Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Yeni Hyundaı Tucson Hız Sınırlayıcı

'Tucson Forum - Club' forumunda mnecati1996 tarafından 17 Temmuz 2016 tarihinde açılan konu

1. Sadettin

Sadettin Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1,300
    Ad Soyad:
    Sadettin E.
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Fiat
    Abi bende dün kırşehire gittim geldim depo tam bitmedi. Kırıkkalede rafineri civarındaki petrollerde (TP, Kadoil ve Sunoil vs gibi firmalar) 3,20 yazmışlar. Hafta içi bir kez daha gidip gelicem dönüşte orada doldursammı diye düşünüyorum.

cenker_baba bunu beğendi.
  2. onursumer

onursumer Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1,202
    Ad Soyad:
    Onur Sümer
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    İ30 1.6 CRDİ (2007-2012) FD
    benim polo 1.4 tsi stock bayağı tatmin edicek kadar hızlı , acıkcası top speed gittiğimi hiç hatırlamıyorum

geçen sene bodruma giderken izmir aydın otobanı dışında 200 ustu seyir pek etmedim , yolda yok zaten :D

3. gogo46

gogo46 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    4,934
    Ad Soyad:
    gökhan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Kia
    kimse yanlış anlamasın ama aracıma güveniyorsam topspeed denemesi yaparım.maksadım aracın limitini ögrenmek.ayda 1 adapazarına(hendek) gider gelirim.otobanıda çukuruna kadar ezberebilirim.ama aracımı aldım alalı 4 kere gittim geldim hiç hız denemesi yapmadım.çok kerede yol uygun olsada gazlamadım.tabi hız yapmadan uyuyamıyor falan degilim ,ölmeyede niyetim yok :) kendimden çok başkasına zarar vermekten korkarım.

taki :) izmir aydın otobanında 130la giderken araç solladıgımı göre göre arkamdan sellektör çeken mazda 3 e kadar.venga crdi de gösterge 205km/h oldugunda herşey bitiyormuş.aracın 205 te kısıtlı oldugunu ögrendim ya.dahada o hıza çıkmam. mecbur kalmadıkça :p

bana göre son hızı yüksek olucana,ulaşmak istedigin hıza en kısa sürede çıkabilmek daha mantıklı :)

oguztiryaki55 bunu beğendi.
  4. Tamer52

Tamer52 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    729
    Ad Soyad:
    Tamer gürsoy
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    VW
    Bence önemli olan arabanin son hızı değil mesela 120 ye kac sn de çıktığı bu zamana kadar hiç uzun uzun bi yarışım olmadı olsa bile hangi yolda olacak genelde insanlar yan yana geldiğinde yarışır kendini oyle tatmin eder bende kalkarim gectiysem saga gecer adamin gecmesini beklerim bi gülüş atarim yenildiysem zaten adamin yanina yaklaşmam yani o hizlar acayip gereksiz

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5. Umut28

Umut28 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1,373
    Ad Soyad:
    umut sonmez usta
    Yaşadığınız Şehir:
    28-GİRESUN
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    bende 20 yaşındayım 4 senedir arab kullanıyorum 2 yıldır yolculuk yapıyorum 150 nin üstüne 1 kere çıktım oda arabayı yeni aldığımız zaman 4. vites ne kadar yapıyor diye 170 e kadar çıktım

6. cenker_baba

cenker_baba Guest

hız yapmadığın zaman rahat uyuyabiliyorsan sorun yok demektir :)

gogo46 bunu beğendi.
  7. Umut28

Umut28 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1,373
    Ad Soyad:
    umut sonmez usta
    Yaşadığınız Şehir:
    28-GİRESUN
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    ooo abi ayıpsın horluyom bile:)

cenker_baba bunu beğendi.
  8. Ali Gök 89

Ali Gök 89 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    841
    Ad Soyad:
    Ali Gök
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    benimde itirazım yok :D

9. D@rk34

D@rk34 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    4,260
    Ad Soyad:
    Tansu Tansu
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.5 CRDI (2003-2005) LC
    Bende hızı çok severim özellikle 40 tan sonra kafanı camdan çıkartıp yüzüne çarpan rüzgarı hissedeceksin :) şaka bir yana başkasının günahına gireceğime aracımın limitinide bilmem gideceğim yere erken de gitmem limiti çok merak ediyorsanız son viteste belli bir devirle kaç km hız yaptığını gör hesapla bu kadar basit benim araba 190 da bitiyor mesela :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

oguztiryaki55 bunu beğendi.
  10. gogo46

gogo46 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    4,934
    Ad Soyad:
    gökhan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Kia
    renkler ve zevkler.bagzısı aracı bir yerden bir yere gitmek için kullanır.bagzısı ise bir yerden bir yere giderken daha zevkli gitmek için kullanır.tarzınıza lafım yok. sürekli gazlayan biri degilim.sonuçta şehir içi 4.8lt leri şehir dışı 4.3lt leri görmüş bir insanım.bununla kimsenin günahına girmiyorum :) aracımın limitini deniyorken kimin günahına giriyorum onuda bilemedim.shell çok mutlu oluyordur

katalog vites oranlarıma göre 4000de 230-4500de 260 yapıyorum.kesiciden dolayı araç 205 üzerine çıkmıyor.bunu denemeden göremezdim :) zaten müsait yol olmasa denemezdim.sizinkinin 190 yaptıgını hiç gördünüzmü belki 180 üzerine bile çıkamıyordur :) hiç mi merak etmiyorsunuz desem belki etmiyorsunuzdur ama ben limiti merak ederim.yani 5 parmagın 5 i bir olamaz.

11. D@rk34

D@rk34 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    4,260
    Ad Soyad:
    Tansu Tansu
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.5 CRDI (2003-2005) LC
    Tabi herkesin fikri farklıdır kimsenin görüşüne tercihine itiraz ettiğim yok
    Günah olayına gelince sanırım yanlış yazmışım günahına girme riskinden bahsetmiştim kimseyi etkilemedikten sonra dediğiniz gibi ne günahı
    Aracımın limitini gerçekten merak ettim mi ettim 190 da bitiyor ama çıkabiliyor mu diye ama hiç gerek duymadım burada da işte zevkler renkler devreye giriyor dediğiniz gibi belki 170 te belki 160 ta tıkanacak ama zaten ben 120 yi geçen birisi değilim araba çok ses yapıyor rahatsız oluyorum :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

gogo46 bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş