Herkese merhabalar hafta basinda yeni i10 1.2 otomatik elite navi sahibi oldum ve araniza katıldım. Dun ilkkez dortluleri calistirmak istedim ancak calismiyor, navigasyonun kartini takarken yetkili kisi baya zorladi o bolumu bu sebeb olmus olabilir mi? Ikinci olarakta aracin kontagini kapattigimda direksiyon kilitlenmiyor bu bir eksiklik midir? Tesekkur ederim.
Benim dreksiyonu biraz cevirince kilitleniyor.. ama klitlenincede acması çok uğraştırıyor. ben hiç kitlemiyorum. Kitlenmiyorsada iyi . Ben bir kere onun yüzünden yolda kalıcaktım.
Anahtarı cıkarıp, hafif tur atınca cık diye kitliyor. Bende öyle. Yarım tur felan atmıyorum. Ayrıca, araba imbolizer anahtarlı, kilitin devri çoktan gecti. gereksiz olduğu için artık donanaımdan kaldırılmış olabilir. Benim arabam 2014 model.
Kendi başınıza yapabileceğiniz bir sey olsa bile garantisi olan bir aracınız var gidin servise cozsunler sorununuzu daha sonra başınız agrimasin servisten başkası müdahale ederse garanti dışı kalablir aracınız.
Dörtlü düğmesinin ışığı normalde yok, araç kadranından gözüküyor sadece, aracın dışına çıkıp bir de bakın belki çalışıyordur. Bende ilk önce garipsemiştim dörtlünün üstündeki üçgende de kırmızı yanıp sönmesi gerek diye
standart gereği "tiktak tiktak" ses gelmesi gerekiyor. yani o sesi de duymadığınıza göre çalışmadığı kesin.