Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Yeni Fiesta 1.25

'Diğer Markalar' forumunda i20 Troy tarafından 2 Nisan 2014 tarihinde açılan konu

1. Muzzyy

Muzzyy Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    104
    Ad Soyad:
    Muzaffer
    Yaşadığınız Şehir:
    22-EDİRNE
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    bu fiestacılar manyak oluyorlar :) fiestada zorlandım demişsin ya virajlarda falan, bana dek gelen fiestacılar hepsi deli ozaman yetişemiyorum onlara yada ben basmaya korkuyorum. eşimle diyoruz aha bi fiestacı daha geldi geçti diye...

2. DoganCanDemir

DoganCanDemir Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    280
    Ad Soyad:
    Doğan Can Demir
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Accent Blue 1.6 CRDI (2011 -201X) RB
    Skinti su bizim arabalar daha uzun onlarin araba o boyutlarda agir oldugu icin bizden daha hizli viraj alabiliyorlar test ettik bizde arkadasta getz vardi eskiden fiesta benim arabadan daha iyi ikinca dalga gecti virajda savuruyo napalim :)

HTC One cihazımdan gönderildi

3. sazlı

sazlı Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    8
    valla diyorum ya araç küçük ve dizel olanları çok seriler altından fırlıyo insanın resmen.arabayı zabdetmek zor :)

ama öyle deli gibi gidenlerin çoğu virajda bi tarafa uçuyolar.ben bostancı sanayine yakın bi yerde çalışıyorum ve her gün 2-3 tane pert olmuş fiesta mutlaka görürüm.çünkü aracın yol tutuşu zayıf.viraja yatmıyo direniyo.bide içinin şekli falan cezbediyo insanı motor desen çok güçlü gaza dokundunmu fırlıyo bide kullanan 18-20 yaşında delikanlıysa allah korusun...

4. berkelantra

berkelantra Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    166
    Ad Soyad:
    Berke ÇELİKKAYA
    Araç Modeli:
    Elantra (2001-2006 ) XD-XD2
    abuzer bey sınıfının en iyi yol tutan aracından bahsediyorsunuz, sanırım sizin bindiğiniz fiestada sorun vardı çünkü fiestalar genel olarak sınıfına göre çok iyi yol tutar hatta üst sınıfında bulunan bir çok araçla bile kafa kafaya bu konuda.

5. sazlı

sazlı Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    8
    dogrudur.lastikleride geniş zaten ama ilk yorumdada bahsettiğimden Focus II yi sattıktan sonra fiestayı aldım ve focusun yol tutuşuda hiç bir araba yoktur virajları hissetmezsiniz bile.belki ondan dolayı yadırgadım.aynı sınıf olarak polo kullanmıştım 2010 model onun yol tutuşu fiestadan daha iyi ama corsa,i20 vs gibi diger emsaelleri hakkında fikrim yok.

6. i20 Troy

i20 Troy Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    125
    Önalcım inşallah istediğin tarz bir aracın olur kardeşim...

Berk sınıfının en iyi yol tutuşu çok iddalı bir yorum... Sanırım fiesta ile viraja girmediysen tehlikeli işler deneme...
    Kullanan arkadaşım dahi çok çabuk yatıyor yol tutuşu zayıf derken ki biz aracın içinde bile endişe içersinde kalırken takdiri kullanıcılara bırakıyorum... Unutmadan şunu da söyleyim... Bir zamanlar fiesta ya bakmış biri olarak iyikine almamışım dedim içimden...

7. Muzzyy

Muzzyy Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    104
    Ad Soyad:
    Muzaffer
    Yaşadığınız Şehir:
    22-EDİRNE
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    bizim elantralar nasıldır yol tutuşunda virajlarda falan. ben genelde yavan kullanılırmda. konuyu saptırmak gibi olmasında

8. Murat

Murat Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    5,911
    Ad Soyad:
    Murat
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Santa Fe (2001-2012)
    Yeni kasayi bilemem ama benim lastiklerim yeni ama bana dandik gibi geliyor ama o halde bile cok asiri zorladigim bir kac durum oldu beklentilerimi karsiladi. Lastikleri degistirecegim zaman 205 55 15 almayi dusunuyorum

tapatalk ile gonderildi.

9. berkelantra

berkelantra Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    166
    Ad Soyad:
    Berke ÇELİKKAYA
    Araç Modeli:
    Benim cok yakin bir arkadasim 6 ay once sifir 1.25 fiesta aldi cok bindim arabasina bindigim bir cok ufak sinif aractan cok daha iyi oldugunu gordum googleda biraz arastirin fiestanin yol tutusunu herkes övgü ile bahseder dergilerdeki test edenlerde cok begeniyor, virajlarda yatma durumu cok dogru cidden yatiyor ama yolu tutuyor, bende ford hissedari gibi savundum arabayi :D

GT-I9003 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

10. i20 Troy

i20 Troy Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    125

umarım öyledir lakin bakarsan bir çok devrilme savrulma gibi kazalarda birsürü fiesta görebilirsin... ford larda yl tutuşu öyle bir abartıldı ki bunu duyanlar savrulmuyormuş gibi sınırların üstünde kullanıyorlar... g kuvvetine hiç bir araç karşı gelemez... Focusların yol tutuşu iyidir ama arka süspansiyonları bağımsız olmayan fiestalar için bunu söylemek çok zor... Benden sana tavsiye sen yine de fiestaya çok güvenme bu konuda :RpS_mellow:
    Belki inanmazsın ama sırf araca b..k kondurmamak için yorum yapan bir insan yapımız var... fordclub dakiler de fiesta için yol tutuşunun rezalet olduğunu söylerken d.h dekiler de çok üstün olduğunu yazıyor...

Acaba hangisi doğru ? Kime göre neye göre doğru ?

Göreceli bir durum yanii...

11. berkelantra

berkelantra Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    166
    Ad Soyad:
    Berke ÇELİKKAYA
    Araç Modeli:
    Çok haklisiniz her aracin bir sınırı ve dünyada g kuvveti denen bir şey var ve dediğiniz gibi çoğu insan araca b*k kondurmamak için konusur haklisiniz, ford mükemmel yol tutan araçlar yapmiyor sınıf standartlarin biraz daha yüzerinde yol tutuşlari var o kadar. Tavsiyeniz için teşekkürler ben zaten normal kullanım şartlari için yazdım yoksa tabiki spor araç gibi virajlara girilmez fiesta ile :)

GT-I9003 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

12. Murat

Murat Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    5,911
    Ad Soyad:
    Murat
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Santa Fe (2001-2012)
    Dh a bakmayiz zaten orasi farkli bir alem :) sanki uzak dogulular onlara birsey yapmis varsa yoksa alman avrupa onlara :)

tapatalk ile gonderildi.

13. DoğukanGeyik

DoğukanGeyik Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    29
    Ad Soyad:
    Doğukan
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Ford gibi traktör alacağıma her türlü Kore arabaya binerim 1.4-1.6 TDCi ayrıca 1.25 ne 1.6 duratec motorlar hepsi hayal kırıklığı bir 1.5 CRDİ motoru hiçbirine değişmem. Ayrıca yol tutuşu falan iyi değil 2003 1.4 dizel fiesta kullandım yolda zor tutuyordum sonra kısa bir süre 2007 makyajlı kasa olanlarından vardı eskiye nazaran yol tutuşu olsada yinede vasat ABS' siz bir freni ve 10 para etmez yol tutuşu vardı zaten Vw Bora gibi bir araçtan sonra attan inip eşşeğe inmeye benzedi bizim durum sonra 2006 Focus baktık 1.6 dizel 90'lık hayatımda bu kadar iğrenç performans sunan bu kadar küçük bir vites kutusu olan bir araba görmedim araba 3'demi 5'demi belli bile olmuyordu zaten bütün Ford dizellerde kronik traktör sesi kafa ütülüyordu ayrıca yedek parçası kısıtlı olan arka camı ondanda soğuttu daha sonra 2010 90'lık Connect baktık sanki arabada koltuk yok tabure vardı bütün darbeleri emiyorsun resmen birde 120 ile gidiyorsun 200'le gider bir cam yapısı vardı yol tutuşu desen oda vasattı performans zaten hikaye final brodway'den tokat yemekle sonlanmıştı ondan sonra arkadaşın 110'luk 2009 Focus' u birde benim Erayla 7-8 boy parçaladım ondan sonra Ford gözümde tamamen bitti ses, performans, vites, yol tutuşu , konfor her yönden iğrenç bütün modelleri aynı. Bu antipati de değil tamamen objektif ve tecrübeyle sabit. Ayrıca sadece Kuga'sı güzel oda bozdu sonunda

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu Sayfayı Paylaş