19 Mayıs Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Yeni Hyundai i20 Beyaz Far uygulaması

'İ20 Forum - Club' forumunda Shy_AzrayL tarafından 21 Mayıs 2015 tarihinde açılan konu

1. turgay8268

turgay8268 Guest

dostum elinize saglik 10 numara olmus bu islem kac maal oldu sana gelsek yardimci olurmusun iletisim yazarsan sevinirim

2. turgay8268

turgay8268 Guest

arkadaslar cihaza farr uygulamasi yaptirdim kesme bicme delme yada aparat yok muayne sorunu yok garanti sorunu yok simsek led zenon kendinden fanli ve direk orjinal ampulun yerine oturuyo fisi takiyon okadar ve super bir isim 6000k sellektorde bmwden farksiz oldu

metin6868 bunu beğendi.
  3. omergurcu

omergurcu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    114
    Ad Soyad:
    omer gurcu
    Yaşadığınız Şehir:
    66-YOZGAT
    Araç Modeli:
    i20 GB 1.0 TGDI (2014-2020)
    Marka ne acaba arabanız hangi paket? Mercekleremi taktınız fiyat ne kadar acaba resim varmı ? Cok soru sordum demi :)

4. turgay8268

turgay8268 Guest

dostum simsek led zenon markasini animsamiyom kutusunu attim ali babadan getirttim ama forumda beyaz isik konusu acan arkadasin aracindaki fardan cok daha etkili oldugunu soyleyebilirim sogutmali bir zenon kendi direk yuvaya oturuyo aracimda elite pan smart en ful olani i20 05362777001 varsa ehatsaptan yaz videosunu cektim

5. omergurcu

omergurcu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    114
    Ad Soyad:
    omer gurcu
    Yaşadığınız Şehir:
    66-YOZGAT
    Araç Modeli:
    Kardeşim whatsap kullanmıyorum kusura bakma acaba aldığın ürünün linkini verebilirmisin lamba kapağına herhangi bir işlem yapmadınız değilmi sığdı yani?

6. turgay8268

turgay8268 Guest

link hatirlamiyom kardes kusurluk biseyde yok numaran lazimda degil bana sormussun bende videosunu cektim atardim nasil yaniyo diye gormen icin dedim

7. turgay8268

turgay8268 Guest

kardes yazdigin markalar hikaye ben dun yaptim kendi aracima 3 gunluk araba sifir aldim delme kesme muayne garanti sorunu yok simsek led zenon far kendim takiyorum sorunsuz ve konuyu acan arkadasin aracindakinden cokk daha etkili bildiginiz bmw den farksiz sellektor yapiyo 05362777001 whatsaptan ulas

8. mavii35

mavii35 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    Ümit CİVCİK
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
  9. 10ur

10ur Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    430
    Ad Soyad:
    Onur Koçyiğit
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    İX35 (2009-201X)
    Belki arabayı sattınız bile epey aradan geçmiş yazalı :) Photon ile ilgili bir konuyu arattırınca sorunuzu gördüm. Far ve sis ilandaki photon'dan, ben memnundum farlardan. Beyazlık bakımından iyiydi, tavsiye ederim (tabi haaaaaaaala taktırmadıysanız) :D

(son fotoğrafta beyaz photon ampuller var ancak sis farının üzeri kırmızı folyo kaplı)

Bu Sayfayı Paylaş