Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

yeni getz (i 20) RESİMLİ (YENİ RESİMLER S

'İ20 Forum - Club' forumunda cascadetr tarafından 3 Eylül 2008 tarihinde açılan konu

1. bjknn

bjknn Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bence eraların yerine i20sedan olacak çünkü i30 sedan üretilebilirmiş yok abi 30 fazla olur yaw 25 ten başlar arabada 1.2 1.4 benzinli 1.4 crdi var 90hp 4.2 lt tüketimsüper süper süper tasarımı iyi denebilir ama birkaç fotodaha lazım bo foto ise tamamen orjinal

2. Misafir

Misafir Guest

+1
    performansı yüksek olucakmış avrupadakı forumlarda öyle yazıyor..

3. bjknn

bjknn Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bizde ona dua edioz 1.4 benzinli 109hp olacak 1.4 109 mütiş ya eski accent elantra şimdiki matrixin 1.6 sı bile 105 hp bu 1.4 eranın da 112 çok bi fark yok eğer fiyatları ortalama değeri geçmezse çok satacağı kesindir

4. cascadetr

cascadetr Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ben dün akşam bu fotoyu bulsuktan sonra başka fotolarda aradım ama bulamadım eğer bulan olursa buradan paylaşalım

5. mdmrx

mdmrx Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    i30 un sedanı veya i20 nin sedanı...eğer bunlar pegueot 206 sedan veya clio symbol gibi hatcback modele afferdsiniz bir kıç eklemek şeklinde olursa bir daha bana hyundainin o modellerini aldıramazlar. reno bile bakın clio symbol ü artık bağımsız sedan kasa ile çıkardı..o tipsiz kasa nasıl o kadar sattı yıllarca anlamadım. adı reno diyede alınmaz ki canım..

6. hyundaı_era_06

hyundaı_era_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    ya arkadaşlar bunu her sitede yapıyorlar.yeni bir araç çıktığı zaman yorumlar hep "şuna benzemiş bunun kopyası olmuş" olarak yapılıyor.piyasada her arabanın diğer arabalarla benzerlikleri var önemli olan tipinin iyimi kötümü oluşu.bu tür yorumlar yerine iyi veya kötü olmıuş gibisinden yorumlar yapılması daha iyi olmazmı...

7. Onur Dilek

Onur Dilek Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    mutlaka daha güzel olur...ama zaten yeni i20 avrupada tasarlandı bu benzerlik kaçınılmaz...ben buna vurguda bulunmak istedim...yoksa tabiki tasarım olarak eskisinden çok daha güzel...biraz kendine has bi tasarım beklerdim ben i20 den bu konuda i10 birazdaha başarılı gibi...

8. hyundaı_era_06

hyundaı_era_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    1,4 crdi 90 hp 220 nm tork 4.0lt/100km(11 ykr)tüketim mükemmel....

9. Misafir

Misafir Guest

evet hem performans acısından hemde yakıt ekonomısı acısından yenı motor daha iyi..umarım buda sadece fabrıka verısı olarak kalmaz..

10. Onur Dilek

Onur Dilek Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    yakında 1.0 litre crdi motorlar gezmeye başlicak piyasada...dikkat motor hacimleri gittikçe küçülüyor....hem daha az tüketim hem daha az atık madde...

11. semerkaw

semerkaw Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    walla ben begendim.. getzden de cok spor durmuş.. getz meraklısı arkadaslarda tavan yapabilir bu arac.. ha fiyatı i30 tipi gibi olursa sıkıntı yaratır.. gerci türkiyede i30dan agzı yandı bi kere hyundainin belki bir çözüm bulurlar bu i20 için..

12. Misafir

Misafir Guest

Bir çok yeni model ve konsept aracın ilk defa görücüye çıkacağı Paris Motor Show'da Hyundai'de yeni araçlarını otomobil severler ile buluşturacak. Güney Koreli otomobil devi, Paris'te, Avrupa'ya merhaba diyecek olan ix55 modelini ve bunun yanında i serisinin son üyesi i20 ile i20 i-blue konsept modellerini sergileyecek. Ayrıca bu araçların yanı sıra Santa Fe'nin hybrid konsept versiyonu da Paris'te görücüye çıkacak.

Hyundai'nin Paris'te sergileyeceği en merak konusu olan modeli i serisinin yeni üyesi i20 olacak. Hyundai'nin büyük talep gören modeli Getz'in yerine geçecek olan i20, i10 ve i30'dan sonra bu serinin üçüncü üyesi olacak. Avrupa pazarı ön planda tutularak geliştirilen i20, kaliteli işçilik ve düşük yakıt tüketiminin birleşimi olarak Hyundai modelleri arasındaki yerini alacak.

Hyundai Paris'te ayrıca i20 i-blue konsept modelini sergileyecek. CO2 emisyonları açısından düşük salınım değerlerine sahip olan bu konsept model çevreci araçlar arasındaki yerini alacak. Paris'te bu çevreci modele Santa Fe'nin benzinli-elektrikli motorla donatılan hybrid konsept modeli eşlik edecek. Her iki model de CO2 salınımı konusunda düşük salınım değerleri ile dikkat çekiyor.

Paris'teki Hyundai yeniliklerinin bir diğeri ise ix55 olacak. Geçtiğimiz günlerde Moskova Motor Show'da Avrupa'ya merhaba diyen ix55 Paris'te de Hyundai standındaki yerini alacak. Kuzey Amerika pazarında Veracruz adıyla satışa sunulan bu lüks SUV, Hyundai'nin Avrupa isimlendirme çalışması kapsamında ix55 adıyla Avrupa pazarına girecek.

13. Misafir

Misafir Guest

[​IMG][​IMG]
    <DIV =fim-photo>[​IMG]

14. Misafir

Misafir Guest

junior i30 olmuş buhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

15. darkblue

darkblue Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    güzel olmuş güzel.. koreli amcamlar her geçen gün kendilerini aşıyorlar helal olsun valla

16. darkblue

darkblue Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    bakalım fiyatlar ne olacak

17. Misafir

Misafir Guest

Kesinlikle katılıyorum..............

18. darkblue

darkblue Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    arkadaşlar sizce fiyat kaçtan başlar bu i20 lerde ..

i10 bile sanırım 21 23 civarında tam emin değilim ama o aralarda olması lazım..

ne düşünüyorsunuz.

19. Turgay

Turgay Yönetici

Alınan Beğeniler:
    68
    Ad Soyad:
    Turgay ÖRSBAŞ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    Dizaynı çok hoş yapmışlar gerçekten. Sanki Bagajda az da olsa genişlemiş.

20. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW

Bu Sayfayı Paylaş