araçta var ki ? 2. el piyasası ile alakalı yorum yapamayacağım bilgimin dışında çünkü.
Esp olması, kaza test sonuçları, konforu... tam bir keyif ve tatmin eden araç... sınifında tr de en çok satan araç.
benimde dikkatimi cekti. getzimi 2 ay once sattim.ve o gundrn bu gune piyasa surekli yukseliyor. i 10 bende bakiyorum.ve kararsizim. bu arada piyasada suanda satilan 2.el 2014 kirmizi renk olanlarin hepsi sana yag kampanyasindan dagitilan araclar. alanlar bedavaya aldigi icin uygun fiyata elden cikarip piyasayi dusuruyor. bitande benmi alasam diye dusunmuyor degilim)
teknik olarak bilgi veremem ama o aracın tipine hastayım neden fabrika çıkışlı lpg otmatik yok hep merak etmişimdir gerçi olsada benim hanım lpg li araçtan korkuyor
Benim hanım getzi satalım otomatik bişey (araba için kullanıyor!) alalım dedi. İ10 var 30-35 bin TL dedim vazgeçti. Anlattım şöle iyi olur böle kötü olur ama bişey (araba için kullanıyor!) almayalım dedi. hıh dedi içimde uhde kaldı hala bakar dururum i10 piyasasına