Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

yeni formullu aygaz yorumlarınız

'LPG Sistemleri' forumunda koolen tarafından 8 Ağustos 2010 tarihinde açılan konu

1. koolen

koolen Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    henuz degistiremedim. arabam serviste 10 gundur yatıyor. şanzıman dağılmıs. parca bekleniyor.bugun yine arıyacagım servisi. eger olmadı ise hyundai nin basına ekşiyecegim. 1 haftaya koreden gelirdi o parca ne ise.

2. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,948
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Geçmiş olsun. Şanzıman neden dağıldı? Açıkcası bugüne kadar hyundai'nin dağılmış manuel şanzımanını ne duydum ne gördüm.

3. koolen

koolen Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    valla Serdar Bey, acıkcası hyundai cok canımı sıktı. 65000 de arac nasıl boyle bir hata yapar ve nasıl 10 gundur parcası bulunmaz kafayı yemek uzereyim. ve cok net sunu soyleyim arıza benden kaynaklı degil. zaten oyle olsa garantiye girmezmis. zaten yakıt ekonomisi yapıcam diye cok yumusak kullanıyorum arabayı ve bu arabayla daha ne cukura dustum ne altını vurdum.
    bi gun yokus cıkıcam baktım baska araba yukardan geliyor yol vereyim dedim. biraz bosta asagı kaydırdıktan sonra yokus bitiminde geri vitese takıp saga gideyim dedim.vites 4 e mi girdi geri vitesemi takıldı anlamadım. oyle kaldı. bosa falan alamadım. trafik falan kitlendi. Allahtan orda bir tane motor ustası varmıs. debriyaj teline vurdu mu gevsetti mi bi sey yaptı vites bosaldı. oyle kurtulduk. usta bana bisey olmaz dedi debriyaj telin gevsemis hic bir sorun yok dese de garantili oldugu için servise bir sorayım dedi. arabayı incelemeye aldılar sanzuman revize dediler. icindeki nerdeyse butun parcalar degisecekmis. dedim benden mi kaynaklı. yok dediler sana denk gelmis. anladım kadadıyla uretim hatası.
    her neyse servis cok ilgili cok memnunum ama hyundai hayal kırıklıgına ugrattı. bir de bu kadar arıza cıkması getz gibi bir aracta moralimi iyice bozdu.garantisiz falan hyundai hayatta almam artık.

4. MSC

Alınan Beğeniler:
    16,948
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Hyundai'lerde debriyaj sistemi hidroliktir, telli değildir. Şanzımanda bu denli bir problem olsa siz servise gidemezdiniz. Dediğim gibi manuel şanzıman ilk kez duyuyorum.

5. koolen

koolen Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    arkadaslar,

Hyundai i aradım parca ulkede yok. bu ne rezilliktir. arabam 3 agustostan beri serviste yatıyor. parca 20 agustosta stoga girecekmis.delirdim ya.
    dedim 30 iş günü yapında sunu dedim 2011 modeli elinizden alırım insallah dedim. boyle bir sorumsuzluk olur mu? bir takım getz yedek parca bile bulundurmayan zihniyet var mi?

6. MSC

Alınan Beğeniler:
    16,948
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
  7. koolen

koolen Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    servise giderken yürür durumdaydı. oyle debriyajdan veya dişlilerden ses falanda gelmiyordu. ben de servise zaten boyle bir sey basıma geldi bi bakın ayarı falan mı kactı diye gittim. bana deseler bi sey olmaz tamam derdim. giderdim . bi kontrol edelim dediler. dısarıdan baktım bir sorun gözükmüyor usta sansumanı indirecek bakacak dediler. sonra da boyle oldu. baskı balatada bitikmiş.

8. MSC

Alınan Beğeniler:
    16,948
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Parça gelene kadar aracı size vermeleri yada ikame araç vermeleri gerekirdi. Sanırım şanzımanı hazır sökmüşken 2. iş olmasın diye işgüzarlık ediyorlar. Kardeşimin elantra'nın direksiyonunda ses vardı, komple dağıttılar arızalı parçayı buldular ve geri topladılar, parçanın siparişini verdik gelince size haber veririz gelirsiniz ve değiştiririz dediler. Dün parça değişti, bunun için tekrar dağıtıp tekrar topladılar. Ferhat oto adapazarı servisi.

9. koolen

koolen Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    ya simdi bende oyle dusundum . yani madem oyle baskı balatayı degiştirip eski parcaları takın gelince tekrar degiştirn diye ama arızalı parcada kullanmak ben de istemiyorum. hyundai yi aradım sıfır arabadan mı sökersiniz ne yaparsınız bilmiyorum benim arabamın parcasını hemen gonderin, ya da magduriyetimi giderin bana gecici arac verin dedim. bakalım ne olacak? ama bu gidisle hyundai ile fena kapısacaz ondan sonra da getz benim hyundai deki son aracım olabilir

Bu Sayfayı Paylaş